• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yanım barışmak istiyor bir yanım asla diyor..

kızlarrr mesaj attı sbh 5te :) bnmde çok canım sıkkındı eski güzel mesajlarını defterime geçiriyodm. onları okuyup yazarkende bi yanda ağlıyodum. bi baktım mesaj geldi. bnde ona cevp verdm güzel bi şeklde. onu arayıp sormamam içine dert olmuş sanırım. öğlende mesaj attı iftara gidelim bu mesajda söylediklerini konuşurz fln ddi. bn ise kendimi ağırdan satmk için. sen bna mesajla yazmasaydn yüzüme söyleseydn bnde aynısını yapardım dedm onun gbi uzun bi mesj yazdm 4 saat oldu hala cevap gelmedi. aslında biraz ısrar etse. yemeğe gitmye gerk yk gel buraya konuşlm yarım saat dicem ama ondan ses seda yokkk :(

hmm daha bitememiş bi ilişki bu bence, başka bir arkadaş daha yazmış bence barışırsınız diye... bence de kuvvetle muhtemel, sen bırak o ısrar etsin, şimdi etmese sonra edecektir...

hmm daha bitememiş bi ilişki bu bence, başka bir arkadaş daha yazmış bence barışırsınız diye... bence de kuvvetle muhtemel, sen bırak o ısrar etsin, şimdi etmese sonra edecektir...

inşallah dediğinz gbi olur da ısrar eder barışırz :)

yine mesaj attı :)
bnde o yazısını sildiktn snra hakkında yazan yere onun bi zamnlr bna yazdğı güzel bi sözü yazdım. onu okumuş bna msj attı bgn sil onu diye bnde tm dedm sildim. 1 saat önce yine msj attı sildin mi diye bnde evet yazdm. kesin bişyler var bunda :75:
inşallah bi an önce yalvarmya başlarda barışırz :69::69:

Back
X