Güzel kardeşim sizler bizleri anlayamazsınız.
Ben evlendiğimden beri kv evinde bildiğin B.k temizliyorum hemde hiç gocunmadan bir gün lafını etmeden.
Eşim bana yapma yine aynı olacak kendini boşuna yoruyorsu diyor ama ben her defasında düzelir umuduyla temizliyorum.
Benim Kv ilk evlendiğim zaman şehrin göbeğinde kendi arazisi içinde müstakil bir evde oturuyordu ve beni kv evine hiç götürmediler evlendikten 1 yıl sonra kv felç geçirmiş diye haber geldi uçağa atlayıp tek başıma gittim gördüğüm manzarayı anlatamam size.
Kv pisliğim için de yatıyor resmen kendimden utandım. O ev nasıl ama biliyormusunuz? Banyoya girdiğim zaman en 10 tane fare banyo deliğinden içeri kaçtı beni görünce. Ve o tuvalet varya tıkanmış dışarı taşmış.Çamaşırlar en az 1 yıldır yıkanmamış mutfak mutfak değil çöplük gibiydi. Ben önce kv hasta diye sandım ama işin aslı öyle değilmiş.
Meğer kv tuvalet taşınca tuvalete girmemiş altını kendi kendine beslemiş ve büyük tuvaletini tutmuş tutmuş ve dışkısı içeride taşlaşınca kısmi felç olmuş.
Kv evini kezzaplarla çamaşırsularıyla temizlerken zehirlendim hastanelik oldum.Tuvaletin giderini kendim yaptım b.kları kürekle poşetlere doldurup temizledim fare deliklerini kapattım tam 15 gün canım çıktı kv kaç kere hastaneye götürdüm o dışkıyı çıkaramadılar ben eldiven takıp elimi yağladım makatına elimi sokup o dışkıyı öyle çıkardım ve kv en az 15 günlük s.çtı ve o koku dehşet vericiydi ama ben dayandım.1 ay boyunca uğraştım insanlık vazifemi yaptım evi temizledim kv iyileşti herşey harika oldu ben evime döndüm. Eşim bana boşuna yaptın dedi ama inanmadım eşime.Sonra aradan 2 ay geçti eşimle uçağa atlayıp kv gittik ve ev nasıldı biliyormusun bildiğin B..K çukuru

Anne bu ne hal ben o kadar uğraştım böylemi baktn eve dedim. Napayım kızım halim yoktu eeew hergün aradığım da gezmedeydin? Neyse o evi yıktık yerine sıfırdan muhteşem bir villa yapıldı sıfır eşyalı ve o evde 1 yılda eski ev gibi oldu.Eşim artık gitmem diyor bana sende gitmeyeceksin diyor.
Geçen yıl kv arayıp telefonda ağlıyor "ben çok yalnızım benim yanıma gelip yaşayın ben size bakarım" falan demişti.
Eşimde "annw ben senin niyetini anladım sen kendine hizmetçi istiyorsun ama kusura bakma benim senin uğruna feda edecek kimsem yok.Ben karımı sokakta bulmadım az ye hizmetçi tut kendine" demişti.
Ama ben yine de kıyamıyorum arada bir gidip bakıyorum kv de.