Bir yardimci olun kizlar esimi nasil takip edebilirim

keskelerveben

bittercikolatam
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.074
954
53
Iyi geceler :)
Esimin telefonundan onun o gun telefonla yaptigi gorusmeleri mesajlari internet gecmisini silsede gizleyecek bir program var mi ? O silsede ben gorebilirmiyim nasil yaparim bilgisi olan arkadslar varsa yardimci olurmusunuz bna ?

Bazi hatlarda *123# tusundangun icinde kiminle kac dakika gorustugu onun dokumani liste halinde tlf ye gelebiliyor.

Akıllı telefonlar hayatı kolaylaştırmak için üretilmişti galiba ama bazılarımızın en büyük zorluğu..
Biseyler hissediyorsun ki araştırma gereği duydun.Umarim ummadığın şeylerle karşılaşmazsın. :(

Ben kullandiği operatorun online işlemlerinde tlf dokumunu ele gecirdim ordan öyle şeyler ciktiki.sizde online işlem servisinden ögrenebilirsiniz. şupheleniyirsaniz eger illaki birseyleri çikar...ben evvelinde cok şuphelenirdim Ama son bir ay melek gibiydi mesela ama dökum hicde melek olmadigini gosterdi

Ne ile karsilasacaginizi bilmiyorsunuz,cesaretiniz yoksa bence hareketlerinden falan anlamaya calisin.
Önce emin olun,bu en son aşamaniz olmali.Elinizde delil olmasi acisindan.

Esinizin gmail adresini ortak kullanın mailleri ve internet geçmişi sizede yansıyacak ne zaman hamgi programi kullandıysa gecmiste gorebilirsiniz bu arafa senkranizosyonu acik tutmayı umutmamaniz lazim umarım hersey evhamdan ibarettir

Paranoyak etti bu bdv bizi kocam uyuyor ben aldım elime telefonu didikliyorum oda masum masum uyuyor adamların suçu yoksa gühahını alıyoruz
Konu sahibi sizin şüphelendiğiniz bişey mi var?
Indirdim programi silinenler geldi aldatmis beni hemde bir hayat kadiniyla ilskiye girdikleri otel odasinin da resimlerini cekmis itiraf etti kovdum evden kafam allak bullak hic birsey dusunemiyorum

Akıllı telefonlar hayatı kolaylaştırmak için üretilmişti galiba ama bazılarımızın en büyük zorluğu..
Biseyler hissediyorsun ki araştırma gereği duydun.Umarim ummadığın şeylerle karşılaşmazsın. :KK43:
Aldatilmisim hemde bir hayat kadiniyla ilskiye girdikleri otel odasinin da resmni cekmis arkadslarna atmak icin cekti galiba kovdum evden bosanicagm

Indirdim programi silinenler geldi aldatmis beni hemde bir hayat kadiniyla ilskiye girdikleri otel odasinin da resimlerini cekmis itiraf etti kovdum evden kafam allak bullak hic birsey dusunemiyorum

Kadın gerçekten hissediyor demek ki :KK43:

Evden kovmakla iyi etmişsiniz. O yokken ne yapacağınızı rahat rahat düşünürsünüz. Boşanmanız gerektiğini siz de söylemişsiniz zaten. Bu affedilecek bir durum değil. Geri adım atmayın sakın.

Off yaa... Gece gece hem moralim hem sinirlerim bozuldu lanet olsun böyle erkeklere! Fotoğraf çekmiş ya bu adamdaki nasıl bir midesizliktir.

Kadın gerçekten hissediyor demek ki :KK43:

Evden kovmakla iyi etmişsiniz. O yokken ne yapacağınızı rahat rahat düşünürsünüz. Boşanmanız gerektiğini siz de söylemişsiniz zaten. Bu affedilecek bir durum değil. Geri adım atmayın sakın.

Off yaa... Gece gece hem moralim hem sinirlerim bozuldu lanet olsun böyle erkeklere! Fotoğraf çekmiş ya bu adamdaki nasıl bir midesizliktir.
Kafam cok karisik ama tek bildigim sey pazartesi gunu bosanma davasini acacgm artik ona karsi saygim da sevgim de herseyim bitti utanmadan gelip hicbirsey olmamis gbi nasil davranabildi nasil yuzu kizarmadi kizimin yuzune nasil bakti hic aklina gelmedik mi vicdani nasil kabul etti bunu

Back
X