Beni Burda KV konusunda bilen bilir, genelde KV' dan yanayimdir.. Fakat Burda konu sahibini yerde yere vurmussunuz vicdansiz diye.. Gözümde canlandirmaya calistim.. Evin neresinden tutacaksiniz, bu pisligin neresinden baslanir.. Sanirim sirf Anne degil diger kardeslerde de ruhsal sorun varki.. El atmiyorlar.. Görümce desen.. 2 güne gidiyormus, ya bayanin temizlik anlayisi bu, yada Ev gercekten o kadar ev olmaktan cikmiski.. Ne yapsa görünmez olmus.. Misafir geliyor bes kisi.. Onlar gittikten sonra sil bastan temizlik yapmak zorunda kaliyor insan.. 8 kisinin kullandigi WC günde en az 3 kere temizlenmesi gerek.. Iki güne birakamazsin.. 8 kisi üc ögün yemek yiyorsa kimse de el atmiyorsa siz düsünün..o mutfak iki günde ne hale gelir.. Konu sahibi ayda bir ek olarak temizlikci tutabiliyorsa yapsin diyecegim, en azindan esine teklif etsin.. Oda bi zahmet ilgilensin.. Ücretini bilmiyorum ama belkide bir huzur evi olabilir.. Kardeslere gelince onlar icin empathi kuramiyorum.. Ne halleri varsa görsünler diyesim var..