• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yakınımın kocasını aldattığını istemeden de olsa tanık oldum

elvan789

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
53
1
36
İstanbul
merhabalar herkeze.arkadaşlar ben bir yakınımın kocasını aldattığını istemeden de olsa tanık oldum.aslında işin içinde birlikte olma yok ama sanırım internetten yazışıyorlar ve görüşmüşler.sizce o yakınımı karşıma alıp konuşmalımıyım.yoksa işi oluruna bırakıp karışmamam lazım.aynı olay benimde başımdan geçti eşim tarafından doğum sonrası aldatıldım.yeni yeni kendime geliorum.eşim çok pişman onu affettim.o yüzden çok üzgünüm.

bence karışma
sonra bırşey olur onlar ıyı olur kötü olan sen olursun
aldatılan bayanla samımıyetın nasıl?
ama bence sakın gıdıpte kocan senı aldatıyor galıba gıbısınden bırşeyler söyleme derım ben

eğer elinizde bu durumu ispat etmeye yönelik bir malzeme varsa bence yakınınızı bilgilendirin.. kim olsa bu durumun kendisine söylenmesini ister...

ama ispatınız yoksa yakınınız size inanmayabilir bu durumda aranız açılır... o yüzden önce somut bir kanıt bulun bence...

bence hiç karışma elbette çıkar kokusu bırak arkadaşın kendisi öğrensin. dost acı söyler demişler ama bi yere kadar söyler canım...

merhabalar herkeze.arkadaşlar ben bir yakınımın kocasını aldattığını istemeden de olsa tanık oldum.aslında işin içinde birlikte olma yok ama sanırım internetten yazışıyorlar ve görüşmüşler.sizce o yakınımı karşıma alıp konuşmalımıyım.yoksa işi oluruna bırakıp karışmamam lazım.aynı olay benimde başımdan geçti eşim tarafından doğum sonrası aldatıldım.yeni yeni kendime geliorum.eşim çok pişman onu affettim.o yüzden çok üzgünüm.

kendi absindan gecmis acisini cekmissin ve halen cekiyorsun nasl anladin psimanligini ne zaman senin basindan gectiki esinin olayin farkina vardigini ve psimanligini hissettin. Belki o kadin boyle yapamayacak dahada gucsuz bencede hic soyleme kadina hayatinda ne degisecek bak snede esinin yanindasin senin hayatinda ne degisti

bence karışma
ama bence sakın gıdıpte kocan senı aldatıyor galıba gıbısınden bırşeyler söyleme derım ben
yakınım bayan aldatılmıyor aldatıyor.ve bu bayan eşimin aldatma olayında bana çok destek veren birisi.

bence karışma
yakınım bayan aldatılmıyor aldatıyor.ve bu bayan eşimin aldatma olayında bana çok destek veren birisi.

bence karışma

yakınım bayan aldatılmıyor kocasını aldatıyor.ve ben bayanı uyarmak istiyorumçünkü bu kişi eşimin aldatma olayında bana büyük destek vermişti.

kendi absindan gecmis acisini cekmissin ve halen cekiyorsun nasl anladin psimanligini ne zaman senin basindan gectiki esinin olayin farkina vardigini ve psimanligini hissettin. Belki o kadin boyle yapamayacak dahada gucsuz bencede hic soyleme kadina hayatinda ne degisecek bak snede esinin yanindasin senin hayatinda ne degisti
yakınım bayan aldatılmıyor aldatıyor.bende bu konuda kendisiyle konuşucam kocası ile değil.

Ben olsam elimde delil ispat varsa gider soylerdim, cunku sonradan kadin ogrenirse ve seninde bildigini bilirse sana da kizar neden soylemedin diye.

Kim olsa bilmek ister, ama sadece ispatin varsa soyle diger turlu karisma :)

Konuşsanız birşey değiştirebilecek misiniz?

Sizin söyledikelerinizi dikkate alacak mı?

Aldatılan yakınım deği.l aldatan yakınım bayan .anlatamadım galiba derdimi:(((bende bu konuda yakınımı uyaralımıyım .yani onun aldatma olayını bildiğimi söylemeliyim.en azaından yanlış yolda olduğunu söylemeliyim:((

O kadar alışmışız ki erkeğin aldattığı konuları okumaya :1: Dikkatli okuyun bayanlar aldatan kadın bu sefer. :20:

Konuşsanız birşey değiştirebilecek misiniz?

Sizin söyledikelerinizi dikkate alacak mı?

eşim beni aldattığında hep yanımda olan bir insandı.ben hastaneye kadar düştüm o yine yanımdaydı.ve buna rağmen şimdi kendisi aynı şeyi yapıyor.çok üzülüyorum kendisine eşini çok seven bir bayandı neden böyle yapıyor anlamıyorum.

eşim beni aldattığında hep yanımda olan bir insandı.ben hastaneye kadar düştüm o yine yanımdaydı.ve buna rağmen şimdi kendisi aynı şeyi yapıyor.çok üzülüyorum kendisine eşini çok seven bir bayandı neden böyle yapıyor anlamıyorum.

İyi bir arkadaş olabilir ama iyi bir eş değil demek ki?

Üzülme arkadaşım, kendi düşen ağlamaz. Sen üzerine düşeni yap konuş ama birşey değişmez bence.

Bana kalırsa uyarmamak,karışmamak bencillik olur ben olsam uyarırdım yazan arkadaşta aldatılmış bunu haketmişmiydi acaba,aldatılan beyefendi bunu hakediyormu acaba yolun başındayken tanıdığınızı uyarmalı bu yanlış yoldan dönmesini sağlamalısınız benim vicdanım rahat etmezdi birinin aldatıldığını bile bile göz yumamazdım sessiz kalamazdım.

O kadar alışmışız ki erkeğin aldattığı konuları okumaya :1: Dikkatli okuyun bayanlar aldatan kadın bu sefer. :20:

Hee hakikaten ya ben okuyunca direk erkek aldatiyor sanmistim :1: o zaman ben olsam soylerdim yanlis yoldasin diye en azindan ustume duseni yapmak isterdim yani

çok yakının değilse söyleme bence onlar barıştıklarında kadın sana tavır alabilir sen kötü olursun

Back
X