Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1)Öyle çok ahım şahım güzelliğin yok keşke olsa
2) Olsun eldekiyle yetinmek lazım ben seni böyle de beğeniyorum ( de ye dikkat ben seni beğeniyorum dememiş böyle de beğeniyorum demiş)
Peki bunu diyen birine ne demeli, ayrılmalı mı?
Yahu noluyor saçmalamayın bi. Ayrılmak da nereden çıkmış ortada bişey yok ki. Çocuk iyi niyetle bişey söylemeye çalışmış eline yüzüne bulaştırmış. Patavatsızlık etmiş yani. Erkekler böyle şeyleri sevgilileri şımarmasın diye yaparlar,sorun yok. No problema. Okeyto?
Yahu noluyor saçmalamayın bi. Ayrılmak da nereden çıkmış ortada bişey yok ki. Çocuk iyi niyetle bişey söylemeye çalışmış eline yüzüne bulaştırmış. Patavatsızlık etmiş yani. Erkekler böyle şeyleri sevgilileri şımarmasın diye yaparlar,sorun yok. No problema. Okeyto?
1) Kalbin ve hislerin, edebin, adabın, hiçbir özelliğin ,hareketin umrumda değil.Görselliğe bakarım demiş.Benim değerlerim önemli, elimdekinin şimdilik en iyisi bu daha iyisi olsa senle ne işim olur demiş.Görselliği önemsemeyip sevdiği kadınla her şart ve koşulda evlenenler var."Keşke daha güzel olsan tabii de, ben seni böyle de çok beğeniyorum" diyen sevgili,
1)Ne demek istiyor?
2)Ona ne cevap verilmeli?
Kızlar yorumlarınızı bekliyorum...