• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir WhatsApp durumu

Ah o whatsapp durumu :)) Yanlışlıkla bakmayı benim kadar çok yapan kimse yoktur.
Sevmediğim biri var telimde sürekli durum paylaşıyor. Her seferinde bakıyorum yanlışlıkla. Hatta bu sefer dikkat edeceğim deyipte bakıyorum
Sona al o zaman sırayla açılmaz:)

Karpuz kabuğu söylemekle olmaz yapacak adam yine yapar yapmayacak yine yapmaz. aldatirsa kendi bilir bosarim gider.karpuz kabuğu girmesin diye kızdığım bişeyide mı soylemicem .Bosverin sizde korkmayın bu kadar aldatilirim diye korkuyla yasanmaz

Çok şükür özgüvenim yerinde öyle bir korkum yok

Esinizin kızın her durumuna baktığını nerden nasil gördünüz? Kiz foto atinca telefonu alip bakti mi diye kontrol mu ettiniz 24 saat icinde?

Ben hic merak edipte bakmam yahu bu whatsap durumuna :) orasida eksik kalsin..

Bence zamaninda da kiskanma durumu olmuş sizde yani ama bastirmişsiniz içinizde bu da artik son damla olmuş. Boşu bosuna esinizle aranizi bozmayin. Silin telefon nunarasini goruşmezsiniz bir daha olur biter..

Durumuna baktığını nereden anladınız? Neden bekar bir kız ,akraba değilse sizin eşinizde kayıtlı?

Ben hic merak edipte bakmam yahu bu whatsap durumuna :) orasida eksik kalsin..

Bence zamaninda da kiskanma durumu olmuş sizde yani ama bastirmişsiniz içinizde bu da artik son damla olmuş. Boşu bosuna esinizle aranizi bozmayin. Silin telefon nunarasini goruşmezsiniz bir daha olur biter..
Hiç kiskanmadim hicbiseyini sormam etmem .Asıl o Didik didik herşeyimi sorar ondan hoşlanmıyorum zaten.sadece ben kendi arkadaşımı takip etmezken eşime noluyor da takip ediyor diye kızdım .Arkadaşımda şu bakmış bu bakmış diye tek tek bakar ondan dolayı

Sizin konudan sonra aklima geldi whats up duruma bakayim dedim yanlislikla sevmedigim birinin durumuda sıradan açildi :) yani oluyor boyle seyler

Bekarda var kayıtlı işyerinden arklari .Ama bahsettiğim kişi evli
Evli yada bekar ,erkek yada kadın birinci dereceden akrabalar hariç karşı cinsle arkadaşlığı ne ben nede eşim asla kabul etmeyiz.Olması gerekende bu bence.Sizede tavsiye ederim.

Görmek istemediklerinizi seçebiliyorsunuz. O zaman normal akışta yer almıyorlar.
Yani eşiniz istemezse bakmayabilir
Demek ki bakmak istiyor

Ben hoşlanmadım bundan

Eşimin bakmasını istemezdim. Hele ki kadın kimler bakmış diye kontrol ediyor dedikten sonra
Nasıl yapılıyor benimde görmek istemediklerim var

Birkaç kere daha denk geldim demekki hepsine bakıyor
Anlaşamıyoruz :D neyse..
Sadece kizin durumuna bakmayip herkese baktiysa huy edinmistir durumlara bakmayi. Ben bakmıyorum kimsenin durumuna. Özellikle baktigim birkac kisi vardir onlar da yakin olduğu için.

Ay ben ne cahilim ya watsapta durum paylaşınca kimim baktığı görülüyor mu ? Hiç durum paylaşmadım için bilmiyroum . Bunu öğrendiğim iyi oldu :KK45:

Kızlar ben mi abartiyorum fikir verin önemli birşey değil galiba ama canım sıkıldı.
Benim bir arkadaşım var. İlkokul da aynı siniftaydik ama o zaman hiç selam sabahimiz yoktu. Daha sonra dershaneye gittik ben eşim ve arkadasim(bekarken) aynı yerde çalıştık oyle samimi olduk ama çok çokta sevmem.esimde cok tanımaz ikiside memleket olarak aynı köylü ama tanımazlar . Daha sonraları daha çok sevmemeye başladım. ben hamileyken kendi daha hamile bile değil ; işte senin kızın olur benim oğlum olacak gibi cahilce tavırları yüzünden hiç hoşlanmamaya başladım.
Nişanlıyken eşim parfümü güzel falan demişti bana ama umursamam takmam öyle şeyleri ama unutmam da. Arkadaşım sürekli telden kendi resimlerini durum paylasmaya basladi. Kim bakmış diye de sürekli takip eder ben bakmıyorum merakta etmedim. Eşimin teli elimdeyken gördüm hep bakmış. Kızdım ben bakmıyorum sana noluyor diye (çok kıskanç değilim kendi arklarina bakar falan birşey demem ama kendi arklarida sürekli kasinı gözünü paylaşmaz) ama ben bakmazken buna noluyor. Önce kendiliğinden ilerliyor bakıyorum dedi. Sonra da paylasirsa bakarım dedi daha çok sinirlendim .Bu erkekler her paylasana bakmalı mı yani ??. Ben haksız mıyım abartmista olabilirim ama hala çok kızgınım.
senin kızın olur benim oğlum olacak dediğinde sende ben şanslıyım desene deseydin...

Ah o whatsapp durumu :)) Yanlışlıkla bakmayı benim kadar çok yapan kimse yoktur.
Sevmediğim biri var telimde sürekli durum paylaşıyor. Her seferinde bakıyorum yanlışlıkla. Hatta bu sefer dikkat edeceğim deyipte bakıyorum
Sona al :) benn keşfettim artok bakmıyorum.

Back
X