• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü tutmayan embiriyo, yapılması gereken tüm testler?

Sillage92

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2024
183
90
18
32
Merhaba kızlar bizim ikinci denememiz. İlk denemede hiç tutunmadi beta 1.30du. Bizdeki sorun hem sperm hem de tüplerimin kapalı olmasiydi. Spermler çok sağlıksızdi. Ama kullandığı takviye ilaçlarla 1 ayda 10 milyon olan sperm 30 milyona çıktı. Yapay zekayla spermler seçildi. Toplam 10 yumurta çıkmıştı 9 u dollendi neyse beşinci güne gelen 2 tane vardı. 6.gun bir tane. 3.gunde 1tane vardı. Pgt yapmadık. Keşke yapsaydık.ilk deneme hiç tutunmadi 6.gun 1.30du ben ilaçları kestim. İkinci deneme yani suankii çift embiriyo atıldı beşinci gün. Test tarihim 10.gun yani bugündü. 3.67 çıktı. Yani yine olumsuz.
Geriye bir embiriyimunuz kaldı o da 6.gun.kalite olarak en iyisi de oydu bu arada. Ama doktorlar 6.gun olduğu için onu en sona bıraktılar.
Ben ondan da şimdiden umudumu kestim muhtemelen ya rahimde Bi sorun var ya da spermlerrde.
Tekrar sıfırdan başlıcaz ama öncesinde neler yapmak lazım? Hangi testleri yapmalıyız.
Karyotip genetiklerimiz ikimizin de temiz.rahim filminde sadece tüplerin tıkalı çıktı. Onun dışında başka testimiz yapılmadı.

Şimdi ki tedavimde kullandığım ilaçlar şu şekildeydi.
Toplam 6 estrofem
Toplam 4 progestan fitil
Bir tane progestan iğne
1 tane oksapar iğne
Prednol 1 tane
Ecopirin 1 tane
Folidoce 1 tane
B12 dil altı hapı 1 tane
D vitamini damla

Önerileriniz nelerdir? Tekrar sıfırdan başlamadan önce hangi testleri yaptirmaliyiz vs

Merhaba kızlar bizim ikinci denememiz. İlk denemede hiç tutunmadi beta 1.30du. Bizdeki sorun hem sperm hem de tüplerimin kapalı olmasiydi. Spermler çok sağlıksızdi. Ama kullandığı takviye ilaçlarla 1 ayda 10 milyon olan sperm 30 milyona çıktı. Yapay zekayla spermler seçildi. Toplam 10 yumurta çıkmıştı 9 u dollendi neyse beşinci güne gelen 2 tane vardı. 6.gun bir tane. 3.gunde 1tane vardı. Pgt yapmadık. Keşke yapsaydık.ilk deneme hiç tutunmadi 6.gun 1.30du ben ilaçları kestim. İkinci deneme yani suankii çift embiriyo atıldı beşinci gün. Test tarihim 10.gun yani bugündü. 3.67 çıktı. Yani yine olumsuz.
Geriye bir embiriyimunuz kaldı o da 6.gun.kalite olarak en iyisi de oydu bu arada. Ama doktorlar 6.gun olduğu için onu en sona bıraktılar.
Ben ondan da şimdiden umudumu kestim muhtemelen ya rahimde Bi sorun var ya da spermlerrde.
Tekrar sıfırdan başlıcaz ama öncesinde neler yapmak lazım? Hangi testleri yapmalıyız.
Karyotip genetiklerimiz ikimizin de temiz.rahim filminde sadece tüplerin tıkalı çıktı. Onun dışında başka testimiz yapılmadı.

Toplam 6 estrofem
Toplam 4 progestan fitil
Bir tane progestan iğne
1 tane oksapar iğne
Prednol 1 tane
Ecopirin 1 tane
Folidoce 1 tane
B12 dil altı hapı 1 tane
D vitamini damla

Önerileriniz nelerdir? Tekrar sıfırdan başlamadan önce hangi testleri yaptirmaliyiz vs
Merhaba. Çok üzüldüm sizin adınıza. Benim önerim eğer bakılmadıysa flow kır testi ile bağışıklık durumunuzu öğrenmek. Yüksek gelirse serum, aşı, yüksek doz bağışıklık baskılayıcı ilaçlar ilave edilebilir. Pgt bence mantıklı olabilir spermler kötü ise dna hasarı olabilir. Biz pgt yaptırdık 3 taneden bir tanesi mozaik geldi. Belki histereskopi olmadıysanız doktorunuz planlayabilir. Rahimde herhangi bir engel olup olmadığını görmek ve müdahale etmek için. Yani temelde bunlar ve sonrası dua etmek. İnsallah en kısa sürede sonuca ulaşırsınız

Merhaba. Çok üzüldüm sizin adınıza. Benim önerim eğer bakılmadıysa flow kır testi ile bağışıklık durumunuzu öğrenmek. Yüksek gelirse serum, aşı, yüksek doz bağışıklık baskılayıcı ilaçlar ilave edilebilir. Pgt bence mantıklı olabilir spermler kötü ise dna hasarı olabilir. Biz pgt yaptırdık 3 taneden bir tanesi mozaik geldi. Belki histereskopi olmadıysanız doktorunuz planlayabilir. Rahimde herhangi bir engel olup olmadığını görmek ve müdahale etmek için. Yani temelde bunlar ve sonrası dua etmek. İnsallah en kısa sürede sonuca ulaşırsınız
Teşekkür ederim cevabınız için, Flow kır testi yazdım bunu, dna hasari ona da sıfırdan başladığımızda baktiricaz mutlaka, histereskopi olmadım şimdi 6.yi atmadan önce onu da Olucam, katil hücre testi var sanırım birde onu da olmam gerekir mi? Doktoruma sordugumda gerek duymamisti

Teşekkür ederim cevabınız için, Flow kır testi yazdım bunu, dna hasari ona da sıfırdan başladığımızda baktiricaz mutlaka, histereskopi olmadım şimdi 6.yi atmadan önce onu da Olucam, katil hücre testi var sanırım birde onu da olmam gerekir mi? Doktoruma sordugumda gerek duymamisti
İşte flow kır testi dediğim test katil hücre aslında ben kandan bakılanı yaptırdım doktorum öyle yönlendirdi ama bazı doktorlar rahimden minik bi parça alıp test yapıyorlarmış. Bu daha doğru sonuç veriyormuş. Bana makrofaj aşısı yapılacak transfer öncesi. Bağışıklık baskılamak için embriyoya saldırmasın hücrelerim diye

Toplam 6 estrofem
Toplam 4 progestan fitil
Bir tane progestan iğne
1 tane oksapar iğne
Prednol 1 tane
Ecopirin 1 tane
Folidoce 1 tane
B12 dil altı hapı 1 tane
D vitamini damla

Merhaba, sizi forumdan biliyorum ben de irenbede ilk transferimi oldum negatif.
Sonrasında tüplerim ya da rahim içinde bir sorun var mı diye alanında uzman prof bir doktora gittim ve adenomyozis olduğumu öğrendim. Bir tüpümde de sorun görüldü....
İrenbede tedavime mayısta basladım ve ekimde transfer oldum bu süreçte her ay muayeneye gittim. Hiçbir şekilde fark edilmedi ya da göz ardı edildi.. Ben baska doktor arayışındayım suan. Umarım herşey gönlümüzce olur. İlaçlarımız cok benzer benim katil hücrem poz olduğu için baska ilaçlarla da bağışıklığım baskılandı. Negatif sonuçta 3 gün sonra çok ağır bir grip oldum.
10 gündür toparlamaya çalışıyorum.

Bu arada genetik testler ve pıhtılaşmayı yaptırıyorum ben de sonuçların cıkmasını bekliyorum. Geride bir embriyom var 3. gün .
Başka ne bakılabilir ben de merak ediyorum.

pgt yaptırmanızı öneririm 🙏🏼 iyi merkezlerde dönmüş embriyoyu çözüp biyopsi alıp tekrar dondurabiliyorlar embriyoya zarar vermeden. Burada bir kaç arkadaş böyle yaptırdı ve hiç sıkıntı yaşamadılar🤲🏼

Bu arada genetik testler ve pıhtılaşmayı yaptırıyorum ben de sonuçların cıkmasını bekliyorum. Geride bir embriyom var 3. gün .
Başka ne bakılabilir ben de merak ediyorum.
Ben biraz araştırma yaptım sitede yapılabilecek başka testler diye şimdilik şunları buldum bunları yaptırıcam
Trombofoli paneli
Cd54 cd19 cd56
Flow kır testi.
Bunların egelabta fiyatını sordum Cd54 yokmuş onun dışında diğerlerinin fiyatı ortalama 23bin
Ama Trombofoli paneli testi Yeşilyurt devlet hastanesinde de yapılıyormuş.

Genetik testimiz bahçeci de yapilmisti zaten. İşte birde bu yazdıklarımı yaptırıcam
Sizde çıkan hastalığı da ilk kez duydum. Onu arastiricam. Bunun için hangi doktora gittiniz, nasıl bir işlem yapılıp da ortaya çıktı acaba?

Tekrar sıfırdan mi baslicaksiniz ve başlarsanız nerde baslicaksiniz? Bende kararsızım histereskopi yaptırıp geriye kalan son 6.gun embiriyoyu mu attirsam yoksa sıfırdan mi başlasam ve ırenbedeemi devam etsem çok kararsızım

Ben biraz araştırma yaptım sitede yapılabilecek başka testler diye şimdilik şunları buldum bunları yaptırıcam
Trombofoli paneli
Cd54 cd19 cd56
Flow kır testi.
Bunların egelabta fiyatını sordum Cd54 yokmuş onun dışında diğerlerinin fiyatı ortalama 23bin
Ama Trombofoli paneli testi Yeşilyurt devlet hastanesinde de yapılıyormuş.

Genetik testimiz bahçeci de yapilmisti zaten. İşte birde bu yazdıklarımı yaptırıcam
Sizde çıkan hastalığı da ilk kez duydum. Onu arastiricam. Bunun için hangi doktora gittiniz, nasıl bir işlem yapılıp da ortaya çıktı acaba?

Tekrar sıfırdan mi baslicaksiniz ve başlarsanız nerde baslicaksiniz? Bende kararsızım histereskopi yaptırıp geriye kalan son 6.gun embiriyoyu mu attirsam yoksa sıfırdan mi başlasam ve ırenbedeemi devam etsem çok kararsızım
Ben katil hücreyi biolabta yaptırdım. 6 bin tl fiyatı.

Kromozom analizi ve trombofoli panelini de biolabta yaptırdım. Çalıştığım ve bu süreçte çok izin aldığım için artık hastane kovalamadım acıkcası. Ben rahim filmi ve histeroskopimi de yeni olmuştum polip alındı çizik atıldı. hepsi bu mayıstan sonraki süreçte oldu. Ben tüpümde şişme gibi bişiy fark ettim aslında. Ama önemsenmedi. Sonrasında bu durum var mı ya da endometriozis gibi ibişiy var mı elimine etmek istedim. Alsancak gül sokakta prof fatih şendağ hoca var. 29 ekimde transferim negatif oldu 31 nde regl oldum
4 ekimde ona gittim. Ve baktığı gibi ultrasonda adenom odakları var dedi. Bir sonraki reglde tekrar görmek istedi.
3 ay geçiçi menapoz önerdi. Kalan embriyoyu bu şekilde transfer olabilirsin dedi. Bende irenbede şöyle bir sorun oldu 20 yumurtadan 9 olgun cıktı. Tedavi boyunca hep asenkrondu boyutlar pek üzerinde durulmadı. 9 dan da 4 döllendi 3 embriyo kaldı. Açıkcası burada da bir sorun var. Eşimin morfolojisi 1 dna hasarı da yaptırıcaz ama ben süreçlerimi istanbula çeviricek gibiyim. Burada tekrr farklı bişiy yapılacağınıı sanmıyorum güvenim de sarsıldı acıkcası.

Back
X