bir umudum daha kayıp gitti

kocak37

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
2
0
16
Kastamonu
Hani hep derizya KADERİMİZ diye ama genede tek tesilliğimiz kader...

5 yıllık evliyim eşimin sperm canlı sayızı az ilk tedavimizi centrum klinikte prof. dr recayi pabuccu ya olduk ve tedavi çok iyi gitmedi tek empriyo oluştu ve tek emriyo trasfer oldu ve sonuç başından belli idi negatif

ve 2,5 yıl ardındanebek me çapada rapor çıkattırdım ve çok araştırdıktan sonrada istanbul tüp bebek merkezinde dr aret kamer beye gittik ve tedavi çok iyi geçti 10 yumurta toplandı 5 emriyo oluştu ve 2 si trasfer edildi 17,05,2012 de tahlil verdim ve sonuç negatif

hani hep teselli bulduğumuz kaderimizle baş başa kaldık....Allah çocuğu olmayan tüm anne babaların yardımına koşsun Allahım hayırlısı nile Çocuk nasip etsin...

arkadaşım benim dün transfer oldu senin için için çok üzüldümmm. yapacak elden gelen hiçbişey olmuyor biz inançlı insanlarız kader demekten başka bişey yok rabbimin bize bu dünyda verecek çocukları olmasa bile sonra cennete vereceği çok güzel çocuklerımız olacak ki 2 deneme yapmışsın sanırım o kadar çok duydum ki 7,8,9 da hamile kalanını umudunu hiç yitirme herşeyin hayırlısı olsunnn.rabbime sığınmamız lazım bi daha denersiniz.kendini yıpratma yüve rabbim bizim için her zaman en iyisini bilir

seni çok iyi anlıyorum bende dört sefer denedim hepsi negatif ilk 3 seferinde tedavimiz iptsl oldu transfer gidemedik 4üncüde transfer oldu mart ayındaydı negatiften sonra yaşayamıyacağim sandım ama 2 ay geçti işte Rabbimin hazinesi gücü kudreti sonsuz inşallah bizlerede tüm isteyenlerede verir hayırlı sağlıklı evlatlar :)
şimdi çok üzgünsün biliyorum ama geçiyor insanoğlu nelere alışmıyorki...
birde bir daha denersiniz diyenlere sesleniyorum : çok kolay sanıyorsunuz değilmi o psikolojiyi birtek çeken anlar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…