Bir tuhaflıklar var, gebelik testi yapmalı mıyım?

zara_z

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2022
88
123
13
35
Merhabalar, 29 Eylül son regl tarihim. Programdan takip edip yumurtlama günlerimi de değerlendirdim. Bir haftadır afedersiniz idrarımda keskin bir koku ve bulanıklık var. Dün belim ağrıyordu, bugün kalçam iki yandan ağırdı. (Regl olacağım zaman belim hiç ağırmaz hep karnım ağrır.) Şimdi de göğüs uçlarım acımaya başladı. Regl olacakmışım gibi karın ağrıları var hafiften. Midemde de ekşime var. Aşırı bir iştah artışı yaşıyorum. Kendimi durduramıyorum. Canım böyle sağlıklı şeyler çekiyor. Bugün zeytinyağına bandır bandır yemek istedim. Bir tane gebelik testi var elimde kaset olanlardan. Program reglime 8 gün olduğunu gösteriyor. Sizce test yapmalı mıyım? Hamile olma ihtimalim var mıdır

Herşey mümkün en sağlıklı sonuç için adet tarihinizi bekleyin. 8 gün önce varsa bile negatif çıkabilir

Sabah dayanamayıp kaset testlerden yaptım, doğal olarak negatif çıktı. Reglime henüz 8 gün var. Regl belirtilerim de başladı. Karnımda yanma var. Hamile değilim heralde diye aklımdan çıkarmaya çalışıyorum, şimdi de kasığımın solunda bir şey oynadı gibi oldu. Hafif bir kasılma. Uyduruyorum dimi, psikolojiktir :)

Yumurtlama tarihleri neydi canım. belirtilerimiz çok benzer. bende bugün test yaptım pozitif gibi regle günüm olduğu için biraz daha bekliycem.

Yumurtlama tarihleri neydi canım. belirtilerimiz çok benzer. bende bugün test yaptım pozitif gibi regle günüm olduğu için biraz daha bekliycem.
Ay ciddi misinizz çok sevindim :) kullandığım programa göre 11 ekim yumurtlama günümdü. 9-10-11 ekim için de hamilelik şansı yüksek diyordu. olabilir mi yani cidden.. sizin nasıl? pek de anlamıyorum ama :)

9 ekimde 11 ekimde baz alınsa henüz erken döllenme için, 12 gün gerekli senin bugün 9. gün testte negatif görebilirsin.
ben cuma günü yaptım hiçbir çizgi yoktu bu sabah yaptım hayalet çizgi göründü tekrar lh ve hcg yaptım. daha da belirginleştiler. benimde çatlamadan sonraki 12. günüm hala erken. istersen cuma tekrar dene elinde testlerin varsa.

tercübesizim de bilmiyorum aslında çok teşekkür ederim :) etrafıma da danışamıyorum olursa sürpriz yapmak için, çok sağolun :) test kalmadı elimde ama alırım. hatta demir eksikliğim var ayın 26'sında kan tahlili yaptıracaktım. aynı anda hamilelik testi de yaparlar mı

Birkaç saat önce de sol kasığımda ritmik ufak kasılmalar oldu ama canımı acıtmayacak şekilde. Böyle içerden zonkluyor gibi. Ama canım acımıyor. Hayrolsun inşallah. Şimdi yine oldu :) Neler oluyorrr kafayı yiyeceğim :))

Düşünmemeye çalışıyorum ama tuhaf bir şeyler oluyor. Hamur yoğurdum ayıptır söylemesi. Hamurdan tuhaf bir koku geliyor. Allah Allah dedim. Oklavayi elime aldım, ondan da tuhaf bir koku geliyor. İyice yakınlaşıp koklayınca baktım bir anormallik yok. Bugün de adet öncesi ağrılarım var. Solumda bir batma oldu gibi oldu. Hamile değilsem var ya çok gülcem kendime

Test yaptınızmı hamilemisiniz

Selam kızlar benimde adetim den 8 gün geçiyor elim in 19 u yumurtlama gunuydu 20 sinde birliktelik oldu daha önce de adet düzensizliği vardı diyorum ki acaba yine omu ama son zamna lar da aşırı uykum geliyor sol kaşığımda ağrı göğüslerde sizlama anlam edemedim kan testi yaptırmak için adetin üzerinden kaç gün geçmesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…