• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir türlü kavuşamadık..

• Konu Sahibi Konu Sahibi nerih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim esim ist oturuyordu ben bursa netten tanismistik 3-4hafta boyunca surkli is cikisi cuma gelip pazara kadar bursada otelde kaldi benim icin o ara evlenme teklif etti bi 2 haftasonuda ben istanbula gittim evlendik yoksa olacak gibi degildi :D bilemiyorum simdi 2aylik evliyiz onunla mutluyum aramizda hic tartisma sorun olmadi buyuk

Olsun oyleside guzel zaten basarabilirseniz .. bizde kisacik tanisma soz nisan filan olmadan en hizlisindan evlilik bende noldugunu anlamadim :D yangin vardi heralde :D mutluluklar

Aynen bizde 1 yıl çıktık ama saçma sapan şeyler oldu ayrıldık. Ben ancak aileni getirirsen barışırım dedim. Aslında niyetim işi yokuşa sürmekti ama kısmet işte olacağı varmış. İstediler falan 2 ay nişan sonra düğün. Bizde de yangın varmış : )

Bursa ist arası azıcık mesafe.
Gidersiniz o gelir haftasonu falan ayda 1-2 kere.
Biz eşimle tam 7 sene uzaktan yürüttük. İzmir ankara arası

Canım arada sevgi ve güven varsa uzaklık çok da sorun değil..Ki mesafede çok uzak değil. Görüşebilirsiniz. Bence güveniniz tamsa hiç bir sorun olmayacaktır. Hem özlemek iyidir. İnsan özledikçe sevgisi artar konuşacak şeyleri birbirlerine anlatacak şeyleri olur.

Canım arada sevgi ve güven varsa uzaklık çok da sorun değil..Ki mesafede çok uzak değil. Görüşebilirsiniz. Bence güveniniz tamsa hiç bir sorun olmayacaktır. Hem özlemek iyidir. İnsan özledikçe sevgisi artar konuşacak şeyleri birbirlerine anlatacak şeyleri olur.

Haklisiniz tesekkurler :KK36:

Back
X