Bir torun meselesi

Çok uzuldum cok.siz gelinsiniz yapmak istemeyebilirsiniz bu evlatların elleri kirikmi paraları yok hizmetçi tutamıyorlar bari evi temizlesinler...gece gece kotu oldum ya..
Dusunsene evladi bile gitmiyo esinin gelinlerinin zoruyla oda ayak üstü gidip görüyordur
Benim en çok sinirlenip üzüldüğüm konulardan biri
Konu sahibi siz nasıl küçük bebeginiz için endiseleniyorsaniz esinizin de annesi babasi için endiselenmesi lazım

Rabbim herkeze hayirli evlat versin,hicmi iciniz sizlamihor o evi o haldeyken gormeye,madem kendiniz temizlemiyorsunuz bi temizlikci tutun madem,rabbim kimseyi kimseye mubtac etmesi ,bugun babasinin evine faydasi olmayaninyarimevladindan aynisi i gorur
Ne münasebet neden ben temizliyim ki 6 bekar erkek kardeş var 2 günde bir görümcem gidip temizlik yaptıgını idda edip para alıyor. kimse kimseye muhtaç degil kaldı ki maddi güçleri var eve yatılı bile birini alabilirler

Kendilerine bakamayacak durumda iseler bir temizlikçi tutsanız? Eşinizin anne babası sonuçta hiç mi anam babam pislik içinde yaşıyor bir el atayım demedi kaçmak yerine? Anne babasına gösterdiği bu yaklaşımdan sonra bu adamdan soğurdum. Kim ailesinin pislik içinde yaşamasına razı gelir? Spotçudan halı, yatak almak çok mu zor çok mu pahalı?

:KK9::KK9::KK9:

Bi kadin tutsaniz bayram sonucta gelen gidenleri oluyordur. Onlarda bu durumdan mutlu degillerdir ama ellerinden birsey gelmiyordur belki? E yasli pis diye ailelerimizi neden birakalim, yardimci olmayalim?
Maddi güçleri var zaten isteseler kadın tutarlar, kv fiziksel bir hastalıgı yok tamamen ruhsal görümcemde 2 günde bir gidip temizlik yemek yapıyorum diye para alıyor abisinden ama tablo çok kötü

Kendilerine bakamayacak durumda iseler bir temizlikçi tutsanız? Eşinizin anne babası sonuçta hiç mi anam babam pislik içinde yaşıyor bir el atayım demedi kaçmak yerine? Anne babasına gösterdiği bu yaklaşımdan sonra bu adamdan soğurdum. Kim ailesinin pislik içinde yaşamasına razı gelir? Spotçudan halı, yatak almak çok mu zor çok mu pahalı?
+1

Ne münasebet neden ben temizliyim ki 6 bekar erkek kardeş var 2 günde bir görümcem gidip temizlik yaptıgını idda edip para alıyor. kimse kimseye muhtaç degil kaldı ki maddi güçleri var eve yatılı bile birini alabilirler
Sizin gördüklerinizi duyduğunuz kokuyu bu evin içinde yaşayanlar duymuyor gormuyorlarmi..Bir kişi de kalkıp gorumcenize su evi nasil temizliyorsun demiyormu..parçalar oturmadı..Ya siz abartıyorsunuz yada cidden Allah affetsin cok pis insanlar.8 tane evlat olsa neye yarar hayirli olmadiktan sonra...

Okadar uzuldum ki arada bir iki evinize davet edin .banyo yapsinlar temiz yemek yesinler.kızlarıda mi yok ..gece gece cok uzuldum..
Kızları var anne babasına bakıp evi temizlemek için para da alıyor zaten kv ruhsal olarak hasta kimseye gitmez gelene de küfür eder

Benim de böyle bir tanıdığım var. Bilmeyen bakılmıyorlar zanneder lakin öyle değil eve temizlikçi geliyor gidiyor bi saat içinde her yer eski halinde ne yazık ki bu maddi yada manevi imkansızlıktan olmuyor bazı insanlarda gerçekten pislik ve dağınıklık yaşam biçimi olabiliyor. Ama tabi içine girmeyen anlamaz böyle olduğunu

Esiniz bu durumu farkedip gorumcenizle bu nasil temizlil diye konusmuyor mu? Evde 8 kisi yasayip bu kokuyu farketmiyor mu?

sırf bu konuya yazmak için girdim siteye... Yazık ya ne münasebet ben mi temizliyim diyorsunuz ama bir ön ayak olunda o insanları o ortamda bırakmayın. yazık ya eşinize yazık insan anasını babasını o ortamda yaşatır mı? sizde buraya nasıl yardımcı olurum diye değil kendiniz için konu açıyorsunuz. yazık yazıkkk insanlık kalmadı kimsede

Sizin gördüklerinizi duyduğunuz kokuyu bu evin içinde yaşayanlar duymuyor gormuyorlarmi..Bir kişi de kalkıp gorumcenize su evi nasil temizliyorsun demiyormu..parçalar oturmadı..Ya siz abartıyorsunuz yada cidden Allah affetsin cok pis insanlar.8 tane evlat olsa neye yarar hayirli olmadiktan sonra...
Evin içinde yaşayanlar koku alsalar tuvaleti temiz tutarlar kapısını da kapatırlar dimi. Görümceme ben bu konuda asla birşey demem çünkü evden çıktığımız da aldığım yanıt kardeşleri herseyin en iyisini yapmıstır evdekiler pistir onlar kirletmiştir! Oldu daha da birşey söylemeye gerek duymadım

Ben torun olayından sizin gitmeniz den ziyade o insanlarin mağdurluğuna üzüldüm
Bide eşiniz sizin zorlamanizla gidiyormuş bisey demiyorum Allah kimseyi kimseye düşürmesin bizde bigun yaslanicaz
Evde 6 bekar erkek var 2 günde bir temizlige giden bunun karsılıgında para alan bir görümce var. Kv fiziksel bir sorunu yok eli ayagı tutuyor ironik olan kısmı ise bu kv temizlik yapıyor diye hastaneye yatırdılar. Duyduklarım işe gördümlerim tamamen zıt

Eşiniz tek gitsin
Anlattıklarınızdan içim kalktı resmen.
Bırakın bebekle gitmeyi, tek başıma 2 saatliğine bile kalamam öyle bir ortamda..
Kabul etmiyor illa annesi babası bebegi görsünler istiyor. Sen onları al gel diyorum kv ruhsal sıkıntıları oldugu için kimsede kalmaz küfür ediyor diyor.

Hastalar ev çok kötü durumda esiniz düşkün değilse de bi ilgilenmesi gerekmez mi? Bebeğinizi götürmek için uygun bi ev olmayabilir şu hali ile tamam ama..
Evde ilgilenecek 6 bekar kardes var 2 günde bir giden temizlik yemek yapan karşılığında da para alan görümcem var. Kv fiziksel bir hastalığı yok eli kolu tutuyor hatta sürekli temizlik yaptıgı için hastaneye yatırdılar. Bana anlatılanlar işe şahit olduğum görüntü çok zıt

İleride aynı şeyleri yaşama ihtimaliniz var,evladınız size gelmek istemese,torununuzu size korka korka getirse ne hissedersiniz ?
Sonuçta anne baba onlar da... Bence bayramda görmek isterler torunlarını,üzmeyin size hiç eziyeti olmayan insanları..

İyi geceler kısaca konuma geçeyim fikirlerinizi öğreneyim
Benim kp ve kv hastalar bize hiç gelmezler benim de onlara ziyaretim 5i geçmez. Eşim de ailesine çok düşkün degildir ayda bir zorlamam ile gider. Şimdi bizim 2 aylık bir kızımız var ramazan bayramın da hastalar diye bebekle ziyaret ettik. Ev çok pis tuvalet kapısı açık ev idrar kokuyor, yerde halılar yoktu ayakkabı ile geziyorlar, yataklar yastıklar kirden renk değiştirmiş gözünüzde yeterince canlanmıstır sanırım. Bu sebepler yüzünden ziyareti kısa kesmistim bebegim o zaman 22 günlük falandı mikrop kapmasını istemedim. Eşimde bir daha getirmem ev rezil gibi burda çocuk hasta olur diyince ben yorum yapmadım.
Önümüzde yine bayram var şimdi eşim bayram da götürelim diyor yine aynı tablo ile karşılaşacağımız aşikar. Benim bu konuda tavrım olumsuz olsa da sürekli ikna etmeye çalışıyor. Siz olsanız ne yapardınız
Evde hasta insanlar var, ev pislik içinde ve evlatları bir kadın tutup temizletmekten aciz öyle mi? Yazık gerçekten.

Back
X