Bir veda bile etmedi

alindalin

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
2.177
1.109
333
37
Arkadaslar daha onceki konularimi okuyanlariniz bilir. 3 yil suren bi iliskim vardi.cok sey atlattik iyi kotu cok sey paylastik ve yaklasik 1 ay once iliskimi bitirdim. Sebeplerini ayrintili yazmistim diger konularimda. Ama bana en cok koyan icimi yakan son yazdigim mesaja bir cevap bile vermeyisi oldu. Bir helallik bile istemedi. Onca zaman gecirdik ve son bi mesaj yazmaya tenezzul bile etmedi. Sizce gercekten seven bir insan bu sekilde mi davranir? Bu yaptigi normal mi?

Arkadaslar daha onceki konularimi okuyanlariniz bilir. 3 yil suren bi iliskim vardi.cok sey atlattik iyi kotu cok sey paylastik ve yaklasik 1 ay once iliskimi bitirdim. Sebeplerini ayrintili yazmistim diger konularimda. Ama bana en cok koyan icimi yakan son yazdigim mesaja bir cevap bile vermeyisi oldu. Bir helallik bile istemedi. Onca zaman gecirdik ve son bi mesaj yazmaya tenezzul bile etmedi. Sizce gercekten seven bir insan bu sekilde mi davranir? Bu yaptigi normal mi?

Gerçekten seven insan veda eder hatta veda etmez bile nereye gidiyorsun der sen yanımda olmalıısn der canım kusura bakma bende aynısını yaşadım veda etmedi birde üstüne çalıştığım yere gelip düğün tarihini ilan ettii..Boşver bence şanslıymışsın kurtulmuşsun

Yoo gercekten sevseydi niye ayrilacaktiniz ki?
Gercekten seven insan veda edemez. iliski icin cabalar..

Gerçekten seven insan veda eder hatta veda etmez bile nereye gidiyorsun der sen yanımda olmalıısn der canım kusura bakma bende aynısını yaşadım veda etmedi birde üstüne çalıştığım yere gelip düğün tarihini ilan ettii..Boşver bence şanslıymışsın kurtulmuşsun

Haklisin hic bir cabasi olmadi. Hatta daha sonra ortak bir arkadasimiza demis ki yazdigi mesaja cevap verseydim kendimi savunmaya calissaydim konu uzadikca uzatacakti ve ben sinavlarimdan gecemeyecektim. Yaz okulundaydi ben o mesaji attigimda. Bilerek uzerinde durmadigini belirtmis. Cunku bu donem onun icin cok onemliymis. Ozel bir universitede kendisi kibrista okuyor. Yasi da biraz ilerledigi icin babasinin parasiyla okumanin vermis oldugu bir yük vardi zaten uzerinde ama ne bileyim. Aslinda mantikli davraniyor ama gercekten sevse mantikli da davranamazdi oyle degil mi?

Yoo gercekten sevseydi niye ayrilacaktiniz ki?
Gercekten seven insan veda edemez. iliski icin cabalar..

Her seyi ben yapmisim. Kafamda kurmusum onu haksiz yere suclamisim. Bide hayatimdan sessizce cikardigim icin o da beni cikarmis hayatindan. Ve ben onu aldatmakla sucladigim icin ayrilik mesaji attigim gun hayatin baskasini almis inat icinmis güya. Bunu yegenime soylemis o gun. Sonra o ortak arkadasimizla konustugunda ise demis ki oyle bir sey yok ama hllly kafasinda o sekilde kurmus bende bozmadim oyle dusunmeye devam etsin ama ben oyle bisey yapmadim demis. Daha sonra benden hoslanan biri varmis bir arkadas soyledi simdi onunla gorusuyorum demis.iliskisinin de ciddi olmadigini soylemis. Ve biz ayrilali bugun 23 gun oldu daha. Yani hemen biriyle gorusmeye baslamasi beni unutmaya calistigi icin olabilir mi diye dusundum. Bide sonra arkadasa demis ki bunlari hllly bilmesin o nasil biliyorsa oyle bilmeye devam etsin yeniden bana biseyler yazmasini istemiyorum demis. Arkadas da demis ki farkindaysan seni sessizce hayatindan cikardi hic bisey yapmadi. Yapsaydi aldattigini dusundugunde yapardi simdi bunlari ogrenince neden bisey yapsin ki demis. O da sonra bir an duraksamis ve "aynen dogru soyluyosun hic bisey yapmadi" demis. Arkadas diyor ki hala bazi seyleri soylerken seni sahipleniyo ve kiskaniyo gibiydi. Sanki iliskiniz hic bitmemis gibiydi ve benimle de hicbir sey olmamis gibi konustu diyor. Hem de o arkadasimin konustuklari her seyi bana anlatacagini da biliyor. Ki arkadasim da konusurken belirtmis zaten bunu kendisine. İste boyle cok karisik isler...

Arkadaslar dayanamadim ve bugun bu mesaji attim.

Bugün tam 1 ay oldu ve bunları hiçbir amacım olmadan yazıyorum neden yazdığımı bilmeden. Aklıma geleni içimde tutamam bilirsin. Belki şuan hayatında başkası var ya da yok beni ilgilendirmiyo. İçimde söylemek istediğim bir sürü şey var ama doğru kelimeleri bulamıyorum. Sana kızgın değilim kırgın da değilim. Sadecece anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum. Düşünsene temmuzun 1 inde geldin 2 gün boyunca birlikteydik dolu dolu vakit geçirdik. 3 yıllık ilişkimiz boyunca ilk defa sevginden o kadar emin olmuştum,aklımda hiçbir şüphe,içimde hiçbir sıkıntı kalmamıştı. Sanki sana yeniden aşık olmuştum. Benim evleneceğim insan bu ve mutlu olacağıma da eminim demiştim o günlerde. Sonra ne oldu da sen o hale geldin bilmiyorum. 10 günde her şey nasıl o kadar değişebildi anlamadım. Evet sınavların vardı zor bir dönemdeydin belki. Derslerine yoğunlaşmıştın başka bir şey düşünemiyodun bunu da anlıyorum. Ama bana olan tavrını anlayamadım hiç bir zaman da anlayamiycam sanırım. Çünkü benden bir şeyler gizlemeye çalıştın. Beni ikinci plana attın. Amacım bunları sorgulamak ya da sitem etmek seni suclamak degil. Dedigim gibi zaten bir amacım da yok ama içimde tutmak istemiyorum bu sekilde rahatliyorum ben. Bunlari soylemezsem hep icimde kalicak cunku. İyisiyle kötüsüyle uzun bir iliskimiz oldu. Güldük ağladık cok sey paylastık mutlu da olduk kavga da ettik. Son noktada yapabilecek baska biseyim yoktu. Benden gizlediklerin soguk davranmalarin ikinci plana atmalarin beni cok üzmüştü ve o sekilde devam edemezdim. Belirsizlikten nefret ettigimi biliyosun. Muallakta kalmaktansa olumsuz bir sonucu tercih ederim her zaman. Ve sonra defalarca dusundum de yine olsa yine ayni seyi yaparim. İyiki de yapmisim iyi ki bitirmisim. Cunku sen zaten coktan kafanda bitirmistin o iliskiyi. Bitirmemis olsaydin ben o mesaji attigimda derdin ki suan yogun bir donemdeyim ders calisiyorum bunlari dusunecek zamanim yok. Bana zaman ver İzmire dondugumde konusalim derdin. Demedin. Cunku bitmisti her sey. Bizim iliskimizin en kötü yönü uzak olmamizdi. Sorunlarimizi da mutlulugumuzu da hep telefonla paylastik. Bir sorunumuz olunca bulusup konusma sansimiz olmadi hic. Ama bu kadar onemli bi konu icin isteseydin dugune gelip benimle de gorusebilirdin. Son bir kez konusup vedalaşalım diyebilirdin. İliskiye yeniden başlamak icin degil,hakkıyla bitirmek icin yapabilirdin bunu. Ben bu saatten sonra sana sitem edecek hesap soracak degildim. Ki zaten ortada bir suclu da yok bana gore. İnsanların sevgisi bitebilir aşkı bitebilir. Soğuyabilir. Bunları anlayamayacak bir insan degilim ki ben. Tek beklentim bitirirken gereken saygiyi görmek ve gostermekti. O yuzden o gun seni aramistim son kez konusup dogru bir karar vermeye calisacaktim ama sen beni yine ciddiye almadin. Belki de hic ciddiye almadin. Cunku hic beni karsina alip konusmadin sen. Bir sorunumuz oldugunda hep son aşamaya gelip oyle cozmeye calistik. Yani iliskiyi bitirmekle tehdit ettik birbirimizi. Şunu yaparsan biter bununla gorusursen ayrilirim dedik küstük tavır yaptık soguk davrandik birbirimize. Ama hic gel oturup konusalim demedik cozum yolu aramadik. Belki bunlar sana yine hikaye gibi geliyo. Çünkü ne zaman ben hosuna gitmeyen şeyler söylesem boş konuşma derdin hep. Belki de buraya kadar bile okumadan sildin mesaji. Eğer bu satırlara kadar geldiysen şunu bil ki ne kizginim ne kirginim ne sitem ediyorum ne de bir beklentim var. Sadece her zaman ki gibi aklıma eseni yapiyorum. Şuan icimden bunlari yazmak geldi yazdim hepsi bu.

Back
X