• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir tuhaf soru!

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.473
566
323
"Keşke daha güzel olsan tabii de, ben seni böyle de çok beğeniyorum" diyen sevgili,

1)Ne demek istiyor?
2)Ona ne cevap verilmeli?

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum...

1)Öyle çok ahım şahım güzelliğin yok keşke olsa
2) Olsun eldekiyle yetinmek lazım ben seni böyle de beğeniyorum ( de ye dikkat ben seni beğeniyorum dememiş böyle de beğeniyorum demiş)

1)Öyle çok ahım şahım güzelliğin yok keşke olsa
2) Olsun eldekiyle yetinmek lazım ben seni böyle de beğeniyorum ( de ye dikkat ben seni beğeniyorum dememiş böyle de beğeniyorum demiş)

Peki bunu diyen birine ne demeli, ayrılmalı mı?

Ay ne boş kafa bir insan derim ve şutlarım net.
Seni azad ediyorum gözüne uyan birini bul, ben gönlü güzeli elbet bulurum, en azından senin gönlünden güzeli bulcağıma eminim de.

Peki bunu diyen birine ne demeli, ayrılmalı mı?

Canım orasına sen en doğru kararı vereceksin hali hareketlerine bakıcaksın bence iyi niyteli bi söylem değil onun ki ama kalkıp hemen boşan ayrıl savaşına girmek istemem
Ben olsam Keşke daha yakışıklı olsan sen de ama varlıktan değil yokluktan ben de seninleyim derdim sanırım

Kızlar, durum yakın arkadaşımın başına geldi ben ne diyeceğimi bilemedim size danışmak istedim, yardımcı olun lütfen. Kızı ailesiyle tanıştırdı ciddi ciddi evlenmeyi düşünüyorlar ama bunu söylemiş

Yahu noluyor saçmalamayın bi. Ayrılmak da nereden çıkmış ortada bişey yok ki. Çocuk iyi niyetle bişey söylemeye çalışmış eline yüzüne bulaştırmış. Patavatsızlık etmiş yani. Erkekler böyle şeyleri sevgilileri şımarmasın diye yaparlar,sorun yok. No problema. Okeyto?

Yahu noluyor saçmalamayın bi. Ayrılmak da nereden çıkmış ortada bişey yok ki. Çocuk iyi niyetle bişey söylemeye çalışmış eline yüzüne bulaştırmış. Patavatsızlık etmiş yani. Erkekler böyle şeyleri sevgilileri şımarmasın diye yaparlar,sorun yok. No problema. Okeyto?

Bu nasıl iyi niyet ki ? Daha yakısıklı olsan dese kızmaz mi

keşke sende daha yakışıklı olsan, ama olsun ben seni böylede beğeniyorum. deyip lafı sokacaktın.
böyle diyen bir erkeğin karaktersiz olduğunu düşünürdüm. kendi yoluma bakardım.

Neden şımarmasın diye söyler ki o nasıl zihniyet erkekteki?
Sevdiği hatun onun övgüsüyle sevgisiyle şımarsın ister mutlu olsun ister seven bir adam.
Bence çok kırıcı dediği laf.
Evlenince de şuran daha güzel olsaydı keşke daha seksi olsaydın zayıfsın ama göğüslerin dolgun olsaydı vs vs de der bu adam.
Şutlamasın da ne yapsın?
Ailesiyle tanıştırdıysa da tanıştırdı olsun, sözleşme imzalayan futbolcu mu da vazgeçemesin yani.

Kız da çocuğa sıklıkla yakışıklısın diyormuş. ailesi de kız için kısa demiş, çocuk her sey güzellik değil diye yanıt veriyormuş

Herkes herkesi beğenmek zorunda değil. Bir başkası ya da siz bunu sorun etmeyebilirsiniz. Ancak ben bu konuda egosuna yenik düşen bir insanım ve sevdiğim insan tarafından beğenilmek benim kriterim ben böyle biriyle yapamazdım her günüm azap dolu geçerdi.
Kendinizi değiştiremeyeceğinize göre ya ayrılacaksınız sizi beğenen birini bulacaksınız, ya da keşke ya ama bazı şeyler değişmiyor ben de seni olduğun gibi kabulleniyorum mesela konuşulması saçma bir konu bu deyip ilişkinize devam edeceksiniz.

Hadsiz ya,kimsenin haddine değil böyle bişey demek. Ben olsam gururum,kendime olan saygım izin vermezdi kalmaya.
"Keşke sende de zeka olsaydı da sıfatına sirayet etseydi." derdim.

Ne güzel şeyler yazmışsınız kabullenmesi cidden zor geldi bana da empati kurunca. Ben bir de daha sevgiliyken bunu söyleyen adamın evlenince sıkılıp hiç beğenmeyeceğini düşündüm. İnsan sevdiğinin sivilcesini görmez...

Arkadaşım kendı boyuyla çok dalga geçen biridir,özgüveni yüksek olduğundan kısayım ben ya der güler. Sevgilisiyle arasında 10 15cm varmış çok da uçuk bir fark değil,buna rağmen sevgilisinin annesi de kızı beğenmiyormuş bir de

"Keşke daha güzel olsan tabii de, ben seni böyle de çok beğeniyorum" diyen sevgili,

1)Ne demek istiyor?
2)Ona ne cevap verilmeli?

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum...
1) Kalbin ve hislerin, edebin, adabın, hiçbir özelliğin ,hareketin umrumda değil.Görselliğe bakarım demiş.Benim değerlerim önemli, elimdekinin şimdilik en iyisi bu daha iyisi olsa senle ne işim olur demiş.Görselliği önemsemeyip sevdiği kadınla her şart ve koşulda evlenenler var.
Ki bu konuda elimizde örnek var
indir.webp
1438246982803_Turia-Pitt-Reunites-with-Michale-Hoskin-1.webp

2-Sorusunu ona yöneltip vereceği tepkiye karşı hareket etmek.Ki erkeklerin cümle kurma hataları olabiliyor.

Back
X