- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
Merhabaaa

Allah kimsenın başına vermesin inşAllah..

Az önce sevgilimin bana yönelttiği bir soruyu sizede sormak istedim..
Görüşlerinizi düşüncelerinizi merak ettim yada birebir bunları yaşamış birisi varsa anlatabilir tabi isterse
Sadede geliyorum..
Sevgilim: Benim tıbbi bir sorunum olduğu anlaşılsa doktor dese ki ''Hangi hastaneyede gitseniz dünyanın neresinede gitseniz veren Allah verir haşa ama hiç bir doktorun uygulayacağı bir tedavi yok, çocuğunuz olamaz'', benimle yinede evlenirmiydin?
Ben: Evlenirdim!!!
Sevgilim: İnanim mi
Ben: İnan aşkımm
Ben aslında çok korkuyorum tıbbın çaresiz kaldığı bir durum yaşamaktan(kim korkmaz ki).
Ama kötü düşünme başına gelir derler ya o yüzden düşünmemeye çalışıyorumm..
Verdiğim cevapta içimde en ufak bir tereddüt bile yok..
Ama sizede sormak istedim.. Erkek arkadaşınızın böyle bir durumu ortaya çıksaydı ve onunla evlenseniz asla anne olamicağınızı bilseydiniz kararınız ne olurdu?

Allah kimsenın başına vermesin inşAllah..

Az önce sevgilimin bana yönelttiği bir soruyu sizede sormak istedim..
Görüşlerinizi düşüncelerinizi merak ettim yada birebir bunları yaşamış birisi varsa anlatabilir tabi isterse

Sadede geliyorum..
Sevgilim: Benim tıbbi bir sorunum olduğu anlaşılsa doktor dese ki ''Hangi hastaneyede gitseniz dünyanın neresinede gitseniz veren Allah verir haşa ama hiç bir doktorun uygulayacağı bir tedavi yok, çocuğunuz olamaz'', benimle yinede evlenirmiydin?
Ben: Evlenirdim!!!
Sevgilim: İnanim mi

Ben: İnan aşkımm

Ben aslında çok korkuyorum tıbbın çaresiz kaldığı bir durum yaşamaktan(kim korkmaz ki).
Ama kötü düşünme başına gelir derler ya o yüzden düşünmemeye çalışıyorumm..
Verdiğim cevapta içimde en ufak bir tereddüt bile yok..
Ama sizede sormak istedim.. Erkek arkadaşınızın böyle bir durumu ortaya çıksaydı ve onunla evlenseniz asla anne olamicağınızı bilseydiniz kararınız ne olurdu?
Son düzenleme: