- 30 Mayıs 2014
- 1.908
- 1.523
- 133
allah eşine kvdene sabır versin zor onların derdiSana sataşmak mı sadece Dertlerin ne de çokmuş dedim konu ta nereye geldi tövbe tövbe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah eşine kvdene sabır versin zor onların derdiSana sataşmak mı sadece Dertlerin ne de çokmuş dedim konu ta nereye geldi tövbe tövbe
Ama görüyor musun durumu açıkladım bana hala adam ol burdan git falan diyorAh canım çok üzüldüm artık onlar için dua etmekten başka bişey gelmez inan
ayy deli etti beni yaYazma ona istersen, amacı zaten belli. Apaçık acıdan besleniyor.
Sağ ol sana da sabırallah eşine kvdene sabır versin zor onların derdi
bak güzelim senın derdin bana laf söyleme hakkını vermez sana anladın mıAma görüyor musun durumu açıkladım bana hala adam ol burdan git falan diyor
Zaten bahane aramaayy deli etti beni ya
Ben anlatsam roman olur:) seninde konun dağılır. Eski konularımı okursan görürsün. Bana o kötü günleri yaşatanların 'böyle olacaksın diye' dalga geçenlerin bin beter olduğunu gördüm. Yalnızım diye üzülme, hayata dört elle sarıl emin ol hayat sana karşılığını veriyor.sen nasıl bir iftiraya uğradın canım
Canım siz aranızda halledinAma görüyor musun durumu açıkladım bana hala adam ol burdan git falan diyor
Evet ben de diyorum ki sen de acıdan besleniyorsunbak güzelim senın derdin bana laf söyleme hakkını vermez sana anladın mı
Senin derdin de kimseyi incitme hakkı vermez sanabak güzelim senın derdin bana laf söyleme hakkını vermez sana anladın mı
acıdan beslensem senın gibi yapardımEvet ben de diyorum ki sen de acıdan besleniyorsun
Kendini temiz çıkarma sen de sütten çıkmış ak kasık mısınayy deli etti beni ya
bak burda bırtek zıplayan sensın bır tek sen incindin neden acabaSenin derdin de kimseyi incitme hakkı vermez sana
Ne yaptım bi gün olsun sadece kaynana konusu açtın oysa ne dertlerim varacıdan beslensem senın gibi yapardım
evet öyleyimKendini temiz çıkarma sen de sütten çıkmış ak kasık mısın
Sıkıntılarını yeni bir konu açarak devam ettirebilirsin. Bambaşka bir konu üzerinden saldırman hoş değil. Seninde derdin büyük olabilir, ama yeri burası değil. Bu şekilde davranırsan insanlar seni antipatik algılayabilirler. Ki ben öyle görüyorum şuan seni.Canım anlamadım bana mı dedin
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. bende böyle oluyorum. Hastayken ilgi ve sevgi ihtiyacı tavan yapıyor. Merak etme geçici. Kimseye ihtiyacın yok Rabbim seni korusun.merhaba arkadaşlar
eski konularımı biliyorsunuz bir çoğunuz ama şimdi daha başka sorunlar var
şubatta iyi bir yerle iş görüşmem var orası olursa nafaka ile birlikte maddi sıkıntı çekmem dua edin de olsun ya
şimdi hastayım oğlum kvdemde hem ona geçmesin diye gönderdim hem ben kötüyüm hemde bu hafta hep bendeydi onlar da özlemişler .
yanlız kalamıyorum yani aslında kalıyorum ama hep birine ihtiyaç duyuyorum yanımda biri olsa keşke falan diye düşünüyorum bugun hastalıktan ölüyorum burası neredeyse -20 derece ve kimse aramadı hastaneye falan götürelim diyen yok çok yanlızım be kafayı yıyeceğim
hastayım ve pış pışlayan kimsem yok çok zoruma gidiyor boşanma arefesindeyim işsizim kimsem yok ve yanlızım sizler nasıl aştınız bu durumu ne yapmalıyım
Niye incineyim ki senin gibi acıdan beslenmiyorumbak burda bırtek zıplayan sensın bır tek sen incindin neden acaba