Size işi öğreten kişi orada çalışmış ve ayrılmış olabilir...
Şuanki iş yerinden memnun değilsin o yüzden diğerini iyice araştır ve kafana yatarsa başla derim ben...
Hakkında hayırlısı olsun...
gereksiz ayrıntıya takılmışsınız
kimse işten sizin yüzünüzden çıkarılmmamış
kimsenin ayağını kaydırmamışsınız
etik olmayacak bir durum yok
Gayet normal bir durum. İş hayatında olan bir çok insanın başına gelmiştir bu tip şeyler. Etik olmayan bir şey görmedim ben.
ayni branstasiniz, ayni turden organizasyonlarla ilgileniyosunuz, ayni pozisyon ustelik. bana tuhaf gelmedi. ama o bayan neden ayrilmis bu isten, o biraz enteresan. onu arastirman mumkunse, arastir derim ben.
basarilar dilerim!
ayni branstasiniz, ayni turden organizasyonlarla ilgileniyosunuz, ayni pozisyon ustelik. bana tuhaf gelmedi. ama o bayan neden ayrilmis bu isten, o biraz enteresan. onu arastirman mumkunse, arastir derim ben.
basarilar dilerim!
İnsan mutsuz oldugu ortamda gerçekten calısamıyor.. Basarılı bile olamaz bi müddet sonra diye dusunuyorum..
Görüşmeden vazgeçtim.
Araştırdığım üzere, firmanın 22 farklı haciz durumu var.
O yüzden, hayırlısı artık... Umarım kafama göre farklı yerden düzgün teklifler gelir.
Isini degistirme. Bugun var bu kadin yarin yok, kim kalici? Bu durumu anlatabilecegin ya da kulagini cekebilecek birileri yok mu?
Kız fenasın sen :))))
kırk yıl düşünsem şirketin icra takiplerine bakmak aklıma gelmezdi
tamam geçmişini, ortağını, eski unvanını vs araştırmak aklıma gelir de icra takibi :))))
bir yer ile görüşmüştüm çok işimiz yok vs deyip tecrübeli avukat arıyorlardı çizdikleri profil ve istekleri örtüşmüyordu
bir sonraki sene birçok işçiyi işten çıkardılar neden avukat aradıkları da ortaya çıktı :)))
Ya bu devirde birazcık uyanık olmak gerekiyor.
Dediğim gibi halihazırda işim var, şu anda işimden kovan da yok.
O yüzden de, araştırmamda fayda var, burdan ayrılıp yok yere, ardından da daha beter sorunlarla karşılaşmak istemem.
Herkesin hakkında hayırlısı olur umarım.
O yüzden tavsiyem, iş verenin ne kadar araştırma hakkı varsa, elemanın da o kadar hakkı var.
Aslında haklar karşılıklı, biz sadece işe ihtiyacımız olduğu ve çalışmak zorunda olduğumuz için bazı şeylere bazen dikkat etmiyoruz. Sonra da gelecekteki hayatımız kötü etkileniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?