Bir yanım git diyor,bir yanım kal...........

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/387696-affettim-yine-aldatildim.html
merhaba arkadaşlar yukarıdaki konuyu okuyanlar ve bana daha önce cevap yazanlar bilir,aylar öncesinde aldatıldğımı öğrendiğimi.Ve bunu öğreneli 2 ay olacak hala konuşmadım.:sinifsinif:
Niçin konuşamıyorum,onu niye terk edemiyorum anlamış değilim.eyvahedigeldismile
Bayramdan sonra konuşucam dedim ama bir bayram daha gelmek üzere ben hala susuyorum.Hiçbirşeyden haberim yokmuş gibi davranıyorum.Tamam o günden bu güne bir daha girmemiş o siteye ama ..............
Kafam çok karışık. Ne olur birşeyler söyleyin.bilmiyorumkismile
Ben ne yapıyorum,niçin konuşamıyorum,bu kadar gurursuzmuyum anlayamıyorum.CADIARZU
Onu hala seviyormuyum,yoksa nefret mi ediyorum duygularımı çözemiyorum.:bbo:
Hiç birşey olmamış gibi eskisi gibi davranıyorum her ne kadar ikiyüzlü davransam da.
O günden bugune tam 5 kilo vermişim şimdi 47kilo olmuşum hergün ağlıyorum,acı çekiyorum hak etmedim birşekilde.nNiçin bu kadar çok kendime açı çektiriyourm.

Bu duyguyu çözebilen var mı? :1no2:Bana akıl verin.Psikoljim bozuldu gerçekten.
Yüreğim yorgun , bedenim yorgun , beynim yorgun lütfen bu durumdan beni kurtarın.:uhm:Size sonsuz güveniyorum.

Hepinize saygı duyuyorum,şimdiden teşekkürler diliyorum yorumlarınız için.a.s.

Son düzenleme:
Zaten ilk ihanette affettiğiniz için beyniniz bunu kanıksamış olabilir mi?
İhanet çok ağır bir travmadır insan tepkilerinden korkar!
Hiç aldatıldığımı hissetmedim ama ola ki o durumda kalsam ne aşk kalır ne de nefret!
Tiksinirim ben o anda..
İşte bu yüzden hep büyük konuşuyorum ben affetmem,bitiririm diyorum..
Çünkü işte ilkini affedince gerisi geliyor ve daha önce de affettiğiniz için şu anda beyin bunu hata olarak algılamıyor bence!

inşallah böyle bir durumla karşılaşmazsın.

böyle hiç düşünmemiştim.Haklı olabilirsiniz.Beyinde bittiyor herşey.
Bazen bir nefret duygusu geliyor içime o anda söylediği bir tatlı söz herşeyi bitiriyor.Bu kadar mı safım bilmiyorum.

Amin!!! Allahım hiç kimseye yaşatmasın inşallah!
Nefret ettiğinizi sanmıyorum..
Nefret etseniz canınız yanar ve onun canını yakmak istersiniz,öyle 2 tatlı söze kanıyorsanız bence adam da bunu biliyor iyi değerlendiriyor maalesef..
Siz de boşluktan mı,yalnızlıktan mı yoksa bambaşka sıkıntılarınızı onun o agucuk gugucuk kelimeleri ile unutuyorsunuz bilemicem..

Son düzenleme:

hayır yaptığını unutmuyorum sadece onun yanında iken
ama ne zamanki ynalız kalayım o zman herşeyi yıkıp gidesim geliyo yin etıkanıyorum yapamıyorum.
Onca yıl diyorum alışkanlık mı diyorum.Komşuyuz o yüzden mi diyorum.Ailesiyle birlikte aynı şirketteyiz o yüzden mi diyorum ama bir türlü kesin yanıt bulamıyorum

canım durumunu çok iyi tahmin ediyorum...çünkü benzer olay var başımda...bıraksan terketsen bambaşka sorularla karşılaşacağını düşünüyorsun...mesela: "acaba düzelmişmiydi" diye düşünüp...sonra da "eğer düzelmişse belki de bir daha yapmayacak, onu sevdiğime göre neden bir şans daha vermeyim" gibi sorular kafayı kemiriyor...kalbinin sesini dinlesen gitmemen gerektiğini söylüyor...mantığını dinlesen o da mutlaka aynı şeyin tekrar başa geleceğini söylüyor...insan iki arada bir derede kalıyor...ama gerçek olan şey şüphe..lanet olasıca o şüphe duygusu...sürekli diken üstünde bir hayat...normal selamlaştığı kızlardan bile şüphelenmeye başlamalar...acaba o kızla ilerde birşeyler olurmu aralarında gibisinden saplantılı düşünceler...malesef bu ihanet insanı resmen bozuyor...normal düşünme sistemini çökertiyor...umarım en iyisi olur canım ya

cnm bence sen bu durumu unutmak istiyosun,..
yoksa ertelemezdin konusamyi

hala seviyosun ve onu affetmek istiyosun ama aslinda
affedilemeyecek bisey oldugunu anladigindada
kendine , ona kiziyosun..

bir an once konusman lazim neden cekiniyosunki
cekinmesi utanmasi gerek kisi o..

of ya geçen ki konu başlığına baktım. sende tekrar tekrar bak. oku bu yazılanları ezberlee. Bir erkek aldatıyorsa bil ki devamı gelicek. Korkunun ecele faydası yok... bırakmak zorundasın.. adam adam değilmiş ki. sen neden korkuyorsun.. ... o da sende kendini kandırıyorsun. o seni boş bulduu her anda aldatacak. vazgeçemiycek bu takıntısından. aldatma egosundan vazgeçemiycek .her gördüğü güzel kıza sulanacak. sende ona inanmaya devam edeceksin.

Üzgünüm ben bazen böyle sivri şeyler yazıyorum.. ama kadınalr erkeklerin değişecekleri inanıyorlar ama inanın o kadar kadın paylaşıyor...erkekler aldatma egolarından vazgeçemiyorlar.. bu sivriliğim kızğınlığım tamamen erkeklere...

Edit : neden korkuyosun ki? seni kandırmasından mı.. yoksa söyleceği şeylerin seni korkutmasından mı.. duymak istemediğin şeyleri duymaktan korkuyor olabilirmisin...

Son düzenleme:

selam canım düşüncelerime tercuman oldun gerçekten.Şüphe adamı yer bitirir diye boşuna dememişler.Alıp götüryor beni,daha alacaklarından başka.........
İnşall canım senin içinde en iyisi olur.

evet utanması gerekn kişi o ama bir türlü konuşamıyorum. Bu gün ekadar ona hiç ayrılalım demedim.Ya kendine bişe yaparsa yada bana bişey yaprasa.Çünkü çok sinirli biri.Yada bundan sonraki daha kötü çıkarsa vs.vs.vs diye düşünüyorum.Cevabını bulamadığım birçok sorularla boğuşuyorum.
Galiba hala seviyorum ama sevmek herşeye yetmiyormuş demek

Bunu için açtım zaten bu konuyu.Kendime söyleyemediklerimi sizden duymak için.Dost acı söyler misali.
Ona öfkem artın diye ilk günkü gibi canımı acıtsın diye.Ama sonra geçiyor mu,ben mi geçti sanıyorum bilemiyorum ya .

zaman herşeyin ilacı derler ama bazen o ilaç başa bela oluyor...öfkeler geçiyor...bir şeylerin üstü kapanıyor... ama üstü böle derin bir şekilde kapanmıyor...en ufak bir şeyde daha da derin yara açacak şekilde kandırmaca bir kapanma... ben açık açık söylemiştim...ne kadar üzüldüğümü nasıl kötü hissettiğimi...sonra memnun oldu...artık öyle olmayacağını söylemişti...sonra ilk fırsatta eskiye döndü...3 aydır görüşmüyoruz...askıntı olmuyor kimseye...çok üzüldüğünü anladım...ama hala geri dönemedim..çünkü o ayruyken hatasını anlıyor...bir araya gelince eski tas eski hamam oluyor...yine aynı şeyi yapacağından korkuyorum diye dönemiyorum...bu aldatmalarda iki türlü erkek tipi var gibi..bir kısmı gerçekten üstüne titriyor ve bir daha yapmıyor kaybetme korkusunu yaşayınca..diğer türü ise malesef değişmiyor...seninkinin hangi türe girdiğini zaman gösterecek...demek istediğim onla bu konuyu konuşmak bazen işe yaramıyor...benimkinde öle oldu...darbe almayacak şekilde enine boyuna düşün canım..ama kafanın durulduğu bir zamanda..şu an karışık...

canım benim anladığım kadarıyla sende çok acı çekiyorsun.inşallah düzelir diycem ama demeye bile korkuyorum.Dediğin gibi düzeldi sanıyorsun ama kendimizi kandiriyoruz.Daha önce aynı hatay düşmüştü konuşmuştum yapmayacağım demişti ama aradan bir yıl sonra tekar yaptı.Şimdi konuşursam tamamen terk etme niyetindeyim o yüzden yanlış yapmamk istiyorum.Konuşursam beni tekrar kandırırda affedersen işte o zaman daha kötü olacak.Beni her hatamda affdiyor diye daha rahat olcak.Benimkide aynı,o an tamam diyor(mesala ufak meselelerde) sonra aynı konu olunca yine aynı adam oluyor.O ilk barışmada değişiyor.ah canım ah bir çıkabilsek şu durumdan.Aslında hiç bulaşmamak daha iyi ama gönül işte otada konar ...... konar.

Bence artık sevmiyorsun
Susman onu sevdiğinden değilde , alıştığından olabilir
Aslında ilk ihanetinde hata yapmışsın affetmekle
Ya adam o kadar alışmışki işin içinden çıkmaya yine yapsa(ki affedersen yine yapacak)
Yine yalanlıyacak
Valla ben tiksinirim erkek arkadaşımdan , bir dahada konuşamam eskisi gibi olamam sanırım
Sende konuşmadan bitir..

keşke çıkabilsek...ben 3 aydır durumdan çıktığımı sanıyordum...onsuzdum...ot gibi bir hayattı ama en azından huzursuzluk yoktu...sonra tekrar iletişim kurma çabasını görünce iki gündür kafa falan kalmadı bende...daha kararlıydım 1-2 ay önce önce...1-2 ay öncede ara ara konuşmak istedi kesin kararlıydım reddettim...sonra tekrar şu son çabasında kafam karışmaya başladı...belki de tekrar elde edip etmeyeciğini bilmek istiyor diye düşünüyorum...dönersem maç kazanmış gibi hissedebilir...çünkü egoları çok şişkindi...egoları yüzünden dönmemi istiyor olabilir...canım bunları sana kendi derdimi anlatmış olmak için söylemiyorum:1hug: anlatmak istediğim: eğer ayrılmaya karar verirsen ayrıldıktan sonra çok kararlı ol...onun geri dönüş girişimleri olabilir...o zaman sağlam durman gerekiyor...aldanmamak gerekiyor...ben hep acabalarla dolu olacam...ama işte böyle acaba düzelirmi diye düşünmemek gerekiyor...umarım herşey güzel olur hepimiz için:1rolleyes:

senin derdin benim derdin mi var güzelim burda hep biriz.Senin için birşeyler yapabiliyorsam ne mutlu bana.Üzülme canım sende.Bazen erkekler sırf denemek içinde geri dönme çabasında oluyorlar.O yüzden kestiremiyorsun gerçek mi sahte mi.Ama sen kararlıysan şuan mutluysan mutlu olduğunda anda kal.ayrılınca ilk zamanlar boşlukta gibi hissedicem ama belki huzurlu olucam kandırılmayacağım ve vazgeçilmez olmadığını düşünecek.ama birtürlü karar veremiyorum.Dersem ki ayrılalım, eminim şok geçirecek bunca sene hiç dememişim ve hemen kabul edecek belki.gurur meselesi yapıp dönmeyebilir.ama işte bunları yaşamdan bilemem.O karar çok zor benim için.
Umarım canım en iyisi olur hem seniniçin hemde herkes için.çok zor bu aşk ya çok zor.hiçbirşey dört dörtlük olmuyor.

bunu bende soruyırum hep kendime alıştım ona diye.o yüzden susuyor olmalıyım diyorum.
evet ilkinde hata yaptım işte ama........
evet yine yalanyacak eminim,ama bu sefer geri döüşü olmaması lazım konuştuğum zaman.ama yapamıyorum ya ........ belki mesafeler uzak olsa daha kolay olurdu benim için komşu olma.k aynı iş ortamı beni zorluyor

ben daha çok bu duruma kızdım size asla değil! seven insanları yargılayamam hem sizin durumunuzu anlayabiliyorum.. bende zaman zaman duymak istemediğim konulara kulak kapatabilirim.. sadece daha fazla üzülmemek için...

bu erkekler neden böyleler... neden düzelemiyorlar... bu sadece erkeklerin kendini ispat etme çabası sanırım.daha halen bende iş var. istediğim kzı elde ederim.... aradıklarını bulsalarda yine aynı.. malesef sevgi -aşk herşeyi affedemiyor...
( kötü oldum şimdi... :çok üzgünüm:

Allah böyle erkek gibi görününen hiçbir sınıfa dahil olmayan canlılardan korusun...

yok canım darılmadım sana aksine bu kelimeler beni kendime getiriyor.Hem gözlerimi hem kulağımı kapatıyorum.gören kör oluyorum.Biliyorum onun yanlış briri olduğunu ama bunu bile kendime ispatlayamıyorum.gerçekten yüreğim acıyor.

Birde o günden bugune bir yanlışını yakalmadım.Gerçekten önemli olsaydı onun için ne yapar eder girerdi nete diyorum.Çğnkğ aradan tam 1yıl geçmiş.Belkide yine gören körüm , bilemiyorum

amin canım Allah hepimizi bu türlerden korusun

biliyormsun o yılların alıskanlıgı sevmekten beter bi illet çok iyi biliyorum.ama sana tavsiyem kendini önemse sev ve ayrıl o insandan çünkü hayat böyle geçmez.kuzenim aynı durum yasadı oda 42 kilolara düştü ama senin gibi unutamamaktan korkyordu.bir gün canına tak etti ve bitirdi o kadar acı çektiki.ama bir kaç ay sonra baskasıyla tanıstı ve huzur neymıs simdi anladım dedi.üniverstedeydi ve o yıkıntı ilişkiyi yasadıgı sürece derslerin çoğundan kalmıstı.bu cocuk hayatına girdikten sonra dersleride verdi mezunda oldu gecen senede evlendiler simdiyse hamile ve çooook mutlu.eski sevgilisi tlfnu 5 dk gec açsa şüpheleniyordu çünkü ihanet yasamıstı hep diken üstünde ve huzursuzdu.simdiyse masallah kocası öyle karakterli bi çocukki 10 gün tlf kapalı olsa gözü arkada kalmaz.demem o ki canım sende basarabilirsin.aman diyim yazık etme kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…