Bir torun meselesi

Notu yazmasaydiniz. Notta yazdiginiz altarnatifleri yazacaktim.

Evlerini 2 gunde bir temizliyorlarsa nasil ev okadar kir pas icinde kaliyor? Gidip sadece para alip donuyorlar galiba kizlari temizlik yaptim diye. 2 gunde bir temizlenen evin okadar kir pas icinde olacağına inanmiyorum. Sadece daginik olur. Yada wc banyo kirlenir temizlemezlerse.
Maddi olarak bir yardimda bulunabilir isin. Temizlikci istemiyorlar belliki.. kizlari gidiyor diye siz gitmiyorsunuz.
Bayramdan bayramada goturun birsey olmaz. Kisa kaliyorsunuz zaten.
Dikakt edersiniz bir yarim saat bir saatliginede.
Ben gitmiyorum istemiyorlar gitsemde o evi temizleyemem o esyaların hepsi yag içinde atılıp yenisinin alınması lazım idrar kokusu insanı bitiriyor bem dayanırımda bebek nasıl dayansın

Butterfly Deniz Butterfly Deniz kızlar sizlik bir durum yokki.sizin kocalar ve kardeşlerde iş yok. Vicdan yok. He sen buttrfly daha ne yapacaksın. Kocan sen yıkarken dayanamayıp evden kaçıyor bide.

Konu sahibi ise eşi kaç kardeş nerdeyse bir futbol takımı kurulacak. Hadi 1 i engelli yine. Geri kalanını eşi dahil topla 1 evlat etmez. Onların hepsi bir toplanıp hergün biri o evi mis gibi silip annesini kardeşini temizlese. Evin kırık dökük kokmuşunu değiştirse mis gibi olur o ev. 9 evladı olan kadına temizlikçi ne gerek ya. Yazık günah.
Hala anneleri önüne yemek koyup kaldırıyor bir bardak su almıyorlar kazık kadar adam o pisliğin içinde yasıyorlar dısarda gören adam sanır

Konu Sahibi zaten açıklama yapmış görümce geliyor para alıyor demiş. .6 tane erkek olan eve de gidip temizlik yapmak ne derece doğru olur bilemedim..6 tane erkeğin illaki biri çalışıyordur para verip evlerini temizletebilirler burda öncelik Eşinizin değil Onlarindir çünkü evde olan onlar..Temizlik imandandir benim anneannem de dedem de çok fazla yaşlı hastalar ama bir bakıcı tutuldu temizliğini gören. .gel gör ki yaşlılar bunu istemeyip inatcilik ederse sizin yapabileceğiniz birsey olmuyor.
Evdekiler de çalışıyor maaşları var biz ekstra para veriyoruz tuvalete bir kapı taktırsalar camı pencereyi onarsalar badana yapsalar yine bir nebze temiz olur adsmlar evde ayakkabı ile geziyor halıları kaldırmışlar

Çöp ev değil ya bu canım. İdare edilir bi bayram ziyareti pusetinden çıkarma
Gidince kucagına alıyor vermezsen olmaz al benim kucagımda uzaktan bak desen olmaz yatırıyor pis yataga ayagında sallıyor inan bende üzülüyorum

Hala anneleri önüne yemek koyup kaldırıyor bir bardak su almıyorlar kazık kadar adam o pisliğin içinde yasıyorlar dısarda gören adam sanır
O zaman canım diyeceksin eşine. Git evlat gibi topla kardeşlerini o evi bir çocuğun mikrop kapmayacağı hale getir sonra gel bana ahkam kes. Evlatlık vazifesi öyle bayramdan bayrama çocuk götürerek olmaz. Vicdanıb zerresi yok bunlarda. Alayı babasına çekmiş demekki. Önce o evlatlık yapmayı öğrensin

sanki komşu dan bahsetmiş ki komşu olsa insan yardım eder yine esin çok nankör bu yasa ailesi getirdi onu yazık insan ilgilenir.yarın size bisey olsa veya anneniz baba niz durum vahim.vefasız bir esin var sende tiksinerek anlatiyosun ne denir yazık cookkk yaziikkk.zamanın ne sakladığı bilinmez bunu unutma..

Ben gitmiyorum istemiyorlar gitsemde o evi temizleyemem o esyaların hepsi yag içinde atılıp yenisinin alınması lazım idrar kokusu insanı bitiriyor bem dayanırımda bebek nasıl dayansın
Onu diyorum bende. 2 gunde temizliyorlar ya goya kizlari.
Ne yapiyorlar acaba? Gerçektende cok merak ediyorum. Ustun körü supurup parayi alip gidiyorlardir herhalde.
Senide parayi alabilmeleri icin karistirmiyotlardir belkide...
Evde okadar insan yasiyor koca koca adamlar. Hicmi rahatsiz degiller o kokudan pislikten? Insan mobilyalari degisir.
Nasil midesiz insanlar var.

sanki komşu dan bahsetmiş ki komşu olsa insan yardım eder yine esin çok nankör bu yasa ailesi getirdi onu yazık insan ilgilenir.yarın size bisey olsa veya anneniz baba niz durum vahim.vefasız bir esin var sende tiksinerek anlatiyosun ne denir yazık cookkk yaziikkk.zamanın ne sakladığı bilinmez bunu unutma..
Eee ben ne yapıyım tiskiniyorum idrar kokusuna oh mis mi diycem

Onu diyorum bende. 2 gunde temizliyorlar ya goya kizlari.
Ne yapiyorlar acaba? Gerçektende cok merak ediyorum. Ustun körü supurup parayi alip gidiyorlardir herhalde.
Senide parayi alabilmeleri icin karistirmiyotlardir belkide...
Evde okadar insan yasiyor koca koca adamlar. Hicmi rahatsiz degiller o kokudan pislikten? Insan mobilyalari degisir.
Nasil midesiz insanlar var.
1 kişi temizliyor 8 kişi kirletiyor kv demde temizlik hastası diye anlatıyorlardı sürekli hiç öyle degilmis rahat insanlar kırık tuvalet kapısını bile degiştirmiyorlar insan utanır oraya girmeye

1 kişi temizliyor 8 kişi kirletiyor kv demde temizlik hastası diye anlatıyorlardı sürekli hiç öyle degilmis rahat insanlar kırık tuvalet kapısını bile degiştirmiyorlar insan utanır oraya girmeye
Valla dit
Yecek soz yok. Hadi kadin şizofreni ama bence diger cocuklari annelerinden dahada sizofreni.
Birsuru cocuk var bir halta yaramiyor.
Sen ne yapabilirsin? Okadar cocugun ugrasmadigi ike sen nekadar ve nasil ugrasabilirsin. Isin acikcasi bende ugrasmazdim. Bas edemezsinki. Sadece kv kp olsa tamam sevaptir git yap derimde... okadar kalabaliga nasil yeteceksin?
Evet hic birimizin sonu belli degil ama evlatlari bir bismillah deyip kalkacakki ise ozaman sende elinden geleni yaparsın.
Dedigin gibi. Bir esyalar atilsa badana yapilsa. Gider temizkige gorumcene yardim edersin. Sonra mis gibi yeni esyalar gelse.
Sonra gorumcenede kolaylik olur. Temiz evi temiz tutmasi daha kolay olur.
Kardesleri ilede konusulsa surda adam gibi yasayin. 1 tek anne hasta ama heoiniz hasta gibi davranmasaniz vs. Diye.
Okadar anne baba yada evlat hasta olan evler var ki. Kim kime bakiyorsa ev tertemiz. O cocuk yada anne baba tertemiz tv de haberlerde goruyoruz. Bunlarin ruhlarinda iclerinde yok.
Kadına gercektende birsey diyemem. Hasta kadin sizofreni hastalarindan hersey beklersin. Yeri gelir cocugunu tanimayaz yeri gelir odaya yapar ihtiyacini vs. Vs... ama digerlerine hic bir bahane yok.

Yok kardeşim nerde alıp hastaneye yatırdık kadını çıkardılar temizlikçide istemiyorlar birşey desem beni çok bilmişlille sucluyorlar
o halde siz kendinizi ve bebeğinizi korumakla sorumlusunuz. bahsettiğiniz pislikte bir eve bir kez yardım götürme amaçlı girmiştim, sizi anlıyorum. inşallah eşiniz de sizi anlar.

belli ki kendilerine bakamıyorlar bu durumda onlara bakmak çocuklarının görevi. arkadaşların söylediği gibi arada bir temizlikçi tutun evi temizlesin, ayrıca bayramda da gitmeniz gerekiyor. ev pis diye onlardan tamamen kaçmak vicdansızlık olur kendi kaderlerine bırakmak gibi.. şşizofreni de bir hastalık ilerde kimin başına ne geleceğini bilemeyiz ki..

belli ki kendilerine bakamıyorlar bu durumda onlara bakmak çocuklarının görevi. arkadaşların söylediği gibi arada bir temizlikçi tutun evi temizlesin, ayrıca bayramda da gitmeniz gerekiyor. ev pis diye onlardan tamamen kaçmak vicdansızlık olur kendi kaderlerine bırakmak gibi.. şşizofreni de bir hastalık ilerde kimin başına ne geleceğini bilemeyiz ki..
Siz bebeginizi sokarmısınız idrar kokan yere orda 2 saat geçirmesine gönlünüz razı olur mu

Siz bebeginizi sokarmısınız idrar kokan yere orda 2 saat geçirmesine gönlünüz razı olur mu
sonradan yorumları okudum o kdr kötü olduğunu anlamamışım, bir de siz elinizden geleni yapmışsınız, evinize gelmelerini de istemişsiniz.. bu durumda yapacak bir şey yok

Benım annem engelli, Bizim evimize 5 dakıka mesafede ev tuttuk.Hayatımızı hep ona gore planlıyoruz.Annemın banyosu, Yemeği, neşesi, temizliği,ilacını kendine dert etmiş durumda.. Herşeyi programlıyor. En son tekerlekli sandalye ihtiyacımız için araştırmalar yapıyordu.Biraz insaf gerekli sanıyorum.Biraz vicdan.. Eşiniz içinde, sizin içinde...

Yuh esin varken 40 yaşında adamın altını sen ne diye tenizliyorsun. Çok sacmaymış gerçekten. Bak bak bide kardeşini eve getirecekmiş. Getirir hakkıdır diyebilmek için o b.k temizleme kısmını birebir kendisi yaplamlı. Ne dir arkadaş bunların herşeyi gelinden bekleme merakı
Ben nedense öyle iğrenç kokulara karşı çok dayanıklıyım :D Aslında eşim beni ezdirmez kullandırmaz ama biz ordayken benden başka ilgilenecek kimse yok.
Ve ben biraz fazla hassas ve tititz olduğum için ve oradayken o kokuyu çekmemek adına mecburen ben tenizliyorum.
Evet kardeşini bize getirme konusunda eşimi pek ciddiye almıyorum dediğin gibi getirirse oturur temizler tabi o zaman ben çooook uzaklarda olmuş olacağım :D

Sizin bebeğinizi sokmaya tereddüt ettiğiniz ortamda eşinizin anne ve babası yaşıyor..Bu insanlar hastalar..İdrak edebiliyor musunuz?!!

Sizin bebeğinizi sokmaya tereddüt ettiğiniz ortamda eşinizin anne ve babası yaşıyor..Bu insanlar hastalar..İdrak edebiliyor musunuz?!!
Sadece kv ve 1 abi hasta geri kalan 5 kardes gayet saglıklı hacet giderdikten sonra el yıkayıp sifon çekmek için bir tas dökmek için çok zeki olmak gerekmiyor o kadar insanın pisligine minicik bir bebek kurban edemem

sonradan yorumları okudum o kdr kötü olduğunu anlamamışım, bir de siz elinizden geleni yapmışsınız, evinize gelmelerini de istemişsiniz.. bu durumda yapacak bir şey yok
Gelsin başım üstüne bakarım gerekirse bakıcıda tutarım ama herşeye yok diyorlar ben daha ne yapayım bebek bu yetişkin insan degil ki alıyor kucaklıyor yapma sevme diyemem etegi ile agzını siliyor cocugun tuvalete girip o ayakkabılar ile evin odalarında geziyorlar nasıl koruyım cocugumu

Gelsin başım üstüne bakarım gerekirse bakıcıda tutarım ama herşeye yok diyorlar ben daha ne yapayım bebek bu yetişkin insan degil ki alıyor kucaklıyor yapma sevme diyemem etegi ile agzını siliyor cocugun tuvalete girip o ayakkabılar ile evin odalarında geziyorlar nasıl koruyım cocugumu
Aman boşver canım herkes çok biliyor bi gün duramazlar öyle yerde sen bildiğini oku canını sıkma

Back
X