• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir tutam dert

piskKo

Ahirim sensinn…
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
7.274
3.528
248
Merhabaaa:KK25::KK25:

Allah kimsenın başına vermesin inşAllah..:nazar::nazar::nazar:
Az önce sevgilimin bana yönelttiği bir soruyu sizede sormak istedim..
Görüşlerinizi düşüncelerinizi merak ettim yada birebir bunları yaşamış birisi varsa anlatabilir tabi isterseo_O

Sadede geliyorum..

Sevgilim: Benim tıbbi bir sorunum olduğu anlaşılsa doktor dese ki ''Hangi hastaneyede gitseniz dünyanın neresinede gitseniz veren Allah verir haşa ama hiç bir doktorun uygulayacağı bir tedavi yok, çocuğunuz olamaz'', benimle yinede evlenirmiydin?
Ben: Evlenirdim!!!
Sevgilim: İnanim mi:KK51:
Ben: İnan aşkımm:D

Ben aslında çok korkuyorum tıbbın çaresiz kaldığı bir durum yaşamaktan(kim korkmaz ki).
Ama kötü düşünme başına gelir derler ya o yüzden düşünmemeye çalışıyorumm..
Verdiğim cevapta içimde en ufak bir tereddüt bile yok..
Ama sizede sormak istedim.. Erkek arkadaşınızın böyle bir durumu ortaya çıksaydı ve onunla evlenseniz asla anne olamicağınızı bilseydiniz kararınız ne olurdu?

Son düzenleme:
Sevgiliniz size bu soruyu sorarak ona olan sevginizi sınamış.
Bana kalırsa çocukça bir soru gibi geldi,ben öyle bir durumda vazgeçmem veya geçerim diye büyük konuşamam şartlara bağlı.

Merhabaaa:KK25::KK25:

Allah kimsenın başına vermesin inşAllah..:nazar::nazar::nazar:
Az önce sevgilimin bana yönelttiği bir soruyu sizede sormak istedim..
Görüşlerinizi düşüncelerinizi merak ettim yada birebir bunları yaşamış birisi varsa anlatabilir tabi isterseo_O

Sadede geliyorum..

Sevgilim: Benim tıbbi bir sorunum olduğu anlaşılsa doktor dese ki ''Hangi hastaneyede gitseniz dünyanın neresinede gitseniz veren Allah verir haşa ama hiç bir doktorun uygulayacağı bir tedavi yok'', benimle yinede evlenirmiydin?
Ben: Evlenirdim!!!
Sevgilim: İnanim mi:KK51:
Ben: İnan aşkımm:D

Ben aslında çok korkuyorum tıbbın çaresiz kaldığı bir durum yaşamaktan(kim korkmaz ki).
Ama kötü düşünme başına gelir derler ya o yüzden düşünmemeye çalışıyorumm..
Verdiğim cevapta içimde en ufak bir tereddüt bile yok..
Ama sizede sormak istedim.. Erkek arkadaşınızın böyle bir durumu ortaya çıksaydı ve onunla evlenseniz asla anne olamicağınızı bilseydiniz kararınız ne olurdu?

Sevmediğim bir adamdan zaten çocuk yapmak istemem. Başkasından on çocuğum olacağına sevdiğim adamdan olmasın daha iyi. Bebeğin sizin çocuğunuz olması için sizin rahminizden çıkması şart değil. Evlat edinirsiniz. Gerçi sizinki farazi bir konu ama benim düşüncem bu yönde.

Cok zor bir soru. Bilemiyorum. Annelik duygum cok ağır. Yani hic evladinin olamayacagini bilmek!. Evli olsan neyse de ama bekarsin ve önünde iki secenek var. Tabi bu durum sizin için de gecerli, yani sizin de cocugunuz olmayabilirdi acaba sevgiliniz kabul eder miydi?
Cok zor bir seçim. Büyük konusmak da olmaz ama gercekten cok zor. Allah sabir versin..

ben evlenmezdim..
çünkü o gidecek geride ben kalıp 1 ömür onun için acı çekeceğim..

Sevgiliniz size bu soruyu sorarak ona olan sevginizi sınamış.
Bana kalırsa çocukça bir soru gibi geldi,ben öyle bir durumda vazgeçmem veya geçerim diye büyük konuşamam şartlara bağlı.

Yok canım soruda kasıt fln olmadığına eminim..
Allah sabır versin sevgilim minicik yeğenini kaybetti :cry:
Taziyelerde teselli etmek isteyenler işte söylüyor biz senelerce uğraştık Allah korusun eşim kaç düşük yaptı sonra yüzümüz güldü çocuğumuz oldu diye(maşallah:nazar::nazar::nazar:)..En azından hamile kalabiliyor ya hiç çare bulamayanlar napsın diye teselli sözleri ediliyor.. tabi ateş düştüğü yeri yakıyor o ayrı:cry::cry::cry:
İşte o şekilde konu açıldı bir kaç tanıdığı varmış sevglimin bu durumda olan Allah yüzlerini güldürür inşAllah:nazar::nazar::nazar:

Çocuk için söyleniyorsa evlenirdim hatta işime gelirdi doğum kontrol yöntemleri arayacağıma...
Diğer sağlık sorunları için deniyorsa zaten evlenirim ancak bizimki çözümsüz bir hastalığı olmasındansa hemen ölmeyi tercih ediyor.
Şimdiden bitkisel hayata falan girersem fişimi çek diye sıkı sıkı tembihliyor şapşal şey.

Yok canım soruda kasıt fln olmadığına eminim..
Allah sabır versin sevgilim minicik yeğenini kaybetti :cry:
Taziyelerde teselli etmek isteyenler işte söylüyor biz senelerce uğraştık Allah korusun eşim kaç düşük yaptı sonra yüzümüz güldü çocuğumuz oldu diye(maşallah:nazar::nazar::nazar:)..En azından hamile kalabiliyor ya hiç çare bulamayanlar napsın diye teselli sözleri ediliyor.. tabi ateş düştüğü yeri yakıyor o ayrı:cry::cry::cry:
İşte o şekilde konu açıldı bir kaç tanıdığı varmış sevglimin bu durumda olan Allah yüzlerini güldürür inşAllah:nazar::nazar::nazar:

Duygusal anına gelmiş o zaman ben durup dururken sordu sanmıştım,geçmiş olsun allah sabır versin inşallah.

ne olursa olsun bırakmazdım ,
sende bırakmazsın bılıyorum cnm
hayatın bıze ne sunacagı bellı olmaz acısı da sefası da sevdıgınle cekılır mutlaka

ben evlenmezdim..
çünkü o gidecek geride ben kalıp 1 ömür onun için acı çekeceğim..

Canım tedavisi olmayan derken çocuk sahibi olamaz.. ölümcül bir hastalıktan bahsetmiyorum
Hani evlensen bile bile anne olamamayı seçermiydin

Canım tedavisi olmayan derken çocuk sahibi olamaz.. ölümcül bir hastalıktan bahsetmiyorum
Hani evlensen bile bile anne olamamayı seçermiydin
hahaha pardon ben yanlış anlamışım
kabul ederdim çünkü benim eşim bana çok destek..

Soru ölüm değil çocukla ilgili sanırım

Ben eşime çocuğumun olmasının zor bir ihtimal olduğunu söylemiştim
O da olacaksa senden olsun olmayacaksa senden olmasın dedi ve evlendik

Tüp bebekle ikizlerimiz oldu

Ben tamam derdim.. Acikcasi çocuk sahibi olmaktan çok korkuyorum , çok takintili her ince detayi kurcalayan bir insanimdir bir çocuğun sorumluluğunu aldigimda aklimi kaybedebilirim kardeşim bile boğuluyor onu düşünmekten catliyorum..

Ayrıca bedenen de takintiliyim bacagimda ki bir kilcal damar bile sinirimi bozar o yüzden adami seviyorsam bana uyar:))

ne olursa olsun bırakmazdım ,
sende bırakmazsın bılıyorum cnm
hayatın bıze ne sunacagı bellı olmaz acısı da sefası da sevdıgınle cekılır mutlaka

Bende öyle diyorum canım ki çooookk seviyorum zaten sen biliyosun..

Ha daha evli olmadığımız halde hep hayalini kuruyorum bana anne ona baba diyen minik minik eteğimde dolanan afacanlar:KK37::KK37:
Ama yinede sırtımı dönüp gidememm..
Belki ömrüm kısa yazılmış belki anne olmaya hastalık değil ömrüm engel olacak..
En azından sevdiğimle mutlu olayım gerisi Allahtan:nazar::nazar:

Bende öyle diyorum canım ki çooookk seviyorum zaten sen biliyosun..

Ha daha evli olmadığımız halde hep hayalini kuruyorum bana anne ona baba diyen minik minik eteğimde dolanan afacanlar:KK37::KK37:
Ama yinede sırtımı dönüp gidememm..
Belki ömrüm kısa yazılmış belki anne olmaya hastalık değil ömrüm engel olacak..
En azından sevdiğimle mutlu olayım gerisi Allahtan:nazar::nazar:
ben hep soyluyorum sana lunna ya dıgerlerıne bnm de szn gbı cok sevdgım bırı olsa keske o zaman belkı bıraz yumusarım hayata bakısım degısır
herseye ragmen hayatta mucadele etmek gerekır Allah alnımıza ne yazmıssa yasayıp goruruz mutlaka hayır da ser de ondan

Back
X