Bir torun meselesi

Ben vicdansızım umumi tuvaletin önünden geçerken burnunu kapatanlar git otur diyor kv görsün diye bebegim hastalanırsa benim cocugumu bile isteye hasta etmenin vicdanını sorgulamıyorlar kim ne derse desin çocugum herşeyden kıymetli
Vallahi eşim daha yeni geldi kv yanından bana gelince kendi dediki annemw bebwk torun falan yok ona çok fazla bile dedi.
Bende yapma etme yazıktır kadına torun sevsin diyorum ama dinlemiyor.
O eve çocuğu götürmek yok dedi kesti attı.

Vallahi eşim daha yeni geldi kv yanından bana gelince kendi dediki annemw bebwk torun falan yok ona çok fazla bile dedi.
Bende yapma etme yazıktır kadına torun sevsin diyorum ama dinlemiyor.
O eve çocuğu götürmek yok dedi kesti attı.
Anlattıgın eve bebek gitmez sakın ha bak benim kızım enfeksiyondan 7 gün yogun bakımda yattı lohusalık yaşamadım ben hastane kapısında yattım camın arkasından bebegine bakmak nasıl acı bir bilsen Allah kimseye yasatmasın

Saglıkla kavus inşallah az kalmıs insan kendi evini zor temizliyor ben 40. Haftada canlarımı siliyordum Allahın kulu yardıma gelmedi görümcem yardıma geldi oturdu sigara içti balkonda
Amin canım inşaAllah...
Bende kendi işimi kendim yaparım Allah razı olsun odundur falan ama eşimin hakkını ödeyemem bana çok yardım eder ev temizliğinde.Camları siler yerleri süpürür tozları alır yerleri siler koltukları bile çeker halıları silkeler :D
Ben de ütüyü çamaşırı yemeği yaparım idare ederiz.
İşte 10 gün önce ben hamileyim diye gidemedim ya bende eşimi kv yolladım benim adam uyumadan 3 gün evi temizlemiş.Geldi bana senin kadar iyi yapamadım ama idare eder dedi.
Birde fotoğraf çekmiş nasıl Olmuş diyor :D
Ellerinw sağlık çok güzel olmuş dedim ama bana 1 hafta söylendi beni neden yolladın canım çıktı diye ;)

Yazık ya içim gitti okurken.Köy gibi bir yerse ya da müstakilse bebekle disarida oturun evin icine girmeyin bebekle.Ama ziyaret edin bence herkes bir gun yaslanacak ve herkesin başına gelebilir o hastalik.Sizin de evladiniz var empati kurun.

Anlattıgın eve bebek gitmez sakın ha bak benim kızım enfeksiyondan 7 gün yogun bakımda yattı lohusalık yaşamadım ben hastane kapısında yattım camın arkasından bebegine bakmak nasıl acı bir bilsen Allah kimseye yasatmasın
Allahtan ev şimdi yeni yapılan ev yani ben o evi 1 günde mis gibi yaparım bebek büyük anneannede kalır önce bende evi kv ve kaynımı yıkar temzilerim zaten bizim yatak odası ayrı ve kapalı oraya girmezler o oda temiz yani.
Bakalım eşim gitmem diyor ama gidersek hallederim ben.
Aslında kalacak çok yer var kv yakın yerlerde.Olmadı sadece kv ve kaynımı yıkar paklarım ninenin evine gideriz orda sever bebeği.
Kadına yazıl günah görsün torununu dünya gözüyle.

Yazık ya içim gitti okurken.Köy gibi bir yerse ya da müstakilse bebekle disarida oturun evin icine girmeyin bebekle.Ama ziyaret edin bence herkes bir gun yaslanacak ve herkesin başına gelebilir o hastalik.Sizin de evladiniz var empati kurun.
Canım bu işin empatiyle alakası yok vallahi hayal bile edemezsiniz.
Bunum yaşlılkla ilgisi yok bu başka birşey. Tedavisi olan ama tedaviyi reddeden bir hastalık bu.

Canım bu işin empatiyle alakası yok vallahi hayal bile edemezsiniz.
Bunum yaşlılkla ilgisi yok bu başka birşey. Tedavisi olan ama tedaviyi reddeden bir hastalık bu.

Benim alanima giren bir rahatsizlik o yüzden bilgim var zaten.Hastaya da cevresine de cok zor.Ancak kayinvalidesi hem yaşli hem şizofreni hastasi.

Siz de hamilesiniz.Siz sizofreni hastasi olsaniz hem de yasli olsaniz evladinizin sizi 40 yilda bir ziyarete geldigini dusunun suan bile iciniz gider.Hicbir anne baba hak etmez bunu.

Benim alanima giren bir rahatsizlik o yüzden bilgim var zaten.Hastaya da cevresine de cok zor.Ancak kayinvalidesi hem yaşli hem şizofreni hastasi.

Siz de hamilesiniz.Siz sizofreni hastasi olsaniz hem de yasli olsaniz evladinizin sizi 40 yilda bir ziyarete geldigini dusunun suan bile iciniz gider.Hicbir anne baba hak etmez bunu.
Siz anlaşılan konu içinde ki yazılarımı okumamışsınız.Ve konu sahibinin kv tek değil.
Evde kp var 5 erkek kardeş var hergün eve gelip annesine babasına para karşılığı yarım yamalak iş yapan abla var eee burada gelinin suçu ne?
Anlaşılan siz bebeğin enfeksiyon kapmasını istiyorsunuz? :o

Siz anlaşılan konu içinde ki yazılarımı okumamışsınız.Ve konu sahibinin kv tek değil.
Evde kp var 5 erkek kardeş var hergün eve gelip annesine babasına para karşılığı yarım yamalak iş yapan abla var eee burada gelinin suçu ne?
Anlaşılan siz bebeğin enfeksiyon kapmasını istiyorsunuz? :eek:

Ben gelin suçlu demedim ima da etmedim.Annesine uzuldum sadece.Esinin de duyarsizligina uzuldum.Siz nereden cikarttiniz gelini?

Hemen cık cık demeyin yazdigimi tekrar okuyun ben eve girmeyin bebekle disarida oturun dedim.Bebek enfeksiyon kapsin falan demedim nerelere cektiniz ya konuyu pes.

Ben gelin suçlu demedim ima da etmedim.Annesine uzuldum sadece.Esinin de duyarsizligina uzuldum.Siz nereden cikarttiniz gelini?

Hemen cık cık demeyin yazdigimi tekrar okuyun ben eve girmeyin bebekle disarida oturun dedim.Bebek enfeksiyon kapsin falan demedim nerelere cektiniz ya konuyu pes.
Onca yolu gidip kapıda oturmak akıl işimi sizce? Gittimi ya içeri girecekler yada eşi yanlız gidecek annesini babasını görüp gelecek.
Ama bu şartlarda o eve gidilmez.

Eşim istedigi kadar gitsin kalsın 2 katlı dubleks ev istanbulun göbeginde oturuyorlar gidersen herseye göz yumacaksın yada gitmiyceksin kv hasta yaslı ama zaten torunu varmı hatırlamaz bile yolda görse beni tanımaz sadece cocuklarını tanıyor

Allahtan ev şimdi yeni yapılan ev yani ben o evi 1 günde mis gibi yaparım bebek büyük anneannede kalır önce bende evi kv ve kaynımı yıkar temzilerim zaten bizim yatak odası ayrı ve kapalı oraya girmezler o oda temiz yani.
Bakalım eşim gitmem diyor ama gidersek hallederim ben.
Aslında kalacak çok yer var kv yakın yerlerde.Olmadı sadece kv ve kaynımı yıkar paklarım ninenin evine gideriz orda sever bebeği.
Kadına yazıl günah görsün torununu dünya gözüyle.
Allah yardımcın olsun temizlikçide gelmez oyle olunca

Hanımlar birbirinizi kırıp polemiğe girmeyiniz lütfen.

Konu Sahibi zaten açıklama yapmış görümce geliyor para alıyor demiş. .6 tane erkek olan eve de gidip temizlik yapmak ne derece doğru olur bilemedim..6 tane erkeğin illaki biri çalışıyordur para verip evlerini temizletebilirler burda öncelik Eşinizin değil Onlarindir çünkü evde olan onlar..Temizlik imandandir benim anneannem de dedem de çok fazla yaşlı hastalar ama bir bakıcı tutuldu temizliğini gören. .gel gör ki yaşlılar bunu istemeyip inatcilik ederse sizin yapabileceğiniz birsey olmuyor.

Notu yazmasaydiniz. Notta yazdiginiz altarnatifleri yazacaktim.

Evlerini 2 gunde bir temizliyorlarsa nasil ev okadar kir pas icinde kaliyor? Gidip sadece para alip donuyorlar galiba kizlari temizlik yaptim diye. 2 gunde bir temizlenen evin okadar kir pas icinde olacağına inanmiyorum. Sadece daginik olur. Yada wc banyo kirlenir temizlemezlerse.
Maddi olarak bir yardimda bulunabilir isin. Temizlikci istemiyorlar belliki.. kizlari gidiyor diye siz gitmiyorsunuz.
Bayramdan bayramada goturun birsey olmaz. Kisa kaliyorsunuz zaten.
Dikakt edersiniz bir yarim saat bir saatliginede.

Çöp ev değil ya bu canım. İdare edilir bi bayram ziyareti pusetinden çıkarma

Kp yok 10 yıl önce vefat etmiş.
KV eve kimseyi istemiyor kaç kere temizlikçi tutmak istedik hafta da 1 gün gelsin diye ama o kadar kolay değil. Temizlikçi evi temizler peki kv ve kaynımı kim temizleyecek?
O evde yatılı birinin kalması gerekki hergün kv falan ilgilensin yemeğini yapsın kb kaynımı yıkasın evi temizlesin kaynım her gün büyük abdestini altına yapıyor koca adam bir tepe s..çıyor parçalarından aka aka geziyor ben kaç kerw temizlerken eşim kokudan duramayıp evden kaçtı.
Kaynımı soyuyorum elbiseler çöpe tabi yıkanmaz o kadar b.k.
Kaynımı yıkıyorum banyoyu yıkıyorum bir b.k temizleme 3 saat sürüyor.
Kv vw kaynım yedikleri kaşığı yalayıp temizlerin içine geri koyarlar bardakları da öyle.Ben sürekli onların peşinde dolanırım aman bişeyi ellemesin diye sürekli ellerini yıkatırım sabunla taharat almazlar sifon çekmezler şimdi sana soruyorum canm temizlikçi çözümmü sence?
Kv istiyor ki biz gidelim yanına onunla yaşayalım çünkü bir ben hakkıyla ilgileniyorum bebek gibi bakıyorum miss gibi.Kv köşe yastığı gibi oturur öyle wxic girince poposunu bile ben yıkarım yeterki kokmasın diye.
Eşim de sen annemin hizmetçisi değilsin diyor gitmem ben onun yanına diyor.
Hadi 10 gün 1 ay idare ederim ama şahsen sürekli bende çekemem herhalde çünkü inan çok zor kardeşim.
Kv maddi imkanı var para sıkıntısı da yok yaşlıda değil eli ayağı da tutuyor biz ona daha ne yapalım?
Eşim annesi ölürse kardeşini yanımıza alacakmış vallahi ben aşma demedim.
Kardeşi dediği 42 yaşında koca adam yarı zeka özürlü raporu var yani.
Bende eşime dedim ki tabi gelsin biraz da bizim evi b.k yapsın :KK70: oturur temizlersin dedim :KK70:
En kötü ihtimal evimize getirmez ama evimizin yanında bir ev alırız kardeşine orda kalır.Eşim de kardeşiyle aynı evde en fazla 3 gün dayanır ondan sonra eşimede bir rapor alırız artık :KK70:
Aman yaaa kim öle kim kala şimdiden bunları kendime dert edip kafamı yormuyorum hiç :KK66:
Yuh esin varken 40 yaşında adamın altını sen ne diye tenizliyorsun. Çok sacmaymış gerçekten. Bak bak bide kardeşini eve getirecekmiş. Getirir hakkıdır diyebilmek için o b.k temizleme kısmını birebir kendisi yaplamlı. Ne dir arkadaş bunların herşeyi gelinden bekleme merakı

Ben vicdansızım umumi tuvaletin önünden geçerken burnunu kapatanlar git otur diyor kv görsün diye bebegim hastalanırsa benim cocugumu bile isteye hasta etmenin vicdanını sorgulamıyorlar kim ne derse desin çocugum herşeyden kıymetli
Butterfly Deniz Butterfly Deniz kızlar sizlik bir durum yokki.sizin kocalar ve kardeşlerde iş yok. Vicdan yok. He sen buttrfly daha ne yapacaksın. Kocan sen yıkarken dayanamayıp evden kaçıyor bide.

Konu sahibi ise eşi kaç kardeş nerdeyse bir futbol takımı kurulacak. Hadi 1 i engelli yine. Geri kalanını eşi dahil topla 1 evlat etmez. Onların hepsi bir toplanıp hergün biri o evi mis gibi silip annesini kardeşini temizlese. Evin kırık dökük kokmuşunu değiştirse mis gibi olur o ev. 9 evladı olan kadına temizlikçi ne gerek ya. Yazık günah.

Back
X