- 16 Ağustos 2018
- 106
- 33
- 98
- 27
- Konu Sahibi Nisan Ayhan
-
Merhaba ben öğrenciyim ekime kadar çalışmak için iş arıyorum lclere defactolara gratislere hep başvurdum ama geri dönüş bile olmadı yarın a101 le mülakata gidicem eğer 2-3 ay çalışcağımı anlarlarsa seni işe almazlar diyor çevremdekiler sizce nasıl bir yol izlemeliyim bu işe çok ihtiyacım var
Fethiye'de küçücük yufkaci dükkanında bile eleman aranıyor yazıyor.garsonluk ya da sezonluk iş bakin.ogrenci ve geçici için makul.gratis vb mağazalar tecrübe arıyor a101 bile referans istiyor.Merhaba ben öğrenciyim ekime kadar çalışmak için iş arıyorum lclere defactolara gratislere hep başvurdum ama geri dönüş bile olmadı yarın a101 le mülakata gidicem eğer 2-3 ay çalışcağımı anlarlarsa seni işe almazlar diyor çevremdekiler sizce nasıl bir yol izlemeliyim bu işe çok ihtiyacım var
Atanmadan önce çalmadığım kapı kalmamıştı. Elimi nereye atsam referans. Market ve iş yerlerinden ziyade kafeler, arkadaşın dedigi gibi yufkaci gibi küçük iş yerlerinde başlayabilirsiniz. Ama oraların da guvenilir olmasına dikkat edin.Fethiye'de küçücük yufkaci dükkanında bile eleman aranıyor yazıyor.garsonluk ya da sezonluk iş bakin.ogrenci ve geçici için makul.gratis vb mağazalar tecrübe arıyor a101 bile referans istiyor.
Malesef iş ogretmekle uğraşmak istemiyorlar köşe başındaki kiyafetci dükkanında bile daha önce yaptın mı diye referans arıyorlar.Atanmadan önce çalmadığım kapı kalmamıştı. Elimi nereye atsam referans. Market ve iş yerlerinden ziyade kafeler, arkadaşın dedigi gibi yufkaci gibi küçük iş yerlerinde başlayabilirsiniz. Ama oraların da guvenilir olmasına dikkat edin.
Oysa iş öğretmek ne kadar zor olabilir ki demi, bir insana iş öğretip onun duasını almak ona faydalı olmak varken, illa referans sormak ne bilim, bu ülke Zor gelişirMalesef iş ogretmekle uğraşmak istemiyorlar köşe başındaki kiyafetci dükkanında bile daha önce yaptın mı diye referans arıyorlar.
A101 e hemen alırlar.Ama mesaiye kalıp mesai ücreti alamazsın.Kasana dikkat et.Ben çalıştım 1 2 ay 500 lira kasa açığı ödedim.O zamanda maaşım 2000 vardı galiba düşün.Dikkat et.Kisa süre calisicam deme kimseye.Merhaba ben öğrenciyim ekime kadar çalışmak için iş arıyorum lclere defactolara gratislere hep başvurdum ama geri dönüş bile olmadı yarın a101 le mülakata gidicem eğer 2-3 ay çalışcağımı anlarlarsa seni işe almazlar diyor çevremdekiler sizce nasıl bir yol izlemeliyim bu işe çok ihtiyacım var
Benim en son çalıştığım kurumda kavgacı birini müdür yaptılar.Oysa iş öğretmek ne kadar zor olabilir ki demi, bir insana iş öğretip onun duasını almak ona faydalı olmak varken, illa referans sormak ne bilim, bu ülke Zor gelişir
Bence de pastane iyi olur.Cikolata imalatı falan öğrenir.Meslek olur.Kurumsal yerlerden ziyade pastane, butik,eczane, aksesuar vs gibi yerlerde tezgahtar, kafelerde garson, aranıyor. Yaz Dönemi için öyle bir şey iyi gelebilir.
Ben şimdi iş aramıyorum ayağıma geliyor.Belli zaman sonra.Atanmadan önce çalmadığım kapı kalmamıştı. Elimi nereye atsam referans. Market ve iş yerlerinden ziyade kafeler, arkadaşın dedigi gibi yufkaci gibi küçük iş yerlerinde başlayabilirsiniz. Ama oraların da guvenilir olmasına dikkat edin.
Kisa süreli çalışacağınızi belirtmeyin Burger King tarzı yerlere bakın, gazete ilanlarını gözden geçirin. Mülakatlarda o isten anladığınız imajı verin. Gitmeden önce daha önce mülakat yaşamış olanların deneyimlerini okuyun.Merhaba ben öğrenciyim ekime kadar çalışmak için iş arıyorum lclere defactolara gratislere hep başvurdum ama geri dönüş bile olmadı yarın a101 le mülakata gidicem eğer 2-3 ay çalışcağımı anlarlarsa seni işe almazlar diyor çevremdekiler sizce nasıl bir yol izlemeliyim bu işe çok ihtiyacım var
Ya hızlı ilerlesin istiyorlar hemen gelsin pat pat ise baslasin. Halbuki zaten bir şef olur orayı düzelt burayı düzelt diyor zaten marketlerde self ödeme başladığından beri herkes kasiyerlige de hakim ama gel gör işte.Oysa iş öğretmek ne kadar zor olabilir ki demi, bir insana iş öğretip onun duasını almak ona faydalı olmak varken, illa referans sormak ne bilim, bu ülke Zor gelişir
Öğrencilik dönemlerim de ajanslara kayıt olup günlük marketlerde tanıtım,satış destek elemanı olarak çalışıyordum.İstersen bir araştır ya da çalışan görürsen bilgi iste.Merhaba ben öğrenciyim ekime kadar çalışmak için iş arıyorum lclere defactolara gratislere hep başvurdum ama geri dönüş bile olmadı yarın a101 le mülakata gidicem eğer 2-3 ay çalışcağımı anlarlarsa seni işe almazlar diyor çevremdekiler sizce nasıl bir yol izlemeliyim bu işe çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?