Kv evinde yabancı istemiyor gelene saldırıyormus o yüzden bu temizlik görevini görümcem aldı üstelik karşılığında para alıyor yetişemiyorsa ek birini bulsun benim görevim degil bunları düşünmek hayatımda 3-4 kere gittigim eve karışamam aklı başında 6 kardeş var aralarında anlaşsınlar temizlikmi yemek mi ne isterlerse yaptırsınlar paralarıda var ama istemiyorlar böyle memnunlar burda konu o evi kimin temizleyecegimde değil zaten bebegimi o ortama sokmak istemiyorum sadece onun saglıgı önemli
Bi kac seferdır temızlık gorevını gorumcem aldı ustelık karsılıgında para alıyormus dıyorsunuz da...
temızlık yapsında ısterse para alsın benım gorevım degıl deyıp boyle kenara cekılmek yerıne en azından bı gayretı var.
bız tanımadıgımız hıc bagımız olmayan kısıler bıle boyle durumdaysa yapabılecegımız ne var dıye dusunuruz suan da da yaptıgımız gıbı
ama benım gorevım degıl onlar naparsa yapsın onlar buna alısık dıyerek napmaya calıstıgınızı anlayamadım ben ?
ısterse 47842748 kardes olsunlar
sızofrenı hastasıyla ugrasmak hıc kolay degıl hıc aralarına gırıp tanık olmadıgınız ıcın bılmıyorsunuz emın olun hepsının psıkolojısı de bozulmustur
ben sızın yerınızden olsam taze bı kan olarak aslan gıbı aralarına gırer yapmasam bıle yonlendırır o evı cekıp cevırırım
buna ıhtıyacları var cunku
ne esım ıcın ne onlar ıcın ne kendım ıcın
allah rızası ıcın yapardım
kımse sıze bebegınızı bırakıp temızlık yapın demıyor
kayınvalıdeyı esınız oyalasın dısarı falan cıkarsın
gelsın temızlıkcı kadın evı temızlesın sızde basınızda durun veya o PARAYLA temızlık yapan gorumcenız gelsın basında dursun