bir yardım edin n'olur

limonsepeti85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
225
77
98
İzmir
merhaba kızlar,

işyerimde bir problemim var. çalıştığım şirket proje usulü çalışıyor ve benim projem evime bir hayli uzak. servis sıkıntısı çekmemek için ev değiştirdim bunu da servis şoförüne sorarak yaptım ama daha kötü oldu. günde üç saatten fazla sürem yolda geçiyor. sabah 06:45 akşam 20:00... sürünüyorum. bu arada şöyle de bir sıkıntı var. taşeron olduğumuz için servis güzergahına evimi dahil etmiyorlar süre ve km den dolayı ki en fazla 1 km atacak bir yerdeyim. yeni başlayan ve benim durumumda olan bir bayanı servisi 8 dk uzatacak şekilde evinden alıyorlar. Projemde de saçma birsürü problemle uğraşıyorum, durulacak yer değil anlayacağınız. müdürüme bir iki kez anlattım maduriyetimi, beni başka bir yere almasını rica ettim duymazdan geldi.

dün evime çok yakın bir proje alınmış, mail atıldı. ben de müdürüme beni oraya almasını rica ettim, gayet kibar bir dille, alttan alarak maduriyetimi tekrar anlattım. yorulduğumu, kendime vakit ayıramadığımı, gelecek planı yapamadığımı söyledim ve suçlu oldum. daha önce bildirmem gerekirmiş :) yaklaşık iki yıldır evliyim, bir bebek planı bile yapamıyorum. bir sürü laf söylemiş, en son geldiğimde konuşuruz demiş. ben şimdi nasıl anlatayım bu durumu? nasıl çözeyim bir yardımcı olur musunuz yaf?

ben de sabah 6,45 akşam 19:30 evdeyim.
ve bir kızım var.
gerçekten yıpratıcı. hatta işten soğtucu bir durum.
benim eve geldiğim vakit bizim kapıcı çöpleri toplamş oluyor yani bu demek oluyor ki apartman sakinleri yemekleri yemiş ve mutfaklarını toplamışlar. benim eşim 18:15 te falan evde oluyor ben ondan 1 saatten fazla geç geliyorum. hatta kışın 9-10 da falan geldiğimi bilirim yolların kapanmasından dolayı..
iş değiştirme durumun yok mu?

özel sektör gerçekten yıpratıcı
heleki büyük şehirlerde
hele ki trafik bir çile ise
ben 1 sene kadar çektim bu sıkıntıyı
insanın yaşam enerjisini emiyor
yine yazın nisbeten daha iyi
hava geç karardığı için işten çıkınca güneş ışığı görebilyorsun
ama kışları çekilcek gibi değil
sabahın karanlığında gidip akşamın karanlığında geliyorsun
yani bu ne demektir !
gününü çalışmak için yaşıyorsun
ve gerçekten gerekli değilse
yaşam idamesini başka türlü de sağlayabiliyorsan
o halde gözünü karat ve iş değişikliği için kolları sıva
merak etme
bu şartlarda çalıştıktan sonra herzaman iş bulabilrsin
kolay gelsin

maalesef pek yok gibi canım. öyle bir meslek seçmişim ki zamanında, bir çukur gibi. giren çıkamıyor. arıyorum ama dönüş bile olmuyor başvurularıma. Evde de oturamam hem şartlardan dolayı, hem de alışkanlıklardan dolayı. yapabileceğim tek şey şu an için müdürü ikna etmek, servis rutunu ayarlatmak ama nasıl onu bilemiyorum

dediğiniz gibi yazın anlamıyor insan, ama kış geldi mi olkullar da açılıyor. sırf birilerinin egosu tatmin olsun diye, en son binip en önce inebilsinler diye mümkün olan en uzun yolu seçmiş fabrika. ee ne demişler filler tepişir otlar ezilir. olan da bana oluyor.

şu an için iş bırakamam, arayışlarım sürüyor ama umutsuzum

maalesef işte seçimlerimizi oynuyoruz. benim de şimdiki aklım olsa öğretmen olurdum ama giren çıkamıyor yaptığı işten.bir tek sen değilsin yani..
hakkında hayırlısı olsun.

Ev degistirdim ama daha kotu oldu demissiniz orayi anlamadim, neden daha kotu oldu? projeye yakin bir yere tasinmadiniz mi? veya simdi tasinma ihtimaliniz yok mu? 3 saat yol cok fazla, insani isten daha cok yorar. ben olsam imkanim varsa projenin oldugu yere tasinirim tabi ne kadar surecek proje o da onemli.

projem farklı bir şehirde , bir de şehir değiştiriyoruz yani :) eşimin işinden dolayı bu şehre gelme imkanım yok. önceki evimde minibüs kullanıyordum servise ulaşmak için. ondan kurtulmak istemiştim ama şimdi de servis içi yol uzadı. ve servis şoförü beni yanlış anlamış, geçtiğini sanmış ama geçmiyormuş. minibüse devam..

yani cok vazgecilmez kilit bir eleman degilseniz bence patronu servis vs gibi konularda bunaltmayin, kendiniz cozun. elemanlarin basina is cikarmasindan hoslanmaz patronlar, aksine var olan sorunlari cozmesini bekler.

yani cok vazgecilmez kilit bir eleman degilseniz bence patronu servis vs gibi konularda bunaltmayin, kendiniz cozun. elemanlarin basina is cikarmasindan hoslanmaz patronlar, aksine var olan sorunlari cozmesini bekler.

Projenin sorumlusuyum, ama hiç kimse vazgeçilmez değildir :) boşluklar itina ile doldurulur. Haklısınız, son kez geldiğinde konuşucam ve meseleyi kpatıcam. olursa olur olmazsa hayırlısı artık.

kızlar bu arada, ben bu adamı ikna etme yolu arıyorum proje değişikliği için :) zaten bir ay önce taşındım bir daha taşınma şansım yok. bana bu yönde fikir verebilirseniz sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…