• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yengeçle başım dertte:(

canım benim ki o kadar zor oldu ki başta anlatamam. bir sene boyunca her karşılaştığımızda tren misali baktı. sonra ben ondan hoşlandığımı belli ettim. 7 ay git gel yaşadık bazen yaklaştı bazen uzaklaştı.net olmadı bana karşı. ben bu dönemlerde çok acı çektim her gün öldüm resmen. o da farklı değilmiş benden. bir de ben tavır yaptım bayağı görmezden geldim, konuşmadım. hep kendi kendine acı çekmiş ama icrat yok. 3 ay önce artık ne olduysa konuşalım dedi. her şeyi açıkça konuştu. gayet net davrandı. hiç olmadığı kadar. bu şekilde başladık. durum böyle anlayacağın.
ama yengeçlerin şöyle bir huyu da var bir şeyi kafasına koydu mu er ya da geç yapıyorlar. benim ki öyle yaptı. malesef olan geçen zamana ve senin kendi kendini yemene oluyor. ne hissediyor ne düşünüyor.

beklemek istemiyorsan açıl onun ağzından laf almaya çalış direk söylemen gerekmiyor. cesaretlendir onu biraz. çünkü benim anladığım kadarıyla o da istiyor bu beraberliği yok sa neden o kadar vakit geçirsin seninle. dediğim gibi sen bir şeyler yapmalısın. ne olacaksa olur böyle kendini yiyip bitirmezsin.
Ay tabirin çok hoş tren misali :1: Ama cidden öyleler hani demiştimya bazen özledim vs diyorum, tren misali bu da bakıyor sadece, ben çatlamak üzereyken :27: 7 ay mı :53: Sende de sabır varmış ama işte onun uğruna bir şekilde katlanmışsın. Ben de aynı senin dediğin gibi her gün ölüp ölüp diriliyorum, hayır işin kötüsü olay sadece hoşlantı iken, böyle ulaşılmaz olunca iyice aşka saplantıya dönüştü. Neyse en azından hoşlanıp hiç çaktırmama ihtimaline pay bırakıyorum, ümit işte bendeki de :26: Ben kendi içimde de o kadar kararsızım ki, ona açılma konusunda utanma çekinme gibi bir durumum yok ancak eğer istemiyor ise onu kaybetmeyi göze alabiliyor muyum, kendi duygularımdan emin değilim. Tek bildiğim böyle çılgın gibi onu beklediğim hep :16:

Ay tabirin çok hoş tren misali :1: Ama cidden öyleler hani demiştimya bazen özledim vs diyorum, tren misali bu da bakıyor sadece, ben çatlamak üzereyken :27: 7 ay mı :53: Sende de sabır varmış ama işte onun uğruna bir şekilde katlanmışsın. Ben de aynı senin dediğin gibi her gün ölüp ölüp diriliyorum, hayır işin kötüsü olay sadece hoşlantı iken, böyle ulaşılmaz olunca iyice aşka saplantıya dönüştü. Neyse en azından hoşlanıp hiç çaktırmama ihtimaline pay bırakıyorum, ümit işte bendeki de :26: Ben kendi içimde de o kadar kararsızım ki, ona açılma konusunda utanma çekinme gibi bir durumum yok ancak eğer istemiyor ise onu kaybetmeyi göze alabiliyor muyum, kendi duygularımdan emin değilim. Tek bildiğim böyle çılgın gibi onu beklediğim hep :16:

napim ama öyle :1: ben çok sevdim ilk gördüğüm andan itibaren aklımdan hiç çıkmadı. belki çok saçma biliyorum ama böyle bir şey ilk defa geldi başıma. hoşlantı gibi durumlar hiç olmadı ben de direk aşık oldum tanımadan etmeden anlayacağın. sabır değilde unutamamak benim kisi basit bir hoşlantı olsaydı o kadar dayanamazdım. boş verirdim önüme bakardım. yapamadım.

önemli olan senin ne istediğin, ne hissetdiğin. kaybetmeyi göze alabilirsen bir şeyler söyleyebilirsin alamazsan söyleme derim ben bu sefer daha değerli olur senin için kaybettiğin zaman unutamaz acı çekersin bir süre daha bekle bakalım açılır belki.

beklemesi de çok kötü. bunuda biliyorum. ama yapacak bir şey yok. umarım her şey gönlünce olur sonucu merakla bekliyorum bakalım neler olacak.

ya kızlar bende şuan yengeç erkeğiyle tanışma aşamasındayım :)

daha çok yeni olduğu için fazla tanımıyorum onu fakat anladığım kadarıyla tutucu ve kıskanç bi yapısı var...

herkes öyle şeyler yazmış ki hiç başlamasam mı diyede düşünmedim değil :))

Bende yengec burcuyum ve anlattigin kadari uyuyo baya yengec burcuna. Ici kapanik insanlariz, en buyuk sorunda dengesiz insanlariz. Ama bi gercek var sevdimmi tam severiz.

Fakat ici icini yiyodur yani konusmasa etmesede emin ol icinde firtinalar kopuyodur. Ama hic pismanligini rya yanlisini dile getirmez.

Kendimden biliyorum :)

Ama bagli insanlariz yani birine baglandigimizda zor birakiriz gôzumuz baska bisey görmez

Aman allahim nasil tanidik haller:(( ama o hallerini bile ozledim :( ve cok.suphecidir guvenene kadar canina okur aynen oyle okudu canima..
supheciliyi yuzunden sucsuz yere harcadi bizi ayrildik.

ne dediysem dinlemedi inanmadi bana hala deger veriyormus ama bitmis.. oyle yazdi bana :(

kafasına bir şey taktımı ne desen boş bildiğini okur. hala değer veriyorum diyebiliyorsa. belki aklına eserse döner:)

ya kızlar bende şuan yengeç erkeğiyle tanışma aşamasındayım :)

daha çok yeni olduğu için fazla tanımıyorum onu fakat anladığım kadarıyla tutucu ve kıskanç bi yapısı var...

herkes öyle şeyler yazmış ki hiç başlamasam mı diyede düşünmedim değil :))

model böyle devam edip etmemek sana kalmış. senin ne kadar sevdiğine bağlı. kıskanç ama sana güvendiği zaman sorun olmaz. aslında tutucu değildir. ben çoğu zaman ondan daha tutucu olabiliyorum.böyle huyları var ama mükemmel bir aşıktır. yok yengecim gibisi. :)

Bende yengec burcuyum ve anlattigin kadari uyuyo baya yengec burcuna. Ici kapanik insanlariz, en buyuk sorunda dengesiz insanlariz. Ama bi gercek var sevdimmi tam severiz.

Fakat ici icini yiyodur yani konusmasa etmesede emin ol icinde firtinalar kopuyodur. Ama hic pismanligini rya yanlisini dile getirmez.

Kendimden biliyorum :)

Ama bagli insanlariz yani birine baglandigimizda zor birakiriz gôzumuz baska bisey görmez

işte o içinde yaşaması beni üzüyor. ben ne kadar açıksam ona karşı en ufak kafamda bir sorun olsa söylerim tutamam kendimi her şeyi konuşurum paylaşırım. o ise o kadar kapalı anlatmıyo bir anda yüzü düşüyor durup dururken ne olduğunu anlamıyorum mutluyken aniden mutsuz olabiliyor. neyse ki sadakat sevgi tüm bunlara katlanmama yetiyor .

senin hikayenle benimki çok benziyor.bende ilk defa birinden çok hoşlandım ve ilk görüşte oldu.burcu yengeç ilk başlarda hiç bakamıyordu konuşamıyordu ama o kadar ilgilendim ki artık gözlerime bakabiliyor ve soru sorabiliyor.
ona ilgimi belli etmek için daha neler yapabilirim bu konuda kafa yoruyorum, ben ona açılamayacağım sanırım ama onun benden hoşlanıp bana açılmasını çok istiyorum.off napcaz bu yengeçlerle niye bu kadar zorlar ya

bilmemmiii denge sıfır sevgi var olmazmii:confused::( ama saygisizlik diz boyu iste..
acitanda o ya :( isinide iyibilirler bi sevecen civil civil sevisi var insana kendini degerli hissetdirmeleri.. kizdiklarindada yerin dibine sokmalari oooofffff sìsdim yine:confused:

aynı ya bu kadar olur sevecen tavırları seni senden alır, surat asıldımı, kızdımı bitmiştir olay. yani katlanılmaz yanları oldukça fazla insan yüreğine söz geçiremiyor. üzülme saygı bitmişse sevginde biter bir süre sonra zaman acını da sevginide unutturur. her şey gönlünce olur umarım.

senin hikayenle benimki çok benziyor.bende ilk defa birinden çok hoşlandım ve ilk görüşte oldu.burcu yengeç ilk başlarda hiç bakamıyordu konuşamıyordu ama o kadar ilgilendim ki artık gözlerime bakabiliyor ve soru sorabiliyor.
ona ilgimi belli etmek için daha neler yapabilirim bu konuda kafa yoruyorum, ben ona açılamayacağım sanırım ama onun benden hoşlanıp bana açılmasını çok istiyorum.off napcaz bu yengeçlerle niye bu kadar zorlar ya

zor açılmaları bir bayan olarak açılmak daha sıkıntılı cesaretlendir bir süre sonuç ne olur görelim.

ya sallayın şu yengeçleri nefret ediyorum erkeğin den. Denge sorunu yaşayan özrü kabahatinden büyük olur adım atmaz zıkkımın kökü nefret ediyorum umarım karşılaşmam bir daha

zor açılmaları bir bayan olarak açılmak daha sıkıntılı cesaretlendir bir süre sonuç ne olur görelim.

sen acıldın mı peki?bütün konuyu okuyamadım. benimki bu ayın sonunda belli olacak. eğer olumsuz olursa burayada yazarım sen git konuş diye:)

sen acıldın mı peki?bütün konuyu okuyamadım. benimki bu ayın sonunda belli olacak. eğer olumsuz olursa burayada yazarım sen git konuş diye:)

bizimki yok canım açılmadım anlatmıştım daha önce. bakışıyoduk bayağı bi sürdü bu. arada karşılşında muhabbetimizde oluyodu. ben belli ettim sadece hoşlandığımı kesinlikle seni seviyorum falan demedim ama anlamış benim hareketlerimden. ki anlşılmayacak gibi değildi bir sürü sakarlık falan yapıyodum onu görünce elim ayağıma dolanıyodu. sonra sorunlar oldu biraz gitti geldi kafası karışıktı. zira bitmek üzere olan bir ilişkisi varmış. bitirdi bana geldi sonra ona döndü ben öyle sanmışım. ben kızdım tabi böyle olunca suratına bakmadım. bu da cesaret alamadı uzun bir süre. üç ay önce başladı tam olarak hiç olmadığı kadar açık davrandı ne olduysa artık. ben de dünden hazırdım. başladı. bayağı süründürdü beni resmen.

senin burcun ne canım.

Benim eşimde yengeç , şu alınganlığı , ben bilirimleri olmasa nede güzel olacak . Artık takmıyorum küssün sora kendi kendine barışıyo zaten.

Back
X