• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Bir yardımcı olursanız sevinirim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

srve06

Her şeyi salla ama çayı demle
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
1.159
975
178
Arkadaşlar 9 agustos da nişanım var.... Nişan da dagıtılmak için küçük kavanozlarda şeker yapmak istiyorum.... Kavanozları buldum ama kavanozların üzerine isimlerimizin yazdıgı etiketi nerede yaptırabilirim. Bir fikriniz varmı:5::5::5:

Arkadaşlar 9 agustos da nişanım var.... Nişan da dagıtılmak için küçük kavanozlarda şeker yapmak istiyorum.... Kavanozları buldum ama kavanozların üzerine isimlerimizin yazdıgı etiketi nerede yaptırabilirim. Bir fikriniz varmı:5::5::5:

Ofset yani davetiyelerin basıldıgı yerlerde vardır bence:) Ve yazıcıdanda çıkartılabiliyormuş diye okudum bir yerde

photoshoptan kendi zevkine göre yapıp ozalitçilerden sticker şeklinde çıktı alabilirsin photoshop bilmem dersen ozalitçi belli bir miktar karşılığı tasarımını yapar tatlım:16:

Ofset yani davetiyelerin basıldıgı yerlerde vardır bence:) Ve yazıcıdanda çıkartılabiliyormuş diye okudum bir yerde
S

Sticker gibi istiyorum internetden buldum yapan bir yer ama orası İstanbul dışına yapmıyormuş malasef

Canım davetiye basılan yerlerde mutlaka vardır hem de uygun fiyata olur oralarda :107:

SANA YARDIMCI OLCAMDA aLLAH AŞKINA PROFİL RESMİN NE ÖYLE CANIM YAAAAAA

DEĞİŞTİRSEN OLMAZMI KADIN NAPIYO ÖYLE :///

OTOKET MAĞAZALARINDA RENKLİ YAPIŞKANLI KAĞITLARA YAZDIRIP ÇIKTISINI ALABİLİRSİN

KÜÇÜK YERDEYSEN KIRTASİYERE VE FOTOĞRAFÇILARA BAK

kendin bile yapabilirsin Bencede canım ayrıca bazı internet kafelerde bile yapışkanlı çıktılar veriyorlar o şekilde yapabilirsin

Back
X