Bir yardimci olun kizlar esimi nasil takip edebilirim

Buyuk bir ihtimal arkadslarina gostermek icin guzel bsey yapmis gbi yuzu kizarmadan resim cekebilmis ben bunu kabul edemem benim icin bitti o hayatimdan cikardim bosanma davasni da acacgm
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.
İnşallah delil bulursun tazminat alırsın.
 
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.
İnşallah delil bulursun tazminat alırsın.
Bulucam en buyuk ceza olarakta kizimin suratini bile gostermycegm ona bna verdigi zararlarin hesabinin hepsini soracgm ona Allah bna yasattiklarini ona yasatmadan onun canini almasin . su an icin tek dusuncem bundan sonra nasil olacak kizimi en az yikimla bu durumun icinden nasil cikaririm birtek bunu dusunuyorum artik barismak gbi bsey zaten soz konusu asla degil aslaa
 
Bulucam en buyuk ceza olarakta kizimin suratini bile gostermycegm ona bna verdigi zararlarin hesabinin hepsini soracgm ona Allah bna yasattiklarini ona yasatmadan onun canini almasin . su an icin tek dusuncem bundan sonra nasil olacak kizimi en az yikimla bu durumun icinden nasil cikaririm birtek bunu dusunuyorum artik barismak gbi bsey zaten soz konusu asla degil aslaa
Eşinizi cezalandırırken çocuğuda cezalandırmayın lütfen.
 
birinin telefonuna eşiniz dahi olsa bir program yüklemek takibe almak suçtur
bunu geçelim ben eşimden bu derece şüphe duysam onunla bir gece daha dahi geçiremem
 
Rabbim yardımcınız olsun.bol bol dua edin dua okuyun rabbimin size güç vermesi icin.yanınızda size destek olacak sizi anlayacak insanları bulundurun.
 
Senin yerinde olsaydım şöyle yapardım diye düşündüm bir an.şeytan diyor ki foto ları ele geçir al sonra face at altina da yaz ki efendiler,dostlar bakin bu benim herifin yediği haltın kanıtı.kendisi evinde bir dedigini iki etmeyen gozunun icine bakan karisi ve guzuller guzeli baba sevgisine ilgisine muhtaç yavrucagi hic düşünmemiş otel odasinda bi hayat kadiniyla beraber olmus.yetmemiş arkadaslarina hava atayim diye foto çekmiş.buyrun bakın nasıl havalı fotolar degil mi.artık bu adamin yaptigi matah şeyin yuzunden havasindan yanina varilmaz.yaptigindan bol bol gurur duysun.umarım bizi kaybettiğine degmistir.yazcan herkes gorecek öyle gösterilemez foto,böyle gosterilir diye.lutfen boyle seyler yazdim diye kusuruma bakma çok üzüldüm çünkü senin için,kendim yasamisim gibi acı çektim.senin icin sürekli dua ettim.lutfen güçlü ol ve bu adama hiç bir şekilde acıma.
 
Hanımlar casus programlar yasal değildir, eşiniz dahi olsa bir başkasının pc veya telefonuna kişinin bilgisi dışında casus program yüklemeniz haberleşmenin ve özel hayatın ihlali kapsamında sayılır ve cezai yaptırımı vardır, bu sebeple burada program adı zikretmeyin, program sormayın.
 
Merhabalar benim eşim telefon şifresini vermiyor. Bahanesi yok vermiyor adam ne yaparsam yapım o telefonun şifresini benden saklıyor ben şimdi casus programı yüklemek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Aklıma çok kötü şeyler geliyor. hiç ilgisi de yok benle zaten, bari elimde bir kanıt olsun.
 
Merhaba nasıl bir program yüklediniz acaba?
Ben eşimin telefonunu bile açamıyorum şifreyi vermiyor kavga etsek sorunda çıkarsam veriyor sonra değiştiriyor benden sakladığı şeyler var bu şüpheyle yaşamak istemiyorum casus programı yüklemek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum yardımcı olun kanıt lazım
 
Back
X