benim kayınvalidem vefat ettiğinde çıkartıp eşime verdiler eşim hala saklar annesinin kalp pilini 2018 yılında vefat ettiMerhaba hanımlar...
30 Ekim'de babamı kaybettik. Henüz 55 yaşındaydı. Harika bir eş, mükemmel bir baba çok sevilen bir insandı o. Ah canım babam...
Kalp hastasıydı yıllardır... İki yıl önce de kalp pili takılmıştı. Hiç sevmedi o pili ve vefat etmeden sanırım 2 buçuk ay kadar önce bana "ben ölürsem sakın ha beni bu pille gommeyin" dedi. Üstüne basa basa.. hatta üstüne biraz muhabbette ettik. Genelde o ölümden bahsettiginde söylediğini dikkatle dinler ama dalgaya vururdum. İyiki söylemesine hep izin vermişim ama keşke her zaman üstüne şaka yapmasaydim. Ahh ne yapayım yakistiramiyordum ki ona ölümü.. takdiri ilahi...
Her neyse... Ben babamın bu istediğini vefat ettiğinde doktor olan kardeşime söyledim çıkarsınlar pilini diye. Ama yapılamıyor dedileryapmadılar, cikartmadilar pilini.
Şimdi sürekli aklım bu durumda. Benden istedi bunu. Sakın ha dedi bana...
Her yanına gidişimde özür diliyorum ondan..
Asamiyorum bir türlü. Bir yandan yokluğuna üzülüyorum, bir yandan istediğinin yerine gelmemiş olmasına.. sonrasında yaptığım espirilere.... Elimden gelse accam mezarı çıkartıp aticam o pili.
Ne yapicam kızlar ya. Nasıl geçecek bu duygu.
Kusura bakmayın ama kalp pilini çıkarttıramadık vasiyeti yerine getiremedik diye üzülen bir insana biz çıkartmıştık ama diye yazmak bana hiç doğru gelmedi. Herhangi bir yapıcı amacı yok en azından.benim kayınvalidem vefat ettiğinde çıkartıp eşime verdiler eşim hala saklar annesinin kalp pilini 2018 yılında vefat etti
biz talep etmedik pili çıkartmaları için vefat ettiğinde eşyalarıyla beraber verdiler ama eşim belki o pili çıkarttıkları için öldü diyor. eşimde keşke çıkartmasalardı diye düşünüyor. ben üzmek istemedim amacımda o değildi.Kusura bakmayın ama kalp pilini çıkarttıramadık vasiyeti yerine getiremedik diye üzülen bir insana biz çıkartmıştık ama diye yazmak bana hiç doğru gelmedi. Herhangi bir yapıcı amacı yok en azından.
Şimdi git ve daha çok üzül der gibi. Hele ki yas halindeyken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?