bir yanım ALLAHın lütfu bir yanım cezası :D

Nasıl kabul ettin ki yeni biriyle tanışmayı? Çok tuhaf davranmışsın.
Madem olumsuz düşünüyorsun ya ayrılırsın ya da oturup konuşup problem neyse çözersin. Böyle yapınca karşındakini enayi yerine koymuş oluyorsun.
Ya bi de düşünsene aynı şeyin sana yapıldığını:işsiz:

Şimdi sen diyelimki bu lutuf olanı tercih ettin. Ceza olanı bıraktın. Bir şekilde lutuf cezayı öğrenirse ikisini aynı anda idare ettiğin ortaya çıkarsa ne olacak.Senin lutuf sana hayatı zindan eder.

Bir ilişkim varken başka biri kafamı karıştırabilecek duruma gelmişse ben o ilişki bitmiştir der ayrılırım.

Lütuf ve ceza dediğin kişiler ya tam tersiyse ?
Ayrıca sevgilin varken başkasıyla sevgili olma için tanışman nekadar etik ?
Ceza dediğin kişi aynını sana yapsaydı ?
Çok yanlıştasın

bir nevi diyorsun kii
aşk ewliliği mi
mantık ewliliği mi
..... bnm cevabım AŞK

Bence ayrıl zaten yazık çocukla beraberken başkasını düşünebiliyorsun bunun adı aşk değil sadakat hiç değil ..ondan ayrıl da sonra kimi seçiyorsan seç

Sadece kendini erkek arkadaşının yerine koymanı tavsiye ederim, eminim cevabı kendin bulacaksın

Sevgilimle aram kötüyken biriyle tanistirmislardi çocuk surekli pesimdeydi ayni unibwrsitede oldugumuz icin.
Ben ona asla umut vermedim aklim kaymadi. Olmayacağını söyledim annemlere de. O zaman annemlerin sevgilimden haberleri yoktu. Simdi sevgilimle nisanliyiz. Hatta buraya da yazmistim naoicam ben diye..
icinizde şüphe var olusmus yani. Cok iyi ileride evlilik olur cinsinden kalbe düşmüş bir seylwr. Ilk iliskiniz hu anda bitmistir bence.
Eger direk reddetme mantığı ile yaklassaydiniz bir sey demezdim. Ailenin haberi olduğu icin.. ancak sen olabilir mi diye bakmissin bitmis bile..

Ikisini de bırak, kimseyi enayi yerine koymaya hakkin yok! Sevgiline, bir buyugum beni su kisiyle evlenme niyeti ile tanistirdi diyebilir misin ya da o beyfendi! olan kisiye, benim zaten hali hazirda gorustugum x isimli erkek arkadasim var diyebilir misin? Cevabin hayir ise ikisini de birakmalisin cunku yaptigin bastan sona YANLIŞŞŞ :skandal:

Back
X