bir ton sıkıntı ve yanlızlık

sen nasıl bir iftiraya uğradın canım
Ben anlatsam roman olur:) seninde konun dağılır. Eski konularımı okursan görürsün. Bana o kötü günleri yaşatanların 'böyle olacaksın diye' dalga geçenlerin bin beter olduğunu gördüm. Yalnızım diye üzülme, hayata dört elle sarıl emin ol hayat sana karşılığını veriyor.

Sen burda dertlerini en çok abartan kişisşn

Canım anlamadım bana mı dedin
Sıkıntılarını yeni bir konu açarak devam ettirebilirsin. Bambaşka bir konu üzerinden saldırman hoş değil. Seninde derdin büyük olabilir, ama yeri burası değil. Bu şekilde davranırsan insanlar seni antipatik algılayabilirler. Ki ben öyle görüyorum şuan seni.

merhaba arkadaşlar
eski konularımı biliyorsunuz bir çoğunuz ama şimdi daha başka sorunlar var
şubatta iyi bir yerle iş görüşmem var orası olursa nafaka ile birlikte maddi sıkıntı çekmem dua edin de olsun ya
şimdi hastayım oğlum kvdemde hem ona geçmesin diye gönderdim hem ben kötüyüm hemde bu hafta hep bendeydi onlar da özlemişler .
yanlız kalamıyorum yani aslında kalıyorum ama hep birine ihtiyaç duyuyorum yanımda biri olsa keşke falan diye düşünüyorum bugun hastalıktan ölüyorum burası neredeyse -20 derece ve kimse aramadı hastaneye falan götürelim diyen yok çok yanlızım be kafayı yıyeceğim
hastayım ve pış pışlayan kimsem yok çok zoruma gidiyor boşanma arefesindeyim işsizim kimsem yok ve yanlızım sizler nasıl aştınız bu durumu ne yapmalıyım
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. bende böyle oluyorum. Hastayken ilgi ve sevgi ihtiyacı tavan yapıyor. Merak etme geçici. Kimseye ihtiyacın yok Rabbim seni korusun.

Back
X