bir yerde hata mı yaptım acaba diye sorguluyorum kendimi

tesekkur ederim birden yapamadim tabi ama oyle bir donemdeydim ki ardi ardına guvendigim herkesten darbe aldim ve hepsini sildim yeni arkadaslarim var nicelik nitelikten iyi gercekten az olsun oz olsun

iyi dilekleriniz icin de Allah razi olsun
Zaten gelince hepsi arka arkaya geliyor, iş bunu kabullenip geride bırakabilmekte sizde basarmıssınız
Bundan sonrası emınım daha guzel olacak daha huzurlu olacak sızın ıcın 💜

bu işler artık günümüzde inanılmaz zorlaştı. 40 na yakın bir sürü evlenmemiş ya da boşanmış insan var. bu realiteyi kabul edip kendinizle mutlu olmayı öğrenin ve hayatınızda biri olmalı düşüncesinden vazgeçin. ha olursa ne ala ama kolay değil. artık annelerimizin zamanı gibi herkes evli mutlu çocuklu değil.

Kendinizi nadasa bırakın biraz,iç huzurunuzu sağlamaya çalışın...önce kendi kendinize mutlu olmayı öğrenin sonra zaten güzel enerjinizle karşınıza iyi biri çıkar, inşallah...Hoppa

Hata değil yaaa. Hani insan ya sevdiğiyle ya korktuguyla imtihan olur, o hesap.
Evlilik aklımın ucundan geçmezdi mesela. asla evlenmeyecektim güya :olamaz:
Çoluk çocuk işleri bana göre değildi. Ama acelem varmış gibi gittim 22 sinde evlendim. Şimdi iki çocuğum var.
Bazen diyorum ki çok büyük konuştum her halde. :bicak:
Ben istemedigimle imtihan oluyorum sen istediğinle.
O yüzden oluruna bırak . Kendimizi parcalasak da kaderde olanı ne 1 saniye erteleyebiliriz ne de 1 saniye ileri alabiliriz. 🤷‍♀️

Sizi tebrik ederim. Kendinizi geliştirmek iç huzuru bulma çabanıza. Doğru insan çıkar inşAllah Karşınıza. Size iki cihan saadeti yaşatacak güzel huylu merhametli yakışıklı çalışkan. Dualarınızı detaylı edin. 😉

:KK200: canimsin kiz sen :KK200:

bosanmana bende cok sevinmistim, cunku seni tutan birsey yoktu o evlilikte..yolunda giden tek birsey yoktu.. birde oturup cocuk yapsaydin asil o zaman cok pisman olurdun. sosyal medyan neden yok, askin nerden gelecegi belli olmaz..nasip kismet bu isler..yani nasipte birde o nasibi aramak diye birsey var..yani kendini kapatirsan gelip bulamaz seni..bu devrin tanisma seklide sanal bence. yanlis miyim? ha dikkatli olmak lazim o ayri, cunku cogu kisi sadece yatma derdinde...(tabii sende bunu istemiyorsan) heleki bosanmis bir kadini bu konuda cok uzebilirler.

haricinde birazcik sakin ol, kimsenin bosaninca birden mukemmel hayati olmuyordur. zamana birak birazcik...

Hata değil yaaa. Hani insan ya sevdiğiyle ya korktuguyla imtihan olur, o hesap.
Evlilik aklımın ucundan geçmezdi mesela. asla evlenmeyecektim güya :olamaz:
Çoluk çocuk işleri bana göre değildi. Ama acelem varmış gibi gittim 22 sinde evlendim. Şimdi iki çocuğum var.
Bazen diyorum ki çok büyük konuştum her halde. :bicak:
Ben istemedigimle imtihan oluyorum sen istediğinle.
O yüzden oluruna bırak . Kendimizi parcalasak da kaderde olanı ne 1 saniye erteleyebiliriz ne de 1 saniye ileri alabiliriz. 🤷‍♀️

Ya ne kadar erken evlenmiş çocuklu arkadaşım varsa ben kariyer istiyordum diyor bende kariyer var onlarda evlilik ahahaha:D

Benim yerimde olsan ne yapardın bilmiyorum greencim.
6 seneye 5 ay kalmıştı anca evliliğe adım atmıştım.
Tamam ben kendimi bir türlü hazır hissedemiyordum,korkuyordum,rahatımı bozmak istemiyordum ama sen de aşırı acelecisin.
Elbette yalnızlık Allaha mahsus,hayatında birileri olsun,evlen,anne ol ama "illa,hadi,hemen" dedikçe negatif enerji yayıyorsun bence çevrene.
Bence erkekler bu kadar ısrarcı,illa ki anne olacam mantığındaki kadından kaçarlar.

Benim yerimde olsan ne yapardın bilmiyorum greencim.
6 seneye 5 ay kalmıştı anca evliliğe adım atmıştım.
Tamam ben kendimi bir türlü hazır hissedemiyordum,korkuyordum,rahatımı bozmak istemiyordum ama sen de aşırı acelecisin.
Elbette yalnızlık Allaha mahsus,hayatında birileri olsun,evlen,anne ol ama "illa,hadi,hemen" dedikçe negatif enerji yayıyorsun bence çevrene.
Bence erkekler bu kadar ısrarcı,illa ki anne olacam mantığındaki kadından kaçarlar.

Laale ablacım senin yorumların benim için çok değerli, bilirsin. :KK200:

Evet ya her şeyim acele, çabuk oldu, düşünüyorum da. bence biraz yavaşlamam lazım. Esasen yaşın geçiyor, bizim ailede kadınlar 35 te menapoza giriyor ne zaman çocuk doğuracaksın diyen annem bilinçaltıma işledi galiba :( Aşırı derecede torun istekleri var, niyeyse onları mutlu etmek zorunda gibi hissediyorum, hayırlı evlat olmak için galiba :D

Laale ablacım senin yorumların benim için çok değerli, bilirsin. :KK200:

Evet ya her şeyim acele, çabuk oldu, düşünüyorum da. bence biraz yavaşlamam lazım. Esasen yaşın geçiyor, bizim ailede kadınlar 35 te menapoza giriyor ne zaman çocuk doğuracaksın diyen annem bilinçaltıma işledi galiba :KK43: Aşırı derecede torun istekleri var, niyeyse onları mutlu etmek zorunda gibi hissediyorum, hayırlı evlat olmak için galiba :KK70:
Çok teşekkür ederim,ben de severim seni.

Maalesef menapoza 35'te de giriliyor,30'da da.
İlla anne olacam diye aceleyle yine yanlış evlilik yapsan ne olacak?
Hadi büyükler konuşuyor da sen niye kulak asıyorsun ki anlamadım.
İşin zor greencim,takıntı yapmışsın bu işi,inşallah toparlarsın kendini.

Sevmek sevilmek ve anne olma isteğini anlıyorum green ama bazı şeyler sadece istemeyle olmuyor.

Boşandığından bu yana çok fazla kanalize oldun sanki yeni biri için. Biraz kendini rahat bırakmalısın. Belki birkaç yıl sonra çıkacak doğru insan karşına. Ve sen bu süreyi bekleme hâlinde geçirdiğin için çokta mutlu olamayacaksın.

Sen hayatı olduğu akışıyla yaşayıp şuan ki halinde mutlu olmaya cabalamalısın. Yapmak istediklerini yap, ney seni mutlu ediyorsa onlara yoğunlaş. Bu arada elbette kapama kapılarını, doğru bir insan çıkarsa karşına ne ala ama zamanını bilmediğin birşey için sıkmamaya çalış kendini.

Umarım doğru bir insan çıkar karşına doğru bir zamanda 💕

Çok teşekkür ederim,ben de severim seni.

Maalesef menapoza 35'te de giriliyor,30'da da.
İlla anne olacam diye aceleyle yine yanlış evlilik yapsan ne olacak?
Hadi büyükler konuşuyor da sen niye kulak asıyorsun ki anlamadım.
İşin zor greencim,takıntı yapmışsın bu işi,inşallah toparlarsın kendini.

Niyeyse insanları mutlu etmek gibi bir görevim olduğunu düşünüyorum, esasen tek görevim kendimi mutlu etmek.

İnsanları ben takmasam büyükler takıyor ama yapacağım bir şey yok bu konuda. Bizimkiler çok çocuk sever, herkes getirir torunlarını sevdirir falan, bizimkiler de özenir ama ne yapayım benim elimde değil bu durum.

Annemde sürekli ev al, arsa al, çocuk yap takıntısı var; ayrı eve mi çıksam diyorum.

Sevmek sevilmek ve anne olma isteğini anlıyorum green ama bazı şeyler sadece istemeyle olmuyor.

Boşandığından bu yana çok fazla kanalize oldun sanki yeni biri için. Biraz kendini rahat bırakmalısın. Belki birkaç yıl sonra çıkacak doğru insan karşına. Ve sen bu süreyi bekleme hâlinde geçirdiğin için çokta mutlu olamayacaksın.

Sen hayatı olduğu akışıyla yaşayıp şuan ki halinde mutlu olmaya cabalamalısın. Yapmak istediklerini yap, ney seni mutlu ediyorsa onlara yoğunlaş. Bu arada elbette kapama kapılarını, doğru bir insan çıkarsa karşına ne ala ama zamanını bilmediğin birşey için sıkmamaya çalış kendini.

Umarım doğru bir insan çıkar karşına doğru bir zamanda 💕

Boşanma öyle bir döneme denk geldi ki, tam kariyeri oturttum, düzene girdi her şey, anne olmak istiyorum derken boşandım :) Bu kadar kanalize olmamın sebebi bu sanırım, ama hayat işte, istediğin zamanda istediğin şeyi yaşayamıyorsun maalesef. :) Evliyken o kadar çok sorunla uğraştım ki, şimdi de çok şükür gayet huzurluyum bu sefer de yalnızım :)

Aile baskısı da var; her gün fal baktırmalar, torun istiyorumlar falan. Ayrı eve mi çıksam bu sefer iyice yalnız kalacağım bilmiyorum kafam karışık.

Cidden neyi istesen o olmuyor bu hayatta onu anladım ben :KK70: Şu an hayalim ev hanımı olmak çocuk büyütmek falan :KK70:
Ben ne zaman kariyerim için plan yapsam hep çocuğum oldu vazgeçmek zorunda kaldım. 😂😂
O zaman sen de bu hayalinden vazgeçip kariyerine odaklan. Kariyer de kariyer istiyorum :mad::mad: falan.

Niyeyse insanları mutlu etmek gibi bir görevim olduğunu düşünüyorum, esasen tek görevim kendimi mutlu etmek.

İnsanları ben takmasam büyükler takıyor ama yapacağım bir şey yok bu konuda. Bizimkiler çok çocuk sever, herkes getirir torunlarını sevdirir falan, bizimkiler de özenir ama ne yapayım benim elimde değil bu durum.

Annemde sürekli ev al, arsa al, çocuk yap takıntısı var; ayrı eve mi çıksam diyorum.
Ben olsam çoktan ayrı eve çıkmıştım.
Anam babam tamam severim,iyi hoş ama sıkılırım ben.
Yalnızlığı çok sevdiğim için daha mutlu olurum ben.

Back
X