Bir türlü gebe kalamiyorsan gel bi bak :)

melexis

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
102
42
18
38
Selam hanımlar.
Öncelikle kendimden bahsedeyim. Evleneli 2 seneyi geçti. İlk evlendiğimin 3. Ayı hamile kaldım ama ne yazikki düşükle sonuçlandı. Sonrasında da bi türlü gebe kalamadım. Klomen çatlama iğnesi vb denedim herseyi ama bana mısın demedi. Ben de fsh yüksekliği var. Umudum iyice azaldı derken bitkisele yöneldim. Bugün bi teyzeye gittim yaşadığım yerde beni bi muayene etti eliyle Karnıma kasiklara falan baktı sen gebe kalırsın kızım dedi.
İlk olarak bu aksam başlamak için bi tavsiyesi oldu. Ben bu aksam başlıyorum isteyen varsa tarifi size de adım adım yazacam ki ben tek kalmayayım . Bi türlü gebe kalamayanlar haydi gelin bakalım. .

Neymiş canım. Ben de de hiç yok bebek

Hoşgeldin :)
Kadın oldukça yaşlı adet bitiminde başlıyorum ben bugün. İlk kez duydum. Zeytinyağında bir yumurta kır dedi içine bi yemek kaşığı kimyon at. Pisir. Küçük parçalar halinde 3 -4 gün boyunca yatarken fitil gibi alttan koy çıkar sabah dedi. Gazlı beze sarıp koyacağım bakalım.

Yanlış anlamayın beni ama vücudunuza zarar falan vermezsiniz inşallah ...
:(

Yanlış anlamayın beni ama vücudunuza zarar falan vermezsiniz inşallah ...
:KK43:
Anlamam tabiki ancak deneyeceğim. Zararlı şeyler olmadığını biliyorum. Eski Ebelerden kadın. Bi arkadaşımın gebe kalmasına yine o vesile oldu farklı bi karışımla. Bismillah dedim başladım bende bakalım Rabbim yardımcı olsun..

Dün akşam olanlar. Yine yaşlı teyzeye gittim göbeğime kasıklarıma masajlar yaptı. Eve gelince süt maydanoz papatya kaynatıp buharına oturdum üstüme de battaniye kapattım. Arada zeytinyağı sürdüm alttan içeriye doğru. Yarım saat kadar oturdum baya bi terledim. Sonrasında mevzu kendini sıcak tutmak. Yatmadan önce yine yumurta kimyon fitilini koydum.
Bu sabah da bi macun yaptırmıştı bana ona başladım bakalım. Süt Maydanoz buHari iki gün daha devam edecek. Bugün son kez gideceğim teyzeye özel bi karışım hazırlıyor onu verecek bakalım.
Buraya yazmamin sebebi şu arkadaşlar. Aynı zamanlarda evlenip herseyi yapmasına rağmen bi türlü hamile kalamayan arkadaşım bu kadının yaptıklarından sonra suan gebe. 5 aylık oldu bi oğlu olacak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu da vesile olsun inşallah

Dün akşam olanlar. Yine yaşlı teyzeye gittim göbeğime kasıklarıma masajlar yaptı. Eve gelince süt maydanoz papatya kaynatıp buharına oturdum üstüme de battaniye kapattım. Arada zeytinyağı sürdüm alttan içeriye doğru. Yarım saat kadar oturdum baya bi terledim. Sonrasında mevzu kendini sıcak tutmak. Yatmadan önce yine yumurta kimyon fitilini koydum.
Bu sabah da bi macun yaptırmıştı bana ona başladım bakalım. Süt Maydanoz buHari iki gün daha devam edecek. Bugün son kez gideceğim teyzeye özel bi karışım hazırlıyor onu verecek bakalım.
Buraya yazmamin sebebi şu arkadaşlar. Aynı zamanlarda evlenip herseyi yapmasına rağmen bi türlü hamile kalamayan arkadaşım bu kadının yaptıklarından sonra suan gebe. 5 aylık oldu bi oğlu olacak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu da vesile olsun inşallah[/QUOTE sonuç ne canım aynı şeyleri bende yaşıyorum da

Back
X