Kp yok 10 yıl önce vefat etmiş.
KV eve kimseyi istemiyor kaç kere temizlikçi tutmak istedik hafta da 1 gün gelsin diye ama o kadar kolay değil. Temizlikçi evi temizler peki kv ve kaynımı kim temizleyecek?
O evde yatılı birinin kalması gerekki hergün kv falan ilgilensin yemeğini yapsın kb kaynımı yıkasın evi temizlesin kaynım her gün büyük abdestini altına yapıyor koca adam bir tepe s..çıyor parçalarından aka aka geziyor ben kaç kerw temizlerken eşim kokudan duramayıp evden kaçtı.
Kaynımı soyuyorum elbiseler çöpe tabi yıkanmaz o kadar b.k.
Kaynımı yıkıyorum banyoyu yıkıyorum bir b.k temizleme 3 saat sürüyor.
Kv vw kaynım yedikleri kaşığı yalayıp temizlerin içine geri koyarlar bardakları da öyle.Ben sürekli onların peşinde dolanırım aman bişeyi ellemesin diye sürekli ellerini yıkatırım sabunla taharat almazlar sifon çekmezler şimdi sana soruyorum canm temizlikçi çözümmü sence?
Kv istiyor ki biz gidelim yanına onunla yaşayalım çünkü bir ben hakkıyla ilgileniyorum bebek gibi bakıyorum miss gibi.Kv köşe yastığı gibi oturur öyle wxic girince poposunu bile ben yıkarım yeterki kokmasın diye.
Eşim de sen annemin hizmetçisi değilsin diyor gitmem ben onun yanına diyor.
Hadi 10 gün 1 ay idare ederim ama şahsen sürekli bende çekemem herhalde çünkü inan çok zor kardeşim.
Kv maddi imkanı var para sıkıntısı da yok yaşlıda değil eli ayağı da tutuyor biz ona daha ne yapalım?
Eşim annesi ölürse kardeşini yanımıza alacakmış vallahi ben aşma demedim.
Kardeşi dediği 42 yaşında koca adam yarı zeka özürlü raporu var yani.
Bende eşime dedim ki tabi gelsin biraz da bizim evi b.k yapsın

oturur temizlersin dedim

En kötü ihtimal evimize getirmez ama evimizin yanında bir ev alırız kardeşine orda kalır.Eşim de kardeşiyle aynı evde en fazla 3 gün dayanır ondan sonra eşimede bir rapor alırız artık

Aman yaaa kim öle kim kala şimdiden bunları kendime dert edip kafamı yormuyorum hiç