Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam siz niye o birçoğunun arasında değilsiniz? Ne özelliğiniz ya da farkınız var? Eltiniz gelip sizin için burada eltilik farklı bir oluşum, normal insan değiller diyebilir.hııı aynen normal değilim nerden bildingenelleme yapmamak adına özellikle birçoğu yazdım
![]()
Doğru mu diye sorunca da herkes kendine göre cevap verdi şimdi şey mi diyelim senin elti kocana göz koymuş vaziyet al falan mi?aynen herkesin akrabası pür-ü pak konu sahibiyle dalga geçin :d kadın zaten yazmış cıvık bi tip diye eşiylede sürekli şakalaşma duruları varmış. arkadaslar sizin yok diye elti denen oluşumun normal bi insan oldugunu düşünmeyin gerçekten bir çoğu inadına düşünmeden gıcıklıgına davranıyo. kadın zaten rahatsızmış aralarındaki ilişkiden üstüne buda olunca garibine gitmiş dogrumu diye sormuş herkeste biyerlere sokup sokup çıkarmış. benide rahatsız etti ona ne yani gelip karısına söylesin o uyandırsın çokmu zor bişey ayrıcada kadın bişey ima etmemiş buraya sormuş![]()
Yok ne bozulacam. Hani belki sizin yaşadığınız tuhaf hayat ve aile dışında hayatlar ve aileler olduğunu idrak edersiniz diye yazdım ama nafileymiş. Bazı insanlar böyle kendi dar dünyasının dışına çıkamıyor işte. Yapacak birşey yok. Size çevrenizdeki dal yaprak gezen aile üyelerinizle mutluluklar dileriz.Komiksin ya bozulma yahu okumak zorunda değilim hayat hikayeni![]()
Bir foruma, üstelik bdv'ye girip hayat hikayesi okumak istemeyeni de ilk defa görüyorumYazdığınin hepsini okumadım başını okudim banane senin hayat hikayenden![]()
bende uyardim vakti zamaninda ben boyle dusunmuyorum .İnsanın eşini eltisi için uyarması, mesafe koy demesi çık çirkin ya..
Bu kucuk eltiler beni cok sasirtiyo. En kucuk kaynim ben evlendigimde ilkokula gidiodu. Smdi ben bu cocugu evlenince uyandiriyorum diye karisinin benden kiskanmasi kadar sacma bisey var mi? Uyandirmak cok mu mahrem bisey? Insanlar birbirlerini kardes gibi goruyo olamazlar mi mesela?Merhaba. Aslında sorum başlıktaki gibi. Eşim ailenin en küçüğü 27 yaşında, eltim 33, yeni evliyiz misafirliğe gittiğimizde eşim dinlenmek için bir odaya geçmişti uyumuş. Eltim onun yattığı odaya gidip ona seslenerek uyandırmaya çalışıyor. Ben sesleri duyunca anladım. Sadce benim mi garibime gitti normal bir durum mu bu? Kendisi zaten normalde dr çok seviyesini korumayan biz cıvık deriz öyle birisi. Eşimi hala kendi gelin geldiği zamanki yaşında mi sanıyor nedense çok seviyesiz oluyor bazen
Ben eşimi ona karşı tavırlı mesafeli ol diye uyardım,bir kaç gün sonra yine aynı şey, daha farklı şakalaşmalar. Kötü niyeti olmadığını düşünüyorum ama yine de ben rahatsız oldum. Nasıl bir tavır almam gerek
Ne oldu uyarınca?bende uyardim vakti zamaninda ben boyle dusunmuyorum .
esim laubali davranmayinca o da yılısmayi kestiNe oldu uyarınca?
Ciplaksa uygun değilse Karisi duruken niye o uyandırsın ki.Ne var bunda? Uyumak mahrem bir eylem mi de uyandıran suç işlemiş olsun? Ortada bi cıvıklık yok ama siz art niyetlisiniz
Niye çıplak olsun misafirlikte? Siz misafirliğe gidince 2 dk kestireyim demek için soyunup dökülüyor musunuz?Ciplaksa uygun değilse Karisi duruken niye o uyandırsın ki.