- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.179
- 548
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciplaksa uygun değilse Karisi duruken niye o uyandırsın ki.
Burda adam rahatsız olsa sorun yoktu zaten. Ama adamın umurunda değil, adamın karısı rahatsız. Verdiğin örnekteki kadının kocası rahatsız olsaydı ona da sana ne rahatsızsa karın tepki versin derdim.
Adam kimin uyandırdığını anlayamayacak kapasitede mi?Adam uyku halinde ne halde oldugunu goruyor mu acaba ya da sonra aklina geliyor mu?
Kim ister saçma sapan şekillerde elaleme gorulmek bilmem.
Enişte, ben uyurken odama beni uyandirmaya dalsa, eşim durup benim rahatsizlik belirtmemi beklemez sanirim o an baya tatsiz olurdu herhalde.
Konu sahibini de dusununce hakli buldum bu yuzden. Gereksiz şeyler görmeye gerek yok kardeş gibi buyumuşler diye.
Adam kimin uyandırdığını anlayamayacak kapasitede mi?
Bu görülme olayını anlamıyorum ben. Aile evinde ortalıkta bin kişi artı çoluk çocuk varken gündüz kestirmesini çıplak mı yapıyorsunuz ne yapıyorsunuz? Kocalarınız o kadar kontrolsüz mü 15 dakikalık öğle uykusunda erekte oluyor? Öyleyse zaten hiç bir yerde uyumaması lazım, yenge girmez annesi girer, annesi girmez çocuk dalar odaya. Annesi de uyandıramaz demezsiniz inşallah![]()
15 dakikalık öğlen uykusunda erekte olacak kadar çişi mi gelecek adamın? Yatmadan önce çişini yaptırın, su vermeyin, karpuz falan da yemesinKimin uyandirdigini bilir de o an ustunu basini gormeyebilir. Ciplak uyuyodur demedim. Ayrica erekte olmak sandiginiz gibi sadece cinsel durtulerle olan bir şey degil ne kendine hakim olmasi.
"İdrarın birikmesi sonucu, idrar kesesinin omurgaya giden sinirleri uyarması da ereksiyona sebep olur."
Ha cinsel durtuyle de olabilir uyurken insandan nasil bir hakimiyet bekliyorsunuz. Suan misafirlikte uyku halindeyim sistemi kapat mi diyecek?
Bilmiyorum bu kadar sacma ortamda bulunmadim, herkes odalara dalan şekilde. Herkes usturuplu uyuyacak degil ya bir tarafi da acilir kayar insanin. Herkes buradaki uyeler kadar güzel sekilde uyuyamiyor demek.![]()
15 dakikalık öğlen uykusunda erekte olacak kadar çişi mi gelecek adamın? Yatmadan önce çişini yaptırın, su vermeyin, karpuz falan da yemesin
Düzenli cinsel hayatı olan adamlar öyle öğle uykularında ereksiyon falan olmazlar. Sabah ereksiyonu belki. Erkek görmedik sanki hayatımızda ya da sizinkiler seks bombası bilemiyorum
Bildiğim kadarıyla çoğumuz malikanelerde yaşamıyoruz, ayrı misafir odalarımız falan yok, kapısını kapatıp uyuyabileceğimiz. Kardeşler bir araya toplanınca herkes bir yere atıyor kendini bizim evde öğlen yemeğinden sonra, kimi koltukta yatıyor, kimi boş bulduğu yatakta. Erkeklere özel oda verelim bundan sonra mazallah kestirirken erekte olurlar salonun ortasında![]()
15 dakikalık öğlen uykusunda erekte olacak kadar çişi mi gelecek adamın? Yatmadan önce çişini yaptırın, su vermeyin, karpuz falan da yemesin
Düzenli cinsel hayatı olan adamlar öyle öğle uykularında ereksiyon falan olmazlar. Sabah ereksiyonu belki. Erkek görmedik sanki hayatımızda ya da sizinkiler seks bombası bilemiyorum
Bildiğim kadarıyla çoğumuz malikanelerde yaşamıyoruz, ayrı misafir odalarımız falan yok, kapısını kapatıp uyuyabileceğimiz. Kardeşler bir araya toplanınca herkes bir yere atıyor kendini bizim evde öğlen yemeğinden sonra, kimi koltukta yatıyor, kimi boş bulduğu yatakta. Erkeklere özel oda verelim bundan sonra mazallah kestirirken erekte olurlar salonun ortasında![]()
Birazdan konu adam yedi karpuzu yedi karpuzu belki ıslatti ondan kalkmadı ya dönecek konu15dakika tam olarak nerede yaziyor? İkidir 15 dakika diyorsunuz da ben gormediysem tamam diyecegim cunku konuda goremedim. 15 dakikanin 5 dakikasinda uykuya dalsa 10 dakika ne uyumasi...
Duzenli cinsel hayat olunca bu durum asla olmaz diye bir şey yok olur ama olsa da disardan çok belli olmuyordur o zaman sorun olmaz.
Ne diyeyim herkesin aile içi ve düzenj farkli gercekten.
Gün içinde uyku/kestirme dediğimiz şey 15-30dk olur çünkü. Kalabalık aile ortamında 3 saat uyumuyordur herhalde adam. Ailesini görmeye mi gelmiş uyumaya mı diye sorulur o durumda.15dakika tam olarak nerede yaziyor? İkidir 15 dakika diyorsunuz da ben gormediysem tamam diyecegim cunku konuda goremedim. 15 dakikanin 5 dakikasinda uykuya dalsa 10 dakika ne uyumasi...
Duzenli cinsel hayat olunca bu durum asla olmaz diye bir şey yok olur ama olsa da disardan çok belli olmuyordur o zaman sorun olmaz.
Ne diyeyim herkesin aile içi ve düzenj farkli gercekten.
Gün içinde uyku/kestirme dediğimiz şey 15-30dk olur çünkü. Kalabalık aile ortamında 3 saat uyumuyordur herhalde adam. Ailesini görmeye mi gelmiş uyumaya mı diye sorulur o durumda.
Belki gece uyuyamamiştir bir nedenden diyip devam edeyim.Konu sahibi 15 dakika mi uyudu eşiniz cevap verin ona göre ereksiyon konusunu kapatalim.
![]()
Hanımlaaaar sakinnn, polemikten gideceksiniz mazallahhh.
kalabalık evde gündüz uzun uyunmaz. Mümkünatı yok, çünkü mutlaka o odaya biri girer
Vallahi 36 yıldır kalabalık ailede yaşıyorum, sadece çekirdek aile bir araya gelsek 15 kişi oluyoruz. Buna rağmen hiç bir erkek aile bireyinin uykuda ereksiyon olduğuna şahit olmadım. O yüzden ereksiyon konusu aslında benim açımdan hiç açılmamıştı. Öyle bişey olsa yazık cinsel hayatları sıkıntılı heralde diye düşünürüm sanırım.
Bende size üzüldüm kadınlarıniz yol yordam bilmiyor galiba kapıyı tiklatma olayını bile yapmak istemiyorsunuz ...onun harici konu sahibi kimdir bilemem ben bu konusuna yorum yaptım...Konuda da baksırla hazırolda yatan bir adam yok, herkesin herkesi tanıdığı bir aile ortamı var, muhabbet var. Daha dün ailenin içine girmiş her şeyi yadırgayan bir gelin de var diyecektim ki, erkek kardeşlerinin güreşmesinden bile mana çıkarmış kendisi. Zaten böyle birine pek bir şey anlatamayız. Sizin için de ayrı üzüldüm, erkekleriniz yol yordam bilmiyor galiba, her şeyi bu kadar ince düşünmek zorunda kalmak çok sıkıcı.
İşte bilmediğin bir ortam konusunda yorum yapıyorsun, problem orda. 15 bizim en küçük toplanmamızBen tek cocugum, akraba yonunden de oyle kalabalik değiliz, hiç 15 kişi bir araya gelmeli ev oturmasi olmuyor.
Eşimler kalabalik onda da toplu uyuma olmuyor. Belki cok yorgun olan 1 kişi oturma odasina en uzak odaya cekilir uyur kimse de rahatsiz etmez.Bilemicim.
Kız bozulucami okudum bir tek bu seferYok ne bozulacam. Hani belki sizin yaşadığınız tuhaf hayat ve aile dışında hayatlar ve aileler olduğunu idrak edersiniz diye yazdım ama nafileymiş. Bazı insanlar böyle kendi dar dünyasının dışına çıkamıyor işte. Yapacak birşey yok. Size çevrenizdeki dal yaprak gezen aile üyelerinizle mutluluklar dileriz.
Yorumuma yazılan çok uzunsa okumaya üşeniyorum bazen ne yalan söyleyimBir foruma, üstelik bdv'ye girip hayat hikayesi okumak istemeyeni de ilk defa görüyorum![]()
Ya he. Köşe bucak kaçın böyle, ömrünüz kaçıp göçmekle geçecek, iyi ki yol yordam bilmiyormuşuz böyle çok mutluyuz.Bende size üzüldüm kadınlarıniz yol yordam bilmiyor galiba kapıyı tiklatma olayını bile yapmak istemiyorsunuz ...onun harici konu sahibi kimdir bilemem ben bu konusuna yorum yaptım...