Bir yengeç burcu olarak aldığım bazı kararlar

bu ne yaw burçlardan beynim döndü hehehe
arkadaşım bence burç kısımlarını silin ama böyle kendinizle ilgli kararlar almanız özeleştiri yapmanız güzel tabi
Allah aşkına yok yengeç yok yay yok kova yapmayın yahu :cry:

yengeç burçları genelde hep magdur psikolojinde olup etrafı magdur ederler

Bende bir yengeç burcu olarak geçmişe aşırı takıntılıyım istesem de bana yapılan yanlışları unutamam kolay kolay affedemem hep aklımın bir köşesinde kalır değişeceğimi de sanmıyorum.

tabi sadece burçlar değil kişilikle de alakalı bir durum.

Bende geçmişe aşırı takıntılıyım, yapılanı affetsem bile asla unutamıyorum ve bende bir Yengeçim..:KK14:

tüm yengeçler aynı sanırım :D geçmişe bende takıntılıyım unutmuyorum yahu untsana nolcak sanki ama unutmuyorum diyede kafama her dakka takmıyorum olmusuz şeylerde inssanlara kin duymuyorum allahtan tam tersine herkesin mutluluğu için çabalarım.aldığım bir karar varsada kolay kolay geri dönmem asla.

Ben de yengecim ve aynıyım :eek:Geçmişte bana elle tutulur bir hata yapmamasına rağmen düşünüp düşünüp kuruyorum. Bana bunu demişti, bu kıza bakmıştı diye. 5 sene öncesinin muhabbetlerini düşünerek kendimi harap ediyorum. Karşı taraf için de çekilmez biri oluyorum kimi zaman. Artık susuyorum en azından deniyorum, söylemiyorum bir şey

Ben de yengecim ve aynıyım :eek:Geçmişte bana elle tutulur bir hata yapmamasına rağmen düşünüp düşünüp kuruyorum. Bana bunu demişti, bu kıza bakmıştı diye. 5 sene öncesinin muhabbetlerini düşünerek kendimi harap ediyorum. Karşı taraf için de çekilmez biri oluyorum kimi zaman. Artık susuyorum en azından deniyorum, söylemiyorum bir şey
sırf bu yüzden ilişkim bitti :KK51:

Ay burcum Koç yükselenim Yay :D
Ama koçta olsam yayda olsam yengeçte olsam bir kadın olarak hiçbirşeyi unutmam

Back
X