• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü kilo veremiyorum :(

goksu3512

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
160
246
23
Henüz 17 yaşındayım ve 85 kiloyum biliyorum benim için çok ciddi bir kilo ve artık gerçekten rahatsız olmaya başladım. Spor salonuna başladım fakat sporu çok da seven birisi değilim diyeti de düzenli olarak yapamıyorum okullar açılana kadar da 10 kilo vermek istiyorum yani yaklaşık bir ayda 7 kilo falan vermek istiyorum bunun için nasıl bir diyet listesi uygulayabilirim bu arada fitnessa akşam gidiyorum. Ama çok sıkılıyorum üşeniyorum ne yapmam gerek yardımcı olursanız çok severim. Eğer kilo verenleriniz varsa nasıl verdiğini anlatırsa memnun olurum şimdiden teşekkürler :)

Ablam yaşın çok küçük daha ve kilo butun hastaliklarin sebebi. Diyetisyeni denesen?

Bende aynı dertten müzdaribim bende 21 yaşındayım hep 70 75 civarı oldum bi ara 80 82 oldum çok korktum boyum senle. Şimdi bi diyetisyene gidiyorum. 76 ya düştüm. Yaşın daha çok küçük yapamayacağın şey yok. İlk başta bi doktora gidip tahlil yaptır kadın doğumda adetin 3. Günü yapıyorlar, hipotroid için falan. Eğer istersen dm den de yazabilirsin

Bende aynı dertten müzdaribim bende 21 yaşındayım hep 70 75 civarı oldum bi ara 80 82 oldum çok korktum boyum senle. Şimdi bi diyetisyene gidiyorum. 76 ya düştüm. Yaşın daha çok küçük yapamayacağın şey yok. İlk başta bi doktora gidip tahlil yaptır kadın doğumda adetin 3. Günü yapıyorlar, hipotroid için falan. Eğer istersen dm den de yazabilirsin
Gerek kalmadı çünkü kilo vermeye başladım ve hatta bu hafta yaklaşık 1.5 kilo verdim :)

Bir tavsiye diyetisyenler kilo programlaması yaparken kilonuzu boyunuzu vucut yağ kas kemik tüm ölçümleri yaparken bir takım testler istiyorlar kan tahlili ile bu testleri yapınca sağlık ile alakalı sıkıntı varsa öncelikle onu çözmek gerekli bir çok sağlık sıkıntısı da kilo alımına yada kilo vermemeye sebep oluyor

Bir tavsiye diyetisyenler kilo programlaması yaparken kilonuzu boyunuzu vucut yağ kas kemik tüm ölçümleri yaparken bir takım testler istiyorlar kan tahlili ile bu testleri yapınca sağlık ile alakalı sıkıntı varsa öncelikle onu çözmek gerekli bir çok sağlık sıkıntısı da kilo alımına yada kilo vermemeye sebep oluyor
Daha önce gitmiştim fakat birşey çıkmadığını söyledi

Spor çok faydalı ben Zaman'ında 10 kilo vermiştim step yaparak 6 ay gibi bir sürede bucudum da şekillendi aynı Zaman da ince ve kıvrımlı hatlara dönüşüyor düzenli yapınca ama sporu akşam 6:30-7:30 aradı haftada 3 gün yapıyordum ve spordan sonra meyve harici hiç bir şey yemedim meyve porsiyonlarım da küçüktü sonra korumaya alıyor bırakmaz spora devam ederse insan ama bu kilo çok fena geri gelmemesi için yememek şart sürekli tetikte dikkatli olmak lazım

Spor çok faydalı ben Zaman'ında 10 kilo vermiştim step yaparak 6 ay gibi bir sürede bucudum da şekillendi aynı Zaman da ince ve kıvrımlı hatlara dönüşüyor düzenli yapınca ama sporu akşam 6:30-7:30 aradı haftada 3 gün yapıyordum ve spordan sonra meyve harici hiç bir şey yemedim meyve porsiyonlarım da küçüktü sonra korumaya alıyor bırakmaz spora devam ederse insan ama bu kilo çok fena geri gelmemesi için yememek şart sürekli tetikte dikkatli olmak lazım
bende sporu 18:30-20-30 arası yapıyorum geldikten sonra eskiden meyve falan yerdiim onu da bıraktım

Back
X