Bir türlü karar verememek

Ceyl_an

Bolluk , bereket, aşk 💚
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
2.878
2.450
63
29
Arkadaşlar merhaba , bir konu hakkında karar veremediğiniz kararsız kaldığınız zamanlarda ne yapıyorsunuz? Doğru kararı vermek için kendinizce uyguladığınız taktikler var mı ?

Konusuna bağlı. Menfaatime en uygun,beni en zorlamayacak olanı seçerim.
Bir de bazen cevreme de danışırım.
Akıl akıldan üstündür. Bazen mantıklı seyleri goremeyebiliyoruz,ama bu durum nadir olur
Genelde ben duygusal davranmam karar verirken.

mevzu iki erkekse. ikisini de secmeyin. yeni insanlara sans verin.
kiyafetse ucuncu kombin olusturun, biri agir bassa zaten muallakta kalmazdiniz gibi.
konu ne ☺

Aniden aldığım kararlardan sonradan pişman oldugum İçin genelde bi kaç gün sabır edip iyice düşünüp karar veririm. Geceleri hele hiç karar almam sabah olmasını beklerim:))
Genelde duygusal ve bosluk anıma gelir.
En güvendiğim insanlara danışırım ona göre bi yol cizerim

Çok çok çok önemli bir karar vereceksem ve secemiyorsam istihareye yatıyorum valla.
Konuyu yazsanız?

mevzu iki erkekse. ikisini de secmeyin. yeni insanlara sans verin.
kiyafetse ucuncu kombin olusturun, biri agir bassa zaten muallakta kalmazdiniz gibi.
konu ne ☺

Yok öyle bir şey değil. Hayatımı negatif yönde etkileyen aynı zamanda çok sevdiğim birisinden tamamen vazgeçmek. Yani üzülücem ama günlerdir iletişimi tamamen kesip kesmemek üzerine düşünüyorum bir türlü karar veremiyorum.

Benim için değerli birisi fakat dediğim gibi bana bir şey katmadığı gibi enerjimden de götürüyor.

İstihareye nasıl yatılıyor acaba ?
Detaylari internette var ama kısaca yazayım. 2 rekat istihare namazı kılıyorsun.Istihare duası okuyorsun(internette bulabilirsin) ve niyet ediyorsun. Şu is benim hakkimda hayirli mi?diye. Hiç konuşmadan kıbleye dönük şekilde yatiyorsun. Rüyanda yeşil ve beyaz görürsen hayırlı,kırmızı ve siyah renkler ise hayırsız. Zaten hayirsizsa huzursuz uyanıyor insan.

kes iletisimini.
bisey katmak zorunda degil zaten ama, enerji emmesi kafi.

yanindan ayrildiginda kendini mutsuz hissettigin insanlari hayatinda barindirma.
hayatlari guzellestiginde negatiflikleri bittiginde siz yokmus gibi devam ediyorlar, sinirden delirirsin.

neden bulusup oturup kahve iciyoruz. gun yorgunlugu atalim keyiflenelim biseyler paylasalim diye.
ordan kalkinca kafam rahatlamak yerine dolmussa o masaya bidaha oturmuyorum artik.

size de bunu tavsiye ediyorum.
aynisini yasadim. kocasiyla bosanma evresinde olan arkadasimi tam 2 yil bifiil dinledim. maddi manevi neler yaptim ki severek yaptim yardimlari. ama bikmistim ayni seyleri dinlemekten, fikir alip yapmamasindan. ama gene de birakmadim arkadasimi.
sonunda bosandi. ise basladi. ozguveniyle birlikte cevreside oldu.

ilk kimi harcadi bil bakalim?

gorusmeyi kesin derim ben.

bunu bende yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum nedense.
cevap aliyor musunuz her yaptiginizda?

Çoğunda evet ama hatırlamadığım,rüya gormedigim de oldu.

İnternette araştırdım da namazsız da oluyor diyor? Siz namazsız denediniz mi hiç.
Namazsızı neden düşündün derseniz evdekiler farketmeden yapayım diyorum kimse bilmesin istihare olayını daha faziletli olur sanki

Onu bilmiyorum canım duymamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…