- 29 Ocak 2015
- 7.021
- 127.731
- 748
Haha abla şuan bu kahkaha kendimeValla bende yeni öğrendim kaburgayı 2-3-4 lü filan 20 bin ediyorrr
 çünkü ben kaburgayı bildiğin hayvan kaburgası sandım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha abla şuan bu kahkaha kendimeValla bende yeni öğrendim kaburgayı 2-3-4 lü filan 20 bin ediyorrr

Haha abla şuan bu kahkaha kendimeçünkü ben kaburgayı bildiğin hayvan kaburgası sandım

Ama gerçekten ya ben ne bileyim kaburga diye altın icat edildiğiniHahahahaha demi yani çağrışım onu yapıyor duyunca

Ama gerçekten ya ben ne bileyim kaburga diye altın icat edildiğini
 tam kallafiii yaniii
 tam kallafiii yaniii Oooooo abla bunlar ne böyle, gözlerim yuvalarından fırladı

Oooooo abla bunlar ne böyle, gözlerim yuvalarından fırladı

Kızın çok haklı, sonuna kadar haklıHarika duruyor benim kız bunu görünce yapıştı hatta

Kızın çok haklı, sonuna kadar haklı

Abla sana da kv alsınBende haklıyım ama bende haklıyım içim eridi görünce varyaa

Hahaha insin abla, onun yüreğine inecek diye kaburgada mı istemeyeceksinKadının yüreğine insn sonra demi

Hahaha insin abla, onun yüreğine inecek diye kaburgada mı istemeyeceksin

Hahasjksjksjksjk istiyom hemen en kalınından hemde
 sen şimdi diyorsun ki en kalınından isteyeyim ki, daha çabuk insin kv'nin yüreğine
 sen şimdi diyorsun ki en kalınından isteyeyim ki, daha çabuk insin kv'nin yüreğine