bir yalan meselesi

merhaba hanımlar.
bir süredir biriyle görüşüyorum. henüz sadece sosyal medya üzerinden. aynı şehirde yaşıyoruz. tanıştığımız ilk zamanlar x üniversitesinden mezun olduğunu söyledi. konuşmamız da gayet seviyeli, kendimce olması gerektiği gibi ilerliyor. bugün google üzerinden isim soyisim yazdığımda aslında başka bir üniversiteden mezun olduğunu öğrendim. bölüm aynı, meslek aynı sadece üniversite farklı. yani böyle mezun olduğu ve kendi söylediği üniversite arasında da fark yok normal küçük şehirlerde olan okullar her ikisi de. neden böyle bir yalan söyledi bilmiyorum, gerçekten içim soğudu. önceki ilişkim biraz sancılı bittiğinden yeni birine şans vermek epey zordu benim için. şimdi ne yapmalıyım bunu sormalı mıyım? böyle yalanını yüzüne çarpar gibi de olsun istemem. bana akıl verin lütfen
Bence de bi açık açık sor bakalım

Hava atmak için gibi gelmedi çünkü ikisi de bir normal diyorsun

Acaba son sınıfta yatay geçiş mi yapti

Aslında oradan mezunum ama 3 yıl surada okudum gibisinden

vallahi son ilişkimden sonra babama bile güvenmeyeceğimi öğrendim. kırıklarımı ellerimle topladığımdan beri ayağımı sendeletecek rüzgâra bile tövbeliyim.

Ss alıp not defterime kaydettim öyle şekilli sukullu güzel cümleler.

Konu sahibi reis direk sorsana.
Sebi search ettim yalan dolan çıktın,sen hayırdır?
De bi bakalım ne diyecek açıklamasına göre kalır ya da yol verirsin

yalanın irilisini ufaklısına farketmemeksşzin karşıyım, birisi bana adım emir demişti veli olduğunu öğrendim hemen şuting gereksiz bir yalan.

ufacık birşeye yalan söyleyen herşeyde söyler herşeyde ve bu hiç çekilmez yol ver beybisi

Yatay gecis yapmis olabilir, yuksek lisans programıni kast etmis olabilir, oradan 2 yillik okuyup dikey gecis yapmis olabilir

Tum bu ihtimalleri de degerlendirdiyseniz caktirmadan nette cikan uniyi sorun, ya sen x den mezun olmustun di mi diye

Yok ya y den mezun oldum diye degistirirse ama gecen x uni mezunu oldugubu gordum nette diyip sorarsanız

Yatay geçiş yapıp iki farklı üniversitede de okumuştur diye düşünüyorum. Böyle bir konuda yalan söylemez insan

Birini search etmek de ne bileyim...

search etmicen de ne edicen adli sicil kaydı mı isticen bacım? valla biriyle sevgili olarak konuşmaya başladıysan search yapmamak aptallık, hatta gözune kestirdiysen bile. ne bilicen belki sapıkmış, belki deliymiş, belki bin yaşındaymış?

merhaba hanımlar.
bir süredir biriyle görüşüyorum. henüz sadece sosyal medya üzerinden. aynı şehirde yaşıyoruz. tanıştığımız ilk zamanlar x üniversitesinden mezun olduğunu söyledi. konuşmamız da gayet seviyeli, kendimce olması gerektiği gibi ilerliyor. bugün google üzerinden isim soyisim yazdığımda aslında başka bir üniversiteden mezun olduğunu öğrendim. bölüm aynı, meslek aynı sadece üniversite farklı. yani böyle mezun olduğu ve kendi söylediği üniversite arasında da fark yok normal küçük şehirlerde olan okullar her ikisi de. neden böyle bir yalan söyledi bilmiyorum, gerçekten içim soğudu. önceki ilişkim biraz sancılı bittiğinden yeni birine şans vermek epey zordu benim için. şimdi ne yapmalıyım bunu sormalı mıyım? böyle yalanını yüzüne çarpar gibi de olsun istemem. bana akıl verin lütfen
Belki gerçektir. Şöyle ki benim okuduğum üniv. Başka bi univden ayrılmıştı ve ben okurken ayrıldı ve benim okuduğum bölüm ayrılan kısma devredildi. Dört yıl boyunca x üniv. Gittim ama diplomamda y üniv. Yaziyo. Belki onunda öyle bir durumdur ama yalan olma ihtimali de var elbette

kim bilir daha ne yalanlar söylemiştir.

yuz yuze tanışmıyorsunuz degil mi? yalnizca sosyal medya uzerinden konusuyorsunuz, dogru mu anladim?

merhaba hanımlar.
Canım çok buyuk oroblemse bu senın için yuzune vur .Sen yalan soledın ayrılmak ıstıyorum de

Back
X