Bir türlü önüne bakamamak

Yenibirhayataaa

Büyümek, tam anlamıyla bu.
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
1.132
563
123
İyi geceler herkese,

3 ay önce bir ilişkiden çıktım.6 aylık bir ilişkiydi ama pek çok şey paylaştık birlikte. Başlarda herşey güzel giderken yavaş yavaş bozuldu birşeyler. Anlamak çok zor oldu,eksik ilerliyor birşeyler gibilerinden birşey dedi bitti. Şimdi düşündüğümde geçmişine takık biri olduğunu çok daha net görüyorum. Sebep de oydu başta sevebilirim sandı hoşlandı ama geçmişle davası bitmemişti. Çook yordu beni.

Şu sıralar işimde çok şükür çok çok iyi noktadayım. Hayatımda herşey yolunda. Ama içten içe mutsuzum,eksiğim. İç huzurum yok. Sanki eksik bıraktı gitti beni. Bu çok saçma biliyorum ama böyle. Her an ağlamaklıyım. Zevk alamıyorum çoğu şeyden. Ona içten içe çok kızgınım gururum çok kırıldı. Sevilemeyen,istenmeyen,tercih edilmeyen beynimde bu etiketler dönüyor kendim için.

Bilmiyorum ne zaman geçecek bu hisler

Bende böyleydim aylar öncesinden çok kötüydüm ama yavaş yavaş düzelmeye başladım. Şimdi biraz daha iyiyim. İçimde bir burukluk var ama işte yavaş yavaş her şey güzel olacak

Bende böyleydim aylar öncesinden çok kötüydüm ama yavaş yavaş düzelmeye başladım. Şimdi biraz daha iyiyim. İçimde bir burukluk var ama işte yavaş yavaş her şey güzel olacak
Umarım,inşallah

Hatta 4 ay oldu içim karmakarışık

Hem Özlem dolu hem kızgın hem kırgın hayat akıp gidiyor ben neredeyim

Umarım,inşallah

Hatta 4 ay oldu içim karmakarışık

Hem Özlem dolu hem kızgın hem kırgın hayat akıp gidiyor ben neredeyim
Benimde tam 4 ay oldu. Ama burada çok destek aldım. Konu açtım. Beni çok yormuştu çünkü her şey belirsizdi. Seven adam böyle yapmaz dedim sevmeyi geç değer veren adam böyle yapmaz. Aşk itelemekte olmuyor maalesef aşkı geçtim hiç bir şey itelemekte olmuyor .. ben çok yorulmuştum beni çok yoruyordu her gün ağlıyordum :/

Farkındalık gerekiyor. Neredeyim, ne yapıyorum? Hangi noktadayım? Bu noktaya nasıl geldim? Benim için hayatta en önemli şeyler neler? Bu en önemli şeyleri nasıl koruyabilirim? Kendimi ne kadar seviyorum?
Düşünün, sorun, kendinizi fark edin. Gerçekten kendinizi tedavi edebilirsiniz.

Farkındalık gerekiyor. Neredeyim, ne yapıyorum? Hangi noktadayım? Bu noktaya nasıl geldim? Benim için hayatta en önemli şeyler neler? Bu en önemli şeyleri nasıl koruyabilirim? Kendimi ne kadar seviyorum?
Düşünün, sorun, kendinizi fark edin. Gerçekten kendinizi tedavi edebilirsiniz.
Ne güzel yazmışsınız

Düşüneceğim bunları

Ne güzel yazmışsınız

Düşüneceğim bunları
Gerçekten bazen insanın sadece düşünmesi ve kendi değerini fark etmesi yetiyor. Yaşadığımız ana odaklanmamız gerekiyor. Beynimiz öyle çalışıyor işte. Kendinizi dinlemeyi başardığınızda kurtulmuş olacaksınız inanıyorum buna.

Back
X