Mrb arkadaşlarVajinusmus olupta hamile kalan varmi ve nasıl kaldınız paylasabilirmsiniz :)
Tüp bebek vajinusmus olan biri için ne kadar mümkün olabilirderdiniz sorununuzu çözmek değil sadece çocuk sahibi olmaksa tüp bebek yaptırın.
Tüp bebek vajinusmus olan biri için ne kadar mümkün olabilir
Bildiğim kadarı ile zor ve meşakatli bir süreçtir
Türkçe şok..Mrb arkadaşlarVajinusmus olupta hamile kalan varmi ve nasıl kaldınız paylasabilirmsiniz :)
Anlamadım nie şokTürkçe şok..
Anlamadım nie şok
Hii ,Anladım evt bravo düzgün şekilde ,yazmissiniz kırıcı bi şekilde şölediginiz için teşekürler! yalniz dil anlatim sinavinda degiliz.derdimi anlatacak kadar yazmam kafiMrb arkadaşlarVajinusmus olupta hamile kalan varmi ve nasıl kaldınız paylasabilirmsiniz :)
Merhaba arkadaşlar. Vajinismus olup da hamile kalan var mı ? Nasıl kaldınız, paylaşabilir misiniz? :)
Hii ,Anladım evt bravo düzgün şekilde ,yazmissiniz kırıcı bi şekilde şölediginiz için teşekürler! yalniz dil anlatim sinavinda degiliz.derdimi anlatacak kadar yazmam kafi
Hadi ya :) dalgamı geçiyorsunuz rica ederim benim konuma yazmayınrica ederim ne demek. Herkes hata yapabilir , fakat başlıklarınız bile bu şekilde olunca dikkatimi çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?