• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir türlü kavuşamadık..

• Konu Sahibi Konu Sahibi nerih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nerih

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
24
12
3
Merhaba
Ben yirmi yasindayim. Sekiz aydir bir iliskim var. Biz tanistigimizda erkek arkadasim istanbulda okuyordu bende sinava hazirlaniyordum. Istanbulda okumayi planlamistim tabi bu yillardir istediğim bir seydi erkek arkadasim yuzunden degil yani ama puanim yetmeyince bursayi yazdim ve simdi bursada okuyorum. Gecen sene farkli sehirlerde oldugumuz icin biraz zorlanmistik ama zaten amacim istanbulda okumak oldugu icin sorun etmemeye calistik. Simdi yine farkli sehirlerde olacagiz. Iliskimizin nasil devam edecegini bilmiyorum ayri sehirlerde iliski yürür mü bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum simdiden teşekkürler.

İki taraftan da fedakarlık olursa yürür ama kolay olmadığını siz de biliyorsunuz zaten, toz pembe gözlük takmaya gerek yok. Tartışmaları büyütmek, özlem sebebiyle kusur aramaya çalışmak vs. minimumda olduktan sonra mesafe sorun değil.

Uzaktan iliski yurutmek , Hicte kolay degil.
Ozleyince daha cok tartismalar cikar vs ..
Ama senin dusunmen gereken, iliskin degil okulun.
Onceligin bu olsun
...

Merhaba tabi once onemli olan birbirinizi sevmeniz ama bazen ne kadar da sevseniz aradaki mesafe tartismalara yol aciyor cunku telefonda insan kendini biyere kadar ifade edebiliyor insallah sizde boyle sorunlar cikmaz gerci cokta uzak degil bende bursadaym istanbula gidip gelebilirsn:KK51:

İki taraftan da fedakarlık olursa yürür ama kolay olmadığını siz de biliyorsunuz zaten, toz pembe gözlük takmaya gerek yok. Tartışmaları büyütmek, özlem sebebiyle kusur aramaya çalışmak vs. minimumda olduktan sonra mesafe sorun değil.

Suan sorunumuz yok gibi umarim tartismalar mesafeler yuzunden cikmaza girmez

Uzaktan iliski yurutmek , Hicte kolay degil.
Ozleyince daha cok tartismalar cikar vs ..
Ama senin dusunmen gereken, iliskin degil okulun.
Onceligin bu olsun
...

Tabiki okulum her seyden onemli

Merhaba tabi once onemli olan birbirinizi sevmeniz ama bazen ne kadar da sevseniz aradaki mesafe tartismalara yol aciyor cunku telefonda insan kendini biyere kadar ifade edebiliyor insallah sizde boyle sorunlar cikmaz gerci cokta uzak degil bende bursadaym istanbula gidip gelebilirsn:KK51:

Evet yakin oldugunu biliyorum o biraz icimi rahatlatiyor tabi

Suan sorunumuz yok gibi umarim tartismalar mesafeler yuzunden cikmaza girmez

Umarım sizinki de olduğundan daha iyi duruma gelir, okulun iyi taraflarından da feragat etmemeye özen gösterin. Üniversite süper dostlukların ve gerçek hayat öncesindeki son mola yeri, neden bugün beni az aradın, dün arkadaşlarınla o kadar vakit geçirdin bugün benden çabuk sıkıldın tartışmalarına heba etmeyin :)

Benim esim ist oturuyordu ben bursa netten tanismistik 3-4hafta boyunca surkli is cikisi cumadan gelip pazara kadar bursada otelde kaldi benim icin o ara evlenme teklif etti bi 2 haftasonuda ben istanbula gittim evlendik yoksa olacak gibi degildi :D bilemiyorum simdi 2aylik evliyiz onunla mutluyum aramizda hic tartisma sorun olmadi buyuk

Merhaba
Ben yirmi yasindayim. Sekiz aydir bir iliskim var. Biz tanistigimizda erkek arkadasim istanbulda okuyordu bende sinava hazirlaniyordum. Istanbulda okumayi planlamistim tabi bu yillardir istediğim bir seydi erkek arkadasim yuzunden degil yani ama puanim yetmeyince bursayi yazdim ve simdi bursada okuyorum. Gecen sene farkli sehirlerde oldugumuz icin biraz zorlanmistik ama zaten amacim istanbulda okumak oldugu icin sorun etmemeye calistik. Simdi yine farkli sehirlerde olacagiz. Iliskimizin nasil devam edecegini bilmiyorum ayri sehirlerde iliski yürür mü bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum simdiden teşekkürler.

Bir türlü kavuşamamak için 8 ay kısa bir süre. Seviyorsanız sabredin derim :) ben 3,5 yıl sabretmiştim :)

Bursa cok yakin İstanbul`a. Vapurla gelip gidilebiliyor. Arada bir görüşerek gayet güzel iliski devam ettirilebilir :)

Merhaba

Ciddi ilişkiler yürüyor. Bu şeklde olup da evlenen çok arkadaşım var.

Bursa cok yakin İstanbul`a. Vapurla gelip gidilebiliyor. Arada bir görüşerek gayet güzel iliski devam ettirilebilir :)

Biraz ozlem iyi bile olabilir diye dusunuyorum bazen tabi baska sorunlara sebep olmiyacaksa tesekkurleer

Sekiz ay kisa tabi ama onumuzde bi dort yil oldugunu dusununce korkutucu oluyor

Şimdiden düşünmemeye çalış. Bursa ile İstanbul arası çok çok fazla değil. Arada sevgi varsa şimdiden bunlarla kafanı yorma. Olacağı varsa yürür gider. Yoksa da gitmediği yerde biter kendiliğinden. Yani elinden gelen hiçbir şey yok. . Akışına bırak.

Benim esim ist oturuyordu ben bursa netten tanismistik 3-4hafta boyunca surkli is cikisi cumadan gelip pazara kadar bursada otelde kaldi benim icin o ara evlenme teklif etti bi 2 haftasonuda ben istanbula gittim evlendik yoksa olacak gibi degildi :D bilemiyorum simdi 2aylik evliyiz onunla mutluyum aramizda hic tartisma sorun olmadi buyuk

Bizim önümüzde evlilik icin en az dort yil var umarim bizimki de mutlu biter:)

Benim esim ist oturuyordu ben bursa netten tanismistik 3-4hafta boyunca surkli is cikisi cuma gelip pazara kadar bursada otelde kaldi benim icin o ara evlenme teklif etti bi 2 haftasonuda ben istanbula gittim evlendik yoksa olacak gibi degildi :D bilemiyorum simdi 2aylik evliyiz onunla mutluyum aramizda hic tartisma sorun olmadi buyuk
Bizim önümüzde evlilik icin en az dort yil var umarim bizimki de mutlu biter:)
Olsun oyleside guzel zaten basarabilirseniz .. bizde kisacik tanisma soz nisan filan olmadan en hizlisindan evlilik bende noldugunu anlamadim :D yangin vardi heralde :D mutluluklar

Umarım sizinki de olduğundan daha iyi duruma gelir, okulun iyi taraflarından da feragat etmemeye özen gösterin. Üniversite süper dostlukların ve gerçek hayat öncesindeki son mola yeri, neden bugün beni az aradın, dün arkadaşlarınla o kadar vakit geçirdin bugün benden çabuk sıkıldın tartışmalarına heba etmeyin :)
Ne ifade etmissiniz üniversiteyi ah ah :cry:yeni mezun biri olarak içim tuaf oldu haturlayinca :KK31:

Biz evli olduğumuz halde 2.5yıldır sabrediyoruz, zor oluyor ama karşılıkkı fedakarlıklar yapılırsa eğer çok rahat yürüyor...

Back
X