Bir umut...

serrez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
197
15
Lütfen bir umut verin.moralim cok bozuk.ilk kez bu ay direk igneyle gonal f ile yumurta takibine basladik.yumurtam gelismediginden takibi kestik.gelecek aya biraktik.doktorum olmazsa tup bebeğe yonelirsin dedi.pko var.ya yumurtam gelismezse tup bebekte yaptiramam.bu kadar durumum vahimmi?bir umut ne olur.

Lütfen bir umut verin.moralim cok bozuk.ilk kez bu ay direk igneyle gonal f ile yumurta takibine basladik.yumurtam gelismediginden takibi kestik.gelecek aya biraktik.doktorum olmazsa tup bebeğe yonelirsin dedi.pko var.ya yumurtam gelismezse tup bebekte yaptiramam.bu kadar durumum vahimmi?bir umut ne olur.
Canim bende ağır pkoluyum,ilaçsız asla adet görmedim. 3yıl 8 ay oldu evleneli,2 yıldır korunmuyorum.
2 yıllık süreçte 6 kere klomen kullandım,1 ay incir kürü ile yaptığım da 1 yumoşum oldu,çatlattık ama sonuç olumsuz :KK43:
Sonra letu diye bi ilaca başladım,1. Ayda yine büyümediler ,2. Ayda çörek otu,bak,tarçın kürü yaptım ve hacamat yaptırdım bel kısmına,1 yumurtam oldu ,hamile kaldım ama 1 şubatta düşük yaptım :KK43:
Doktor ara vermeden devam dedi ,yine letu kullandım ve yine hacamat,çörekotu bal tarçın kürü ile destekledim. Büyümediler sandım ama 24. Günde gittiğimde yine 1 yumoşum olmuştu ,hemen çatlattık ,çalıştık,şuan beklemedeyim :KK66:
Nolur umudunu kırma ,Sahibim büyüktür,mutlaka hayırlısıyla gönderecektir bebişlerimizi :)

Cevabin icin tesekkur ederim.ben 7 yillik evliyim.bir yil once vajinismusu yendim.35 yasindayim.kendiliginden regli oluyorum.32-40 gun arasi.ama yumurtam ilk ayda buyunedi.hic buyumicek gibi geliyor.

Aklıma bi tanıdık geldi. Doktor kadına diyor duvar doğurur sen doğuramazsın. Kadın yıkılıyor. Kuma geliyo üstüne. Bir kaç yıl geçmiyo ki kadın hamile kalıyor. Boşuna kuma geldi bi de üstüne :KK43:

Üzülme. Bu ay gelişmedi sonrakiay gelişir. Neticede yumurta var yani. Stres kötü etkiler. Tevekkül et. :)

Cevabin icin tesekkur ederim.ben 7 yillik evliyim.bir yil once vajinismusu yendim.35 yasindayim.kendiliginden regli oluyorum.32-40 gun arasi.ama yumurtam ilk ayda buyunedi.hic buyumicek gibi geliyor.
Bende durum daha vahim emin ol , 2yılda 3. Kez büyüdü ,yine de çok şükür bin şükür ,sakın umudunu kaybetme :KK66:
Bak vajinismus gibi bi sorunu yenmişsin ,bu seni yildirmamali :KK66: :KK66:

Rabbime binlercekez şükür olsun.verdihi dert basimizin taci.ama insanin elinde degil.cevreye laf anlatmak zor.yoksa esim cok buyuk destegim.herzaman oyle oldu.

Rabbime binlercekez şükür olsun.verdihi dert basimizin taci.ama insanin elinde degil.cevreye laf anlatmak zor.yoksa esim cok buyuk destegim.herzaman oyle oldu.
rahim filmi cektirdin mi canım ?
pkolu arkadasım vardı benım filmden birkac ay sonra hamıle kaldı.
bende ilk hamileliğime filmden sonra kalmıstım. ama düşük oldu.

Canım çok geçmiş olsun bu pKO gerçekten zor yaşamayan bilmez. Fazla kilon var mı? Biliyorsun pko da kilo çok önemli. Ben de 1 Yıldır ilaçsız adet olamadım ama 2.5 kilo verdim inan 2 aydır kendiliğimden yumurtladım. Kilon varsa 5 kilo ver bakalım sonuç ne olacak?

Canım en azından bize destek eşlerimiz var ,ya onlarda bizi sorgulayıp dusuncesizce yargılasaydı,o yönden bile çok şanslıyız :KK66:

X