• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir toplanın ablalarım ya

Namazı tabiki beni ilgilendirmez, ben sonradan bunları bıraktığını anlatmak adına yazdım.
Alkol alınabilir, geçmişi olabilir ama herkesin bir yaşam tarzı vardır ve benim çevrem buna çok müsait değil, Lütfen böyle iğneleyici yorumlar yapmadan önce bir kez daha düşünün.Kötü niyetle yazmadım.

Çevren de sen de musait değilsen salla gitsin . İlla hayatında biri mi olması lazım? bi dur aklını topla kendine gel ki düzgün birini seç . Bu ne acele? ne sevgili edinme isteği?

Ben karşımdakini yargılamadım, bilakis ben böyle düşünüyorum, bunun yanlış olduğunun farkındayım ve nasıl bu düşünceden kurtulurum yazdım ama bazı hanımlar işi aldı götürdü.

Yargılamadım, sadece bu histen nasıl kurtulabilirim,nasıl güvenebilirim diye sordum, aramızda belki bunu yaşamış sonra atlatmış birileri vardır diye düşündüm.
Bu güveni sana o verebilir.
Adam içine sinmediyse zorlama illa o olacak diye birşey yok.
Ayrıca kadraja sığmayan şeyler yaşamış olabilir, bilmediğin çok şey olacak her zaman ve bu derece kafanı yorarsan yıpranırsın.

alkollü mekanlara giden bir de utanmadan resim çekip atan yarın içip içip döverde, karıya da gider. Bana sakat göründü.

Kesinlikle katılıyorum. Hem alkol alacak, hem utanmadan kadınlarla yanyana fotoğraf falan çekecek çok yanlış. İçip içip karısını döver, eve kadın getirir hizmet ettirir, çoluk çocuğun rızkını barlarda yer mazallah...

İçki bütün kötülüklerin anasıdır, alkol dostunuz değildir...

Yargılamadım, sadece bu histen nasıl kurtulabilirim,nasıl güvenebilirim diye sordum, aramızda belki bunu yaşamış sonra atlatmış birileri vardır diye düşündüm.
Baştan bu derece itici geldiyse zorlamanın gereği yok bence. Daha başlamamış bir şey için bu kadar soru işaretleriniz varsa, bu kadar içiniz ısınmadıysa kendinizi zorlamayın.

Kesinlikle katılıyorum. Hem alkol alacak, hem utanmadan kadınlarla yanyana fotoğraf falan çekecek çok yanlış. İçip içip karısını döver, eve kadın getirir hizmet ettirir, çoluk çocuğun rızkını barlarda yer mazallah...

Bugün çok troll gördüm ben sizi :D

Off tam da yılbaşı gelirken bunu demeyeydin keşke:110:
İçip içip dalarım etrafa, ilerde kocamı da döverim ben evlenmeyeyim en iyisi :rapci:

:KK53::rapci::KK3:

Arkadaşımın eşi hem namaz kılar, hem içki içer.
Günahı sevabı onun boynuna.
Yani ne alkol kullanması onu tü kaka yapar, ne de namaza başlaması eski diye nitelendirdiğiniz hayatı sonlandırdığı anlamına gelir.
Siz önce kişilik olarak bakın.
Düzgün, efendi, adaplı ve bir kadına nasıl davranacağını bilen biri mi, bunları sorgulayın.
Bizim ülkemiz ne çekti hacı hocalardan, o yüzden önceliğiniz karakteri olsun.

kesinlikle haklısınız. Sadece bu kadarla kalsa gene iyi. Sizinde değindiğiniz gibi içki bütün kötülüklerin anasıdır. İnsan sarhoş olduğunda ne yaptığını bilmez, mazallah küçük kızlara falanda sarkabilir. Daha kötüsünü de yapabilir. Ayrıca İçki içen kumar da oynar. Kumarda çoluk çocuğun rızkını kaybeder. Hatta kimisi her şeyini kaybedip daha da borçlu kalınca karısını bile satıyormuş Allah korusun.

İçkisine namazına değil size olan ilgisine bakın.
İçkisi olup ne iyi yürekli insanlar tanıyorum.
Hoca diye ne sapkınlıklar yapanları da haberlerde görüyoruz...

Şu kadarını söyleyeyim, gerçekten farklı bir niyetle sormamıştım, canı gönülden cevap verenlere teşekkür ederim.
Alay edenlere de hiçbir şey demiyorum..
Ben gerekli cevapları aldım, Teşekkürler.

Geçmişiyle yargılamanız çok yanlış. Üzerinden bayağıda zaman geçmiş insanlar pek ala değişebilir.

Zamanla fikirlerini öğrenerek, yaşam biçimine şahit olarak zaten anlarsın sana uyup uymayacağını. Bunun için biraz zaman tanı. Hem kendine hem karşı tarafa. Baktın hala gönül telini titretemiyor zorlama. Çünkü belli ki geçmiş önemli bir kriter senin için. Eğer ısınıp sevemezsen tam anlamıyla güvenemez yürütemezsin. Hakkın hayırlısı olsun.

Bunu espri niteliğinde söylemediğinizi varsaymak istiyorum :işsiz:
Zirâ içki tabiki bütün kötülüklerin anasıdır tersini savunmak mantıksız hiçbişey olmasa bile sağlığa zararlı, kötü örnek.
Konu sahibi; içine sinmediyse tabikide uzak dur kılıf arama bile sana ters bişeyler varsa kabullenmek zorunda değilsin

Ben bazi uyeler gibi sizin degerlerinizi, bakış acinizi kucumsemeye calisip dalga gecmeyecegim. daha onceki yasantisinda gayet rahat biri anlasilan. sizi iten de bu durum bence, yani guven sorunu yasiyorsunuz sanki. sosyal medyada eski yasantisina benzeyen fotolari begeniyorsa hala sempatisi var yani kopamamis olabilir o yasantidan. ben de 4 yil once biriyle gorusmustum. universite yillarinda icki ictigini kizlarla ayni evi paylastigini soylemis ve universite bittikten bir yil sonra namaza basladigini ve hatta annesinin "eger alkol alirsan hakkimi helal etmiyorum" dedigi icin tamamen biraktigini soylemis ve o mekanlarla alakasi olmadigini her defasinda soyluyordu.ama kimseye de hayir diyemeyen biriydi o yuzden ben de guvenememistim.karakterini begenmedim ve bitirdim.aradan zaman gecti bi gun facede bakarken onun bar da ve onunde icki ile olan fotosunu gordum. o zaman anladim guvenmiyorsam demekki altinda bisey cikiyormus.

Back
X