Bir yardım edin kızlar, bayağı önemli?

şöyle ki, ben hayır gelmeyeceğini biliyorum,bir umutla bir belkiyle gitmiyorum, net olarak bir cvp alıp artık bu iş bitsin demeye gidiyorum. çünkü eğer bunu yapmassam o umut vermeye devam edicek ve zaaflarımı kullanıcak biliyorum
Yine net olmayacak. Asıl o zaman senle oynamaya başlayacak.

Bu sefer ya net olucak, ya da ben yüzüne karşı yeter diyeceğim cesaretimi toplayıp, çünkü gururumu ezmekten üzerinde tepinmekten yoruldum.

Benim hoşlanmaktan da öte bayağı sevdiğim bir çocuk var.
Ne zaman duygusal anlamda yakınlaşsak uzaklaştı benden. Fakat ne vakit unutmaya kalksam, gelip kendini hatırlattı.
En son, durup dururken, oradayım aramızda kaç km var bilmiyorum ama çok yakınız diye gülerek mesaj atmış. Sonraki gün gece 4 'te uyudun mu mesjları çekti.
Yani sürekli benimle oyuncak gibi oynadı, gel gör ki, çok seviyorum ve bunlara rağmen karşıdan bir atak göremiyorum.
Sorum şu, bu haftasonu çağırsam, geldiğinde bütün herşeyi açık açık anlatsam, ya elimden tut beraber kalkalım bu masadan, ya da bana dair herşeyi şimdi sil, hiç yaşanmamış olsun desem, içimi döksem nasıl olur? En azından olmadı der çıkar giderim hayatından?
Buna yakın birsey yaşadım ve ben bunu ne zaman ki açıkça söyledim hissettirdim arkadaş kalalim dedi. Madem arkadaş kalalim diyosun niye böyle yakın davranın diyecektim ki egosunu tatmin ettim işte dedim kendimce ve boşverdim hep mutlu gibi davrandım ama deli gibi aklım ondaydi sonra onu unutunca kendi geldi diyeceğim şu ki ne zmaan akışına bırakırsan daha iyi olur çabalar bazen uzuyor

akışına bırakınca evet geliyor, ama ben artık böyle beklemek istemiyorum, ya gelsin ya da tamamen gitsin, adam olsun,adam gibi karşıma geçip cevap versin. Öyle hem iltifat ediyim, hem uzak duruyim, hem karnım doysun hem pastam dursun, bana ters.

akışına bırakınca evet geliyor, ama ben artık böyle beklemek istemiyorum, ya gelsin ya da tamamen gitsin, adam olsun,adam gibi karşıma geçip cevap versin. Öyle hem iltifat ediyim, hem uzak duruyim, hem karnım doysun hem pastam dursun, bana ters.
Allah hakkında hayırlısini versin ama çağırsan bile çok böyle onsuz olamazmissin gibi davranma

Allah hakkında hayırlısini versin ama çağırsan bile çok böyle onsuz olamazmissin gibi davranma
çağırırsam net bi şekilde konuşucam, ne söyleyeceğimi bilmiyoruum ama kafamı toparlayıp anlatıcam ve durum böyle, bu dengesizliktn hoşlanmıyorum, bitiriyorum deyip kalkıp gidicem.
konuşursam piman olmam değil mi

çağırırsam net bi şekilde konuşucam, ne söyleyeceğimi bilmiyoruum ama kafamı toparlayıp anlatıcam ve durum böyle, bu dengesizliktn hoşlanmıyorum, bitiriyorum deyip kalkıp gidicem.
konuşursam piman olmam değil mi

Ben konuşmanızda onun egosunu tatmin edecek bir taraf görmüyorum.Hele sakince konuşur olumsuz durum karşısında da net bir şekilde çekilirseniz daha iyi olur.Bence konuşun.Sonuçta konuşma bu adam gibi derdini anlatacaksın.Yalvarıp bacağına sarılmayacaksın ya..
Ama bunu da için rahat etsin diye diyorum.Gerçekten seven insan senelerce sündürmez be arkadaşım.
Bu adamın ya psikolojisi bozuk ya da seninle bir şekilde vakit öldürüyor..

Net!

Kafam karışık, ama bi tarafım konuşma bırak öyle kalsın, uzaklaş diyor ve hatrı sayılır şekilde de bu fikre yakınım.

Benim hoşlanmaktan da öte bayağı sevdiğim bir çocuk var.
Ne zaman duygusal anlamda yakınlaşsak uzaklaştı benden. Fakat ne vakit unutmaya kalksam, gelip kendini hatırlattı.
En son, durup dururken, oradayım aramızda kaç km var bilmiyorum ama çok yakınız diye gülerek mesaj atmış. Sonraki gün gece 4 'te uyudun mu mesjları çekti.
Yani sürekli benimle oyuncak gibi oynadı, gel gör ki, çok seviyorum ve bunlara rağmen karşıdan bir atak göremiyorum.
Sorum şu, bu haftasonu çağırsam, geldiğinde bütün herşeyi açık açık anlatsam, ya elimden tut beraber kalkalım bu masadan, ya da bana dair herşeyi şimdi sil, hiç yaşanmamış olsun desem, içimi döksem nasıl olur? En azından olmadı der çıkar giderim hayatından?
Bence mantıklı iki seçenek tek cevap. Zamanını çaldırma.

Back
X