Bir umud işte

Muaznur

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
136
68
13
27
Mrb arkadaşlarVajinusmus olupta hamile kalan varmi ve nasıl kaldınız paylasabilirmsiniz :)

Mrb arkadaşlarVajinusmus olupta hamile kalan varmi ve nasıl kaldınız paylasabilirmsiniz :)

Bahsettiğiniz rahatsızlık mutlaka tedavi edilmeli gebelikten önce çözmeniz gereken bir konu zira evliliği ilerleyen süreçte sıkıntıya düşürecek ve boşanmaların çoğu cinsel hayat akabinde aldatma ardından şiddetli geçimsizliği doğurur gebelikten önce bunları ön görmelisiniz ve önlem almalısınız tabi taktir sizin

Bebekten önce sorununuzu cözmeye ugrassaniz saglikli bir cinsellikle bebegede sıra gelir.

derdiniz sorununuzu çözmek değil sadece çocuk sahibi olmaksa tüp bebek yaptırın.
Tüp bebek vajinusmus olan biri için ne kadar mümkün olabilir
Bildiğim kadarı ile zor ve meşakatli bir süreçtir

Tüp bebek vajinusmus olan biri için ne kadar mümkün olabilir
Bildiğim kadarı ile zor ve meşakatli bir süreçtir

tüp bebek tercih eden vajinismuslu kadınlar daha iyi bilir detaylarını ama sıklıkla yaptırıyorlar,
bizim grupta bir arkadas vardı 15 yıllık evli vajinismuslu, tüp bebekti çocuğu onun da, muhtemelen anesteziyle yapılmıştır bazı işlemler çünkü vajinal muayene dahi yaptıramıyordu normalde.

Şuan terapi görüyorum ben eşim ikimizde çocuk istiyoruz o nedenle istiyordum

Aşarsın canım,aşılmayacak bir sorun değil, kolayca yenersin . Egzersizleri yap, kaç aylık evlisin?

Psikolog yerine bu işte uzmanlaşmış bir jinekolog daha iyi olur eğer maddi sorunun yoksa.

Anlamadım nie şok

Merhaba arkadaşlar. Vajinismus olup da hamile kalan var mı ? Nasıl kaldınız, paylaşabilir misiniz? :)

Merhaba arkadaşlar. Vajinismus olup da hamile kalan var mı ? Nasıl kaldınız, paylaşabilir misiniz? :)
Hii ,Anladım evt bravo düzgün şekilde ,yazmissiniz kırıcı bi şekilde şölediginiz için teşekürler! yalniz dil anlatim sinavinda degiliz.derdimi anlatacak kadar yazmam kafi

Hii ,Anladım evt bravo düzgün şekilde ,yazmissiniz kırıcı bi şekilde şölediginiz için teşekürler! yalniz dil anlatim sinavinda degiliz.derdimi anlatacak kadar yazmam kafi

rica ederim ne demek. Herkes hata yapabilir , fakat başlıklarınız bile bu şekilde olunca dikkatimi çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…