Bir türlü iş bulamıyorum

Nisan Ayhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
106
33
98
27
Merhaba ben öğrenciyim ekime kadar çalışmak için iş arıyorum lclere defactolara gratislere hep başvurdum ama geri dönüş bile olmadı yarın a101 le mülakata gidicem eğer 2-3 ay çalışcağımı anlarlarsa seni işe almazlar diyor çevremdekiler sizce nasıl bir yol izlemeliyim bu işe çok ihtiyacım var

Merhaba ben öğrenciyim ekime kadar çalışmak için iş arıyorum lclere defactolara gratislere hep başvurdum ama geri dönüş bile olmadı yarın a101 le mülakata gidicem eğer 2-3 ay çalışcağımı anlarlarsa seni işe almazlar diyor çevremdekiler sizce nasıl bir yol izlemeliyim bu işe çok ihtiyacım var

Mağazalara gidip mi bşavurdun? İnternetten mi başvuru yaprın?

Fethiye'de küçücük yufkaci dükkanında bile eleman aranıyor yazıyor.garsonluk ya da sezonluk iş bakin.ogrenci ve geçici için makul.gratis vb mağazalar tecrübe arıyor a101 bile referans istiyor.

Fethiye'de küçücük yufkaci dükkanında bile eleman aranıyor yazıyor.garsonluk ya da sezonluk iş bakin.ogrenci ve geçici için makul.gratis vb mağazalar tecrübe arıyor a101 bile referans istiyor.
Atanmadan önce çalmadığım kapı kalmamıştı. Elimi nereye atsam referans. Market ve iş yerlerinden ziyade kafeler, arkadaşın dedigi gibi yufkaci gibi küçük iş yerlerinde başlayabilirsiniz. Ama oraların da guvenilir olmasına dikkat edin.

Atanmadan önce çalmadığım kapı kalmamıştı. Elimi nereye atsam referans. Market ve iş yerlerinden ziyade kafeler, arkadaşın dedigi gibi yufkaci gibi küçük iş yerlerinde başlayabilirsiniz. Ama oraların da guvenilir olmasına dikkat edin.
Malesef iş ogretmekle uğraşmak istemiyorlar köşe başındaki kiyafetci dükkanında bile daha önce yaptın mı diye referans arıyorlar.

Malesef iş ogretmekle uğraşmak istemiyorlar köşe başındaki kiyafetci dükkanında bile daha önce yaptın mı diye referans arıyorlar.
Oysa iş öğretmek ne kadar zor olabilir ki demi, bir insana iş öğretip onun duasını almak ona faydalı olmak varken, illa referans sormak ne bilim, bu ülke Zor gelişir

A101 e hemen alırlar.Ama mesaiye kalıp mesai ücreti alamazsın.Kasana dikkat et.Ben çalıştım 1 2 ay 500 lira kasa açığı ödedim.O zamanda maaşım 2000 vardı galiba düşün.Dikkat et.Kisa süre calisicam deme kimseye.

Ben şimdi iş aramıyorum ayağıma geliyor.Belli zaman sonra.

Kisa süreli çalışacağınızi belirtmeyin Burger King tarzı yerlere bakın, gazete ilanlarını gözden geçirin. Mülakatlarda o isten anladığınız imajı verin. Gitmeden önce daha önce mülakat yaşamış olanların deneyimlerini okuyun.

Oysa iş öğretmek ne kadar zor olabilir ki demi, bir insana iş öğretip onun duasını almak ona faydalı olmak varken, illa referans sormak ne bilim, bu ülke Zor gelişir
Ya hızlı ilerlesin istiyorlar hemen gelsin pat pat ise baslasin. Halbuki zaten bir şef olur orayı düzelt burayı düzelt diyor zaten marketlerde self ödeme başladığından beri herkes kasiyerlige de hakim ama gel gör işte.

Öğrencilik dönemlerim de ajanslara kayıt olup günlük marketlerde tanıtım,satış destek elemanı olarak çalışıyordum.İstersen bir araştır ya da çalışan görürsen bilgi iste.

canım sen ben şu kadar süre çalışmak istiyorum dersen kimse almaz işe adamlar da haklı başlı başına maliyet gerektiriyor.
garsonluk, Watsons gratis satış danışmanlığı vs tarzı ya fırın bile olur tezgahtar olursun satış yaparsın

Back
X