Bir Yandan Hakli Oldugumu Dusunuyorum Biryandan da Vicdan Azabi Duyuyorum

Kizlar kusura bakmayin heoinize tek tek yazamadim ne bileyim diyorum belki bi anlis dusuncesizlik etti bwn cok soyledindim yada kendisiyle hata ettigini soyleyip oturmam gerekirken cirkeflik etmisim gibime geldi

Valla ben onun yerinde olsam ya susmaz kizardim karsi tarafa yada aglardim bu kiz sadece bi kere oflamaktan baska bisey yapmadi bide dedigim gibi yasida kucuk olunca ben daha buyuk ayip etmisim gibime geldi

Kizlar kusura bakmayin heoinize tek tek yazamadim ne bileyim diyorum belki bi anlis dusuncesizlik etti bwn cok soyledindim yada kendisiyle hata ettigini soyleyip oturmam gerekirken cirkeflik etmisim gibime geldi

Valla ben onun yerinde olsam ya susmaz kizardim karsi tarafa yada aglardim bu kiz sadece bi kere oflamaktan baska bisey yapmadi bide dedigim gibi yasida kucuk olunca ben daha buyuk ayip etmisim gibime geldi

Ne diyebilir ki ? Özel araba diil ki ya şöyle kibarlıktan anlamayan insanlara nazik davranmayın nezaketen anlamazlar...

Kizin arkadasi binemediyse kiiz arkadasinin yanina indirseydiniz. Yer tutmak neymis ya. Bir kisi bile mi naalaka al su cantayi demedi.

Kizlar bugun minibüs bekliyordum gelince herkes gibi bende bindim zaten pek yer yoktu kizin birini yani bostu oturucam cantasi yaninda belki kaldirir diye bekliyorum yok banamisin demiyor neyse cantanizi kaldirirmisiniz oturayim dedim burasi dolu arkadasim gelecek dedi bende hemen binecekler arkasinda zannettim bisey demedim

Arabanin ici baya dolustu ayakta baya kisi var kizin yani bombos meger arkadasida o durakta binmeyecekmis yol yarim saatlik inanin tum gun ayaktayim birde ayaklarim resmen patlayacak gibi agridan birde kaniyor ama inanin sadece ben olsam dert etmemde herkes ayakta bu kiz yolu yani bos gidiyor kac durak gectik insanlar biniyo oturmaya calisanlar oluyo kiz dolu diyo(tamam dolu olabilir ama arkadsi gelinceye kadarda biri oraya oturabilirdi)

Hatta ilkin bi erkek buyrun oraya oturun dedi bende sinirden baskalarinin babalarinin arabasi ya oturamiyoruz dedim gelenler oturmak isteyince bende sinirden dolu orasi kraliyet ailesine ayrilmis falan dedim yani bi kac kere yer sorunu oldukca tekrarladim bu tarz cumleleri

10 dk ya kadar bu kizin yanina kimse oturamadi zaten arkadasinin oldugu duragada gelince arabanin ici sıkıß tepis doldu kizin arkadasinida sofor gormedi almadan gitti anlayacaginiz o kadar kisi bosuna beklemis oldu

Yani normalde hic toplum icinde baskadina laf sokan bi insan degilim ama sahiden cok gerilmistim o kizin yaptigi cok rahatsiz etti beni bir yandanda yasi kucuk oldugu icin 16 17 yaslarinda duruyordu belki akıl edememistir diye dusunuyorum keske tutsaydim kizin kalbini onca insanin icinde kirmaya hakkim yoktu diyorum

Anlayacaginiz is isten gecti ama vicdan azabim gecmedim hatta bu yaptigim sey yuzunden sanki Allah belami verecekmis gibi hissediyorum
az bile yapmışın canım saygıyı bilmiyosa saygıda göremez

Ayıp etmiş ama siz niye vicdan azabı çekiyorsunuz ki hatanız yok. Yaşı da bahane etmeyin kendinizi kötü hissetmek için, hepimiz 16-17 yaşında olduk ama kaçımız böyle şımarıkca davrandık ? Bu ona ders olsun.

Back
X