Bir Yanda Dostum Bir Yanda Kuzenim

Kirlangiic_cigligii

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
92
-1
6
31
Merhabalar bu aksam evliliğim dışında bir sorunum var. Ama bu gerçek bir sorun. Diğerlerini ben buraya sinirli anımda yazmıştım eşimin covid 19 konusu hariç diğerleri benim hüsnü kuruntum. Neyse,
Kuzenim ve benim biricik kankam nişanlı. Kız gerçekten ama gerçekten çok iyi saf kalpli vur ağzına al ekmeği bir kız.
Kuzenim de çok iyi bir çocuktur. Yani öyle bilirdik. Insta dan arkadaşımı gördü ekledi filan ben karışmadım onu diyim. Sonuç olarak nişanlılar Temmuz ayında düğünleri olacaktı ve ertelendi.
Benim yengem olacak kadın bu erteleme işinde bir hayır olduğunu arkadaşımın mıy mıy olduğunu ve fırsattan istifade ayrılsalar ne güzel olacağını söylüyor. Bunu pek takmamıştım ama kuzenim?
Kuzenimin arkadaşım hakkında dediklerini duysanız.
Ben de zaten ısınamadım, ondan karı mı olur,çok ezik, sıkıcı. Maaş kartını eşek gibi bana verecek... Ve neler neler söylüyor.
En kötüsü de insanı aldatmaya zorlar demesi.

Ve arkadaşım daha gözü açılmamış bir kız. İstemeyi bilmez bilemediği için de gerçek yüzünü göremedi demek ki.
Ne yapayım sizce... Eğer arkadaşıma söylesem bne kötü olurum diyr korkuyorum yani ayrılmaz ama ikisine de ben kötü olursam? Kız ayrılmasa çocuk ayrılacak her hareketinden belli salonu iptal etmis ertelemek yerine.

Vallahi zor durum,iki ucu da iyi yere çıkmıyor.ama gönlüm de arkadaşımdan yana olurdu. Bu haksızlığı yapamazdım ona.arada siz olduğunuz için her daim aracı,orta yolcu gibi sizden bir uzlaştırma beklentileri olacaktır.o yüzden bazı şeyleri gözüne sokun. Ama tabii çok saf ve iyilerin de gerçekleri ve salt kötü niyeti okuyamama gibi sorunları oluyor.Umarım gözü açılır

Vicdan olarak rahat değilsiniz. Ancak sizin burda yapmanız gereken hiçbir şey yok. Söylersiniz ayrılırlar suç size kalır, geri barışırlar siz fesat olursunuz arabozucu olursunuz. Ayrılmazlar ama herkese duyururlar bana böyle böyle dedi diye. Sonuçta kendileri tanışmış. Siz hiçbir şeye karışmayın. Kız o kadar da saf değildir, adamın yaptıklarını illaki görüyorlar. Yaşanması gerekenler yaşanacak zaten neden kabak sizin başınıza patlasın?

Kuzene bak ya. Bunlar simdi mi aklina gelmis? Isler bu raddeye gelene kadar beyni nerdeymis?
Tam dövmelik.
Lütfen arkadasinin iyiligini düsün sadece...

Kuzenin tam bir melek bayıldım.👼
Arkadaşına bunu anlatsan sen kötü olursun anlatmazsan yine sen kötü olursun.
Şimdi kızı uyarsan muhtemelen sana inanmayıp onu kıskandığını düşünecek.
Evlenip sorun yaşadıklarında senin bunu bildiğin ortaya çıkarsa, arkadaşın madem biliyordun neden uyarmadın diyecek.

Kızın ayrılacağından eminsen konuş. Ya da kuzeninle mesajlaş hakkında kötü konuştuğunu görmesini sağla. Normalde karışma derdim ama burada insanlık söz konusu. Bu arada kız ayrılırsa o çevreyle tamamen bağını kesecektir buna sen de dahilsin arkadaşım falan demez. Ben olsam öyle yapardım. Kuzenin ve yengen de sana tavır alacaktır haberin olsun.Bu isi yapacaksan tamamen insanlığından yapacaksin.

Kızın ayrılacağından eminsen konuş. Ya da kuzeninle mesajlaş hakkında kötü konuştuğunu görmesini sağla. Normalde karışma derdim ama burada insanlık söz konusu. Bu arada kız ayrılırsa o çevreyle tamamen bağını kesecektir buna sen de dahilsin arkadaşım falan demez. Ben olsam öyle yapardım. Kuzenin ve yengen de sana tavır alacaktır haberin olsun.Bu isi yapacaksan tamamen insanlığından yapacaksin.
Ya kuzen yengem umrumda değil arkadaşım benim kardeşimden öte

Merhabalar bu aksam evliliğim dışında bir sorunum var. Ama bu gerçek bir sorun. Diğerlerini ben buraya sinirli anımda yazmıştım eşimin covid 19 konusu hariç diğerleri benim hüsnü kuruntum. Neyse,
Kuzenim ve benim biricik kankam nişanlı. Kız gerçekten ama gerçekten çok iyi saf kalpli vur ağzına al ekmeği bir kız.
Kuzenim de çok iyi bir çocuktur. Yani öyle bilirdik. Insta dan arkadaşımı gördü ekledi filan ben karışmadım onu diyim. Sonuç olarak nişanlılar Temmuz ayında düğünleri olacaktı ve ertelendi.
Benim yengem olacak kadın bu erteleme işinde bir hayır olduğunu arkadaşımın mıy mıy olduğunu ve fırsattan istifade ayrılsalar ne güzel olacağını söylüyor. Bunu pek takmamıştım ama kuzenim?
Ben de zaten ısınamadım, ondan karı mı olur,çok ezik, sıkıcı. Maaş kartını eşek gibi bana verecek... Ve neler neler söylüyor.

Ve arkadaşım daha gözü açılmamış bir kız. İstemeyi bilmez bilemediği için de gerçek yüzünü göremedi demek ki.
Ne yapayım sizce... Eğer arkadaşıma söylesem bne kötü olurum diyr korkuyorum yani ayrılmaz ama ikisine de ben kötü olursam? Kız ayrılmasa çocuk ayrılacak her hareketinden belli salonu iptal etmis ertelemek yerine.

Selam ben olsam ilk once kuzenimle acik acik konusurdum ve olmuyorsa kizla dogru duzgun saygi cercevesinde konusmasini soylerdim ve yakin arkadasimin yaninda olurdum

Kız akli başındaysa kör kütük aşık değilse kızla konuş. Ama yok aşkından kör olmuşsa ne desen boş. Kuzeninle konuşsan eğer sevmiyorsan ayrıl de ilerde çocuğunuz olur ayrılma kararı alırsanız daha çok zor olur desen.

Back
X