Bir torun meselesi

Ben nedense öyle iğrenç kokulara karşı çok dayanıklıyım :KK70: Aslında eşim beni ezdirmez kullandırmaz ama biz ordayken benden başka ilgilenecek kimse yok.
Ve ben biraz fazla hassas ve tititz olduğum için ve oradayken o kokuyu çekmemek adına mecburen ben tenizliyorum.
Evet kardeşini bize getirme konusunda eşimi pek ciddiye almıyorum dediğin gibi getirirse oturur temizler tabi o zaman ben çooook uzaklarda olmuş olacağım :KK70:
Ya kokuyu geçtim nekadar akli dengesi yerinde olmasa bile erkek sonuçta temizlemek ilk olarak eşine düşer. Annesi olsa amenna. Ama şimdi kaçan elbet o gün gelince yine kaçar. Tabiki üzücü hasta olan kişi için. Ama siz değil eşinizin canla başla temizlemesi gerekir. Allah korusun annem böyle bir durumda olsa eşime mi yaptırıcam. Elim ayağım tutuyorsa o görev elbette benimdir

K Kremlisanti hay agzina saglik kuzum. Benim anneminde 3 tane gelini var birisiyle ayni sokakta oturuyor hatta. Ama yengem bir gun gelipte annemin evini supurmemistir cunku benim annem kendisi yapiyor. Evi misler gibi kokuyor. Gelin aldı ama annecigim hala gelin gibi kendisi hizmet eder. Onlar gelicek diye cesit cesit yemek yapar. Vallahi bizimki arayip durur gelin diye. Gidince bi hazirlik yaptigini gormedim daha. Beni yapayim diye cagiriyo galiba :işsiz: dusuk tehlikem vardi kadin bulasiklari makinaya atmak yerine beni beklemis yikatmak icin el insaf be.:kızgın: tabiki yikamadim dokunmadim bile hemen evime geldim :halay::anneadayı: bebisim daha kiymetli

Ahh tatlım valla bizde de durum öyle..Kayınvalidenin pasaklısı bize denk gelmiş.anamın gelinine imreniyorum şanslı kız vesselam :halay::KK48: Allah sabır versin bizlere..ne yaparsak Allah rızası için eşlerimiz için yapıyoruz :)

Ahh tatlım valla bizde de durum öyle..Kayınvalidenin pasaklısı bize denk gelmiş.anamın gelinine imreniyorum şanslı kız vesselam :halay::KK48: Allah sabır versin bizlere..ne yaparsak Allah rızası için eşlerimiz için yapıyoruz :)
Benim eşimde anacı tatlım yanında 5 dakika oturayım ne oturuyosun diye dürtüklüyor. Ama anası ablası artık işi ögrenmişler. Iş görmeden iş yapıyomus havası veriyorlar erkeklere. Oda sanıyoki beraber yapıyoruz. Iyi taktikleri vallahi ben yapamıyorum. Elim ayağima dolaniyor. Ya o isi yapicam yada oturucam arada bos bos is yaparmıs gibi gezemiyorum :temizlik: millet karisi yaninda otursun ister bizimki iş yapsın istiyo sinir oluyorum o huyuna :KK34:

Back
X