üzüldüm aslında yazdıklarına... kim isterki parası pulu olmayıp, nişanlının ailesiyle birlikte yaşamayı... ailesi destek olmayınca tek dal olarak nişanlını görmüşsün sanırım. çalışmak istemediğinden de değil dimi? sadece yoruldun. hatta tükendin. heleki aldığın para çektiğin eziyete değmiyorsa...
ama sanırım pek şansın yok. orada yaşamaya mecbur gibisin. biraz sabret inş. evlenip yuvanızı kurar başka evde devam edersiewvet
tam tarif ettigin gibi onu da seviyorum ama onu da o kadar kırmaya başladım ki onunda yapacagı cok bir sey yok aile olmadan desteklemeden her sey cok zor benim ki yok zaten onunda olmayınca cok zor olacagını düşünüyorum yapar mıyım diye korkuyorum çalışmaktan yoruldum hani biraz kafamı dinlesem okul bittii zaten çalısıyordum gene çalısıyorum bide çalıştıgım insan insanın etini kemiginden ayırıyor istiyorr 7/24 durmadan çalıssın tüketiyor bir dedigini 5 kez daha diyor yoruyorr bide ev çevre ne bilim bakışlar ayrı sinirimi bozuyorr biraz birikim olsaa hemen evlenecezz de birikimde yokk korkuyorum adımatamıyorum ya daha kötü olursa diye