• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü söyleyemiyor..

Abooooo, zamanında bizim köyde 1 fındık dalı için adam öldürüldü.

Sen karışma.
Dedemin arsalarında da babamların halasının gözü var, kaç yıl geçti hala vermediler imza.
Senin üstesinden gelebileceğin şeyler değil.
Karışma hem kötü sen olursun, onlar kardeş sen ise gelin.

Sizi ilgilendirmez kv nizin mirasi diskapinin mandali durumundasiniz.
Kv niz kendi konusmali ayrica anne baba oldugun de veraset cikmistir hukuk cercevesin de paylasilsin

Siz karışmayın. Çok zor durumdalarsa mallarına sahip çıksınlar. Bu iş tatlılıkla çözülecek olsaydı şimdiye kadar çözülürdü zaten. KV den kardeşlerinden merhamet bekleyene kadar dava açsın, mallarına sahip çıksın. Sonra da elinden çıkarsın. Ben sağ sen selâmet hesabı.

Sizi ilgilendirmez kv nizin mirasi diskapinin mandali durumundasiniz.
Kv niz kendi konusmali ayrica anne baba oldugun de veraset cikmistir hukuk cercevesin de paylasilsin
2012 çıkan bi kanunla sistem otomatik hermalı hisseli bölüştürüyo derdim kayınvalidem malından fayda görmüyo iki çocuğu var biri kocam ee bizde mahrum oluyoruz onlar maaile zevkü sefa sürerken

Siz karışmayın. Çok zor durumdalarsa mallarına sahip çıksınlar. Bu iş tatlılıkla çözülecek olsaydı şimdiye kadar çözülürdü zaten. KV den kardeşlerinden merhamet bekleyene kadar dava açsın, mallarına sahip çıksın. Sonra da elinden çıkarsın. Ben sağ sen selâmet hesabı.
o çok uzun mesele şimdi çok muhabbetliler

Abooooo, zamanında bizim köyde 1 fındık dalı için adam öldürüldü.

Sen karışma.
Dedemin arsalarında da babamların halasının gözü var, kaç yıl geçti hala vermediler imza.
Senin üstesinden gelebileceğin şeyler değil.
Karışma hem kötü sen olursun, onlar kardeş sen ise gelin.
kayınvalidenin işine gelicek bi konuşmada yapsam bölüşmeye sebepte olsam abileriyle araları soğumasın diye beni iki dkda harcar çok farkındayım ama zaman geçiyo ne luzumu var beklemenin çok hırslanıyorum.

kayınvalidenin işine gelicek bi konuşmada yapsam bölüşmeye sebepte olsam abileriyle araları soğumasın diye beni iki dkda harcar çok farkındayım ama zaman geçiyo ne luzumu var beklemenin çok hırslanıyorum.
Sonuçta şimdiye kadar size ait değildi, ha bölünse iyi olur ama zaten sizin değildi ki, zamana bırakın.
Ağlayıp duruyorsa gitsin kendisi konuşsun kv, siz kötü olmayın durduk yere.

Sonuçta şimdiye kadar size ait değildi, ha bölünse iyi olur ama zaten sizin değildi ki, zamana bırakın.
Ağlayıp duruyorsa gitsin kendisi konuşsun kv, siz kötü olmayın durduk yere.
doğru diyorsunuzda işte içime sabırsızlık geldi sürekli umutlandırıyorlar beni kv falan ama olan bişey yok.

Ayni sey öz annemin başında. Annemi kandirip imza alarak devasa bir servetin üstüne yattilar. 3 5 kuruşluk saçma hediyeler, değersiz yerlerden komik rakamdaki kiralar vs veriyorlar. Annem de sürekli ağlıyor. Paradan değil, öz kardeslerim bana bunu yaptı diye. Ama ben aklım başıma geldikten sonra avukat olarak hukuki yollara başvurmak istedim, yine ağladı aman kardeslerimle aram bozulur diye. Tukurecem zihniyetine. Hem agliyor, hem birsey yapilmasina izin vermiyor. Karsimda surekli aglayip beni dolduruyor, ben dayilarima birsey deyince kiyameti kopariyor. Valla hic bulasmayin bence, siz kotu olursunuz.

Ayni sey öz annemin başında. Annemi kandirip imza alarak devasa bir servetin üstüne yattilar. 3 5 kuruşluk saçma hediyeler, değersiz yerlerden komik rakamdaki kiralar vs veriyorlar. Annem de sürekli ağlıyor. Paradan değil, öz kardeslerim bana bunu yaptı diye. Ama ben aklım başıma geldikten sonra avukat olarak hukuki yollara başvurmak istedim, yine ağladı aman kardeslerimle aram bozulur diye. Tukurecem zihniyetine. Hem agliyor, hem birsey yapilmasina izin vermiyor. Karsimda surekli aglayip beni dolduruyor, ben dayilarima birsey deyince kiyameti kopariyor. Valla hic bulasmayin bence, siz kotu olursunuz.
O kardeşlerden üst üste darbe yiyince keşkeler bir dağ oluyo yaşlılıkta. benim babamında kardeşine zamanında miras hibe etmişliği var hala keşke der anneme kızar niye o zaman karşı çıkmadın diye ama o zaman annem söylese tabiki dinlemezdi.

Back
X