- Konu Sahibi sevdelinka
Hamileliğimin 12. haftasına kadar 4üzlerimle devam ettiğim için gün içinde, kimi zaman kanama, kimi zaman kahverengi leke tarzında geliyordu. Ama geçen hafta 2 bebeğimin sonlandırılma işleminden sonra aşırı yoğun kanamalarım olmaya başladı. Kimi doktor 'oooo bu olmaması gereken bir durum' diye kalanlarında düşeceği gözüyle bakıyorlar. Kimisi de 'işlem yapıldı normal bu kanamalar' diyorlar. Artık hangisine inanacağıma şaşırdım. Hergün acildeyiz.Tam azalıyor kanamalarım 'oh bitiyor diyorum' yeniden fazlalaşıyor.. Bugün sabah kalktım, yatakta dahil olmak üzere her yer kan olmuş. Eyvah dedim düşük başladı sanırım. Hemen burada takibimi yapan doktora gittim. Ultrasyonda maşallah her şey normal.. Rahim ağzında açılma yok. Bebekler maşallah sağlıklılar. Ama kanamam çok fazla bugün. Hemde adet sancısı gibi zaman zaman sancılarım giriyor. Öğleden sonra da parça düşürdüm sandım. Yine acile koştuk bebeklerim düştü diye. Ama maşallah yine onlarda bir şey yok. Onlar gayet sağlıklı çok şükür. Kanamam bir türlü geçmedi gitti sürekli beni korkutup duruyor
Progestan kullanıyorum, hiç ayakta kalmıyorum ama neden oluyor anlamadım